S.T.Dupont - ароматно съвършенство в четири парфюмни изкушения

S.T.Dupont - парфюмни изкушения

С нетърпение ви уведомяваме, че днешната статия си има главен герой – акцентираме вниманието си върху невероятните парфюмни изкушения от марката S.T.Dupont!

Вярваме, че някои брандове определено заслужават по-детайлно и мащабно представяне. В тази категория определено попадат продуктите на S.T.Dupont – познаваме марката като изтънчен производител на аксесоари и изкусителни парфюми, които категорично заслужават отделено внимание.


Парфюмите на S.T.Dupont са нежни, чувствени, разпознаваеми – представляват перфектната комбинация за съвършен аромат


Никога не сме крили очарованието, което изпитваме към парфюмите на S.T.Dupont – за екипа ни марката съумява да вплете в концепцията си изящни аромати, интригуващ дизайн и подчертано внимание и отношение към вкусовете и нуждите на верните си клиенти.

Малко са брандовете, които притежават само успешни и любими на мнозина продукти. Ето защо определено смятаме, че марката заслужава да посветим днешната си статия на превъзходна селекция от аромати, носеща нейното име. Потопихме се в богатия продуктов асортимент на Dupont и съумяхме да спрем избора си върху 4 ухания, които нямаме търпение да ви представим днес в малко повече детайли. Подбрахме две дамски и две мъжки есенции, за които сме убедени, че със сигурност ще завладеят съзнанието и сърцата ви.

Ако сте любопитни да разберете повече за:

  • S.T.Dupont Noir
  • S.T.Dupont Pour Homme
  • S.T.Dupont A La Francaise
  • S.T.Dupont Blanc,

то останете с нас и позволете на ароматите да се разгърнат пред вас.


S.T.Dupont Noir и луксът в черно за изисканите и дръзки господа


2006г. е годината, която дава старт на едно истинско събитие в света на парфюмерията – от френския бранд зарадват многомилионните си почитали с ухание за мъже, което надминава очакванията дори и на най-върлите им фенове.

S.T.Dupont Noir е перфектно балансиран, но, същевременно с това, и екстравагантен, ексклузивен аромат, който идеално се вписва в концепциите ни за стилния, дързък и целеустремен мъж. Ако има парфюм, който максимално да приляга на авантюристите по душа, то това категорично е тази прекрасна есенция от Dupont. Есенции на лавандула, мента и кардамон притеглят вниманието ни още с първите впръсквания – сетивата ни посрещат връхните нотки на композицията и мигом вниманието ни бива привлечено. Последва ги невероятното съчетание в сърцевината на парфюма – откриваме отново кардамон, но този път в компанията на ориенталските индийско орехче и карамфил. Финалът е поверен на базовите нотки, изградени от акорди от кашмир и ветивер за още повече чувственост и парфюмна съблазън.

S.T Dupont Noir & S.T Dupont Pour Homme


S.T.Dupont Pour Homme – класиката в мъжката парфюмерия


Като едни страстни любители на парфюмите определено вярваме, че всеки господин трябва да притежава подходящи за всеки повод и настроение есенции. Препоръчително е, обаче, да имаме в колекцията си и аромат, чиято универсалност го прави уместен избор за всекидневна употреба.

В лицето на S.T.Dupont Pour Homme съзираме именно такава ароматна опция. Мъжкият парфюм на Dupont е доказал с времето своята изтънченост и лежерна разпознаваемост, без да е твърде екстравагантен и плътен. Връхните нотки са съставени от свежестта и пикантността на розмарина, кориандъра и пелина. Плътно ги следва сърцевината на аромата, изградена от акорди от карамфил, кипарис, ирис, канела, жасмин и лавандула за нотка сладост. В благоуханната основа ни очакват ароматите на сандалово дърво, кехлибар, пачули, мускус, тамян и кедър, придаващи характерната за парфюма топлина и мекота.


В унес и с мечтателност преминаваме към дамския S.T.Dupont A La Francaise


Флорално-плодова нежност – така бихме могли да опишем S.T.Dupont A La Francaise, дело на френската марка. Дамите буквално го обожават и ние с лекота откриваме всички причини за това – есенцията е ефирна, съблазнителна и добре запомняща се.

Във връхните нотки дизайнерите на това парфюмно съкровище залагат на плодовете – натъкваме се на сладки и сочни акорди от пъпеш, касис, портокал, мандарина и лимон. Последващите сърдечни нотки ни приветстват в света на цветята – омаяни сме от нежните благоухания на магнолия, циклама, карамфил, орхидея, жасмин, иланг-иланг, лилия, гардения и роза. Истинско пищно флорално богатство! Базата пък балансира и омекотява цялостната композиция, съдържащи впечатляващи съставки като сандалово дърво, кедър, кехлибар, дъбов мъх, пачули и мускус.

S.T. Dupont A La Francaise & S.T. Dupont Blanc


Вечността на женската нежност отеква в S.T.Dupont Blanc


Ако за вас идеалният дамски парфюм е нежен, докосващ сетивата и душата, обгръщащ тялото в магична феерия от изтънчени съставки, то имаме повече от добра новина за вас – определено откривате всичко това в последния парфюм, който подбрахме днес.

S.T.Dupont Blanc е от онези дамски аромати, които сякаш пишат собствена парфюмна история върху кожата на жената, която ги носи. Не бихме преувеличили, ако кажем, че това е един от най-нежните парфюми, на които бихте могли да се натъкнете въобще. Тази си ефирност ароматът дължи на висококачествените съставки в съдържанието си. Връхните нотки са изтъкани от присъствието на мандарина, бяло френско грозде и нектарина. В сърцевината с нежност ни обгръщат ароматите на момина сълза, бяла роза, тубероза и портокалови цветчета. Базата се разгръща на сцената, благодарение на акордите от бяла амбра, кашмир, бадеми, бял мускус и хелиотроп.


Убедени сме, че никак не бихте сгрешили в избора си, ако подберете парфюм на S.T.Dupont. Спирайки се на който и да е от изброените аромати, вие залагате на безкомпромисно качество, дизайнерски почерк и доказано благоуханно очарование.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюмите, които всеки иска за Коледа

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Какви парфюми трябва да притежава всяка жена

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мъжки парфюмни семейства

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив