Различните парфюми и кога да ги „носим“

Различните парфюми и кога да ги „носим“

Всички имаме любимите си аромати и обичам да ги „носим“, когато ние желаем. По парфюма околните могат да ни асоциират и винаги да ни разпознават. Това е страхотно, но понякога ароматът, който обичаме не винаги е подходящ за мястото, на което се намираме.

Създаването на един парфюм изисква специални усещания и мисъл от страна на парфюмериста, който ги създава, а понякога поводът, по който да се носят е основа за създаването на цялостния аромат. А днес решихме, че е време да поговорим за различните видове парфюми и кога да ги „носите“.

За дамите:

В ежедневието избирането на аромат за различните поводи понякога може да бъде цяло изкуство. Прекарвайки деня работейки в офиса, една дама трябва да се чувства уверена с аромата, който е избрала. В тези случаи препоръчваме Bvlgari Omnia – екзотичен ориенталски аромат, който е перфектен за елегантните дами, които искат да се почувстват уверени в себе си и да покажат на околните, че не се страхуват от нови предизвикателства.

Парфюмите, които да носите при вечерните си излизания трябва да носят различно послание. Те трябва да са изкусителни и да ви правят секси и неустоими. Такъв аромат е La Vie Est Belle от Lancome. Носейки го няма как да не впечатлите околните с уникалния си аромат, за чието измисляне са били нужни цели 3 години. Подчертайте семплата си, но и елегантна женска красота и запленете всички с чара си.

Дамски парфюми за различни поводи

За честите излизания навън, докато релаксирате или сте се отправили на приятна разходка сред природата или градската джунгла, изберете свеж аромат, който да ви вдъхва сила и ентусиазъм. Точно такъв е Olympea на Paco Rabanne. Вдъхновен от гръцките богини, ароматът е динамичен и предизвикателен, но и достатъчно женствен и изкусителен. Съживете сетивата си с този екстравагантен аромат и живейте активно!

За господата:

Работейки активно един мъж трябва да показва целеустременост и мъжественост. За да постигне това той трябва да всява респект, а използването на точен аромат, който да подчертава мъжката му сила е правилният инструмент. За тези мъже Giorgio Armani Code е перфектното решение. Създаден за елегантните, стилни и изискани джентълмени, той ще придаде на мъжа, който го носи увереност, за да постигне и най-трудните си цели.

За вечерното парти обаче използвайте аромат, който да съблазнява и очарова. Такъв неминуемо е Azzaro Wanted, който буквално ще ви направи желани. Чувствените нотки на ветивер и тонка създават усещане за елегантност и стил, а връхните ухания на лимон, джиндифил, лавандула и ободряваща мента придават свежест на цялата композиция.

Мъжки парфюми за различни поводи

Освободете духа си с дръзкия и харизматичен Bvlgari Man in Black. Той е перфектен за активните мъже, които не се страхуват от нищо. Спечелете вниманието на всички около себе си докато просто се разхождате и покажете смелата си авантюристична личност без да се притеснявате за нищо. Да, този аромат е точно такъв!

За любителите на унисекс аромати

Унисекс ароматите са спасение за всички, които обичат да експериментират, но и да покажат пред света, че не робуват на изградени граници.

Такъв смел аромат е Santal Royal на марката Guerlain. Създаден специално за откриването на Harrods Salon de Parfums, този парфюм ще подчертае същността ви с омагьосващия ориенталски аромат, който притежава. Бъдейки подходящ за вечерни партита, с него определено ще се почувствате специално.

Ако сте почитатели на мистериозните аромати, то тогава се насочете към Montale Aoud Night – парфюм, с който да завладеете нощта и да постигнете всяка от целите си, но и да се забавлявате. Той ще подчертае елегантната ви натура и ще ви помогне да заблестите!

Унисекс парфюми за различни поводи

За офиса се спрете на Bvlgari Black – аромат, специално предназначен за градския тип мъже и жени. Той ще подчертае целеустремеността ви и същевременно с това ще ви освежи с богатия си и динамичен аромат.

И за финал, не можем да не препоръчаме Hermes Voyage – ароматът, с който ще се чувствате превъзходно навън. С лекия си флорален аромат и чувствени нотки, той е създаден за авантюристи, които обичат свободата и обожават да се наслаждават на живота.

А вие кой избрахте?

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Calvin Klein и парфюмите, които останаха в сърцето ни

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Ароматите, които ще ни гарантират слънчеви емоции на плажа

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Подарък за абитуриент 2023 - Предложенията на Parfium.BG

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив