Пролетта пристига и я отпразнуваме с ето тези аромати

Пролетта пристига

Обзалагаме се, че вече нямате търпение да се докоснете до хубавото и слънчево време! Добрата новина е, че то пристига с нови сили, за да доведе усмивките по лицата ни. Екипът на Parfium.bg също очаква с трепет пристигането на пролетта! Ето защо в днешния текст селектирахме аромати, които ни се струват повече от подходящи за настъпващото слънчево и прекрасно време.


Пролетта в парфюмерията ознаменуваме с много цветя, свежест и чувствена наслада


Сигурни сме, че предстоящото идване на пролетта е повече от подходящ повод за обновяване на парфюмната колекция. Сега е най-подходящото време за набелязване на следващите ароматни шедьоври, които да станат част от личния ни благоуханен асортимент у дома. За пролетните си придобивки често спираме избора си върху:

  • Свежи парфюмни очарования, които да съпътстват енергичното ни и изпълнено с приключения ежедневие;
  • Флорални ароматни комбинации, характеризиращи се с чувствена сладост и мекота;
  • Дръзки и екстравагантни акорди в благоуханията, които да събудят сетивата ни и да предизвикат съзнанието ни;

Именно такива са и ароматите, върху които спряхме избора си днес. Подготвили сме изтънчени и обичани парфюми за него и нея, които сякаш са създадени да бъдат носени през пролетта.


За дамите сме подготвили изобилие от свежест, сексапил и предизвикателно очарование


Дамските аромати безспорно са ни слабост – винаги сме се удивлявали как парфюмеристите съумяват действително да вплетат женската душа в бутилката с есенции и ароматни акорди. Време е да заменим характерните за зимата тежки и плътни ухания и на тяхно място да включим в ежедневието си игривите и закачливи парфюмни нотки.

Karl Lagerfeld Fleur de Pecher

Неустоимият подчертано плодов дамски аромат на немския дизайнер е сред най-обичаните и купувани парфюмни изкушения. Дамите го обожават – споделят, че в неговата компания се чувстват сякаш окрилени и способни да завладеят света. Връхните нотки на композицията ни очароват с аромат на круша и юзу. Сърдечните нотки съумяват да разкрият истинската парфюмна съблазън – натъкваме се на акорди от прасковен цвят и жасминов чай, а в базата ни очакват дървесни акорди и мускус.

пролетни парфюми дамски

Giorgio Armani In Love With You Freeze

Едва ли е възможно парфюмна дамска селекция да съществува без аромат от Армани. Чувствената благоуханна композиция се нарежда сред женските фаворити. Плодово-флоралният характер на аромата го правят изключително подходящ за пролетта – не случайно намира място и в днешната наша селекция. Връхните акорди ни изненадват с присъствието на портокал, череша, бергамот и круша. Сърцевината е изградена с помощта на божур, жасмин и момина сълза, а в базата откриваме пачули, бял мускус, дървесни акорди и ветивер.

Ariana Grande Ari

Тийн идолката, освен с успешната си музикална кариера, без никакви усилия съумя да се наложи и в парфюмния свят. Ароматът на Ариана Гранде за отрицателно време успя да се превърне в безапелационен хит, заемайки трайно място в сърцата на милионите си почитателки. Разбира се, формулата на успеха се крие в прекрасната ароматна композиция. Във връхните нотки са включени акорди от малина, круша и грейпфрут. Сърдечните нотки са представени от орхидея, лилия и роза, а в базата се натъкваме на маршмелоу, мускус и дървесни нотки. Бихме казали, че е изключителен пролетен аромат!

пролетни парфюми дамски

Kenzo L’eau Intense

Ароматът на Кензо също се нарежда сред едни от най-изящните и благоуханни парфюмни шедьоври. Свеж, енергизиращ и носещ страхотно настроение, той е и нашето последно дамско предложение за идващата пролет. Във връхните нотки ни очарова присъствието на червена ябълка, чувствено разтваряща се в океана от аромат на лилия и божур, които откриваме в сърцевината на композицията. В базата ни изненадват акорди от пачули.


Не сме забравили и за господата – ето какво сме им приготвили за пролетта


Завършваме днешната селекция с представяне на два мъжки аромата, за които сме сигурни, че ще оставят господата наистина безмълвни. Стартирайте новия сезон в компанията на изтънчени и привличащи вниманието парфюмни есенции.

Mont Blanc Legend Spirit

Свеж, енергизиращ, превъзходен – именно по този начин виждаме ароматът, интерпретация на класическия парфюм Legend. В композицията откриваме брилянтно съчетание на съставки – на върха се докосваме до акорди от бергамот, розов пипет и грейпфрут. Пикантността и свежестта умело се превръщат в сладост в сърцевината с помощта на лавандула и кардамон. Кашмир, бял мускус и дъбов мъх пък ни изненадват в основата на парфюма.

пролетни парфюми мъжки

Pino Silvestre

Необичаен, енигматичен и будещ интереса – това представлява мъжкото ухание, славещо се с привличането на все повече почитатели. Връхните нотки са умело изградени и представени чрез присъствието на хвойна, босилек, лавандула, лимон и бергамот. В сърцевината долавяме енигматичните бор, градински чай, карамфил и индрише. В базата пък с удоволствие ни приветстват уханията на кедър, мускус, тонка и амбра.

Е, считаме, че вече категорично сте готови за идването на пролетта. Споделете ни – кой от изброените аромати нямате търпение да включите в парфюмната си колекция?

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-сладките парфюми

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Kак да изберем парфюм за зимния сезон

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Основни правила при тестване на парфюм

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив