Празниците настъпват с ухания на мед и джинджифил

Празниците настъпват с ухания на мед и джинджифил

Пикантната сладост на мед и джинджифил изпълва въздуха в навечерието на Коледа. Във всеки дом блещука коледно дръвче, приготвят се красиви коледни меденки и курабийки. Уханията по празниците са топли, уютни и вкусни. Напомнят на детство и щастливо семейство.

Да задържим по-дълго духа на Коледа, миговете на споделеност и на трепетно очакване, с ухания, които ни напомнят за най-магичните дни в годината! Парфюмите с мед и джинджифил са наистина любими на почитателите на гурме аромати. Уханията им ни обгръщат с топлина и уют, които са така необходими в най-студените месеци.

Парфюмите с мед са чувствени и привлекателни

Нотката дъхав мед прибавя дълбочина и многопластовост във всяка ароматна композиция. Комбинира се успешно с жасмин, роза, иланг-иланг, сочни плодове и опушени акорди.

В зависимост от характера на другите съставки, парфюмите с мед може да ухаят сладко, свежо, цветно, кехлибарено или мускусно.

Подходящи са за различни поводи, отличават се с дълготрайност и уникалност на аромата. Особено търсени са през зимата, заради топлината и коледния дух, който носят.

Парфюмите с джинджифил притежават пикантен характер, който се откроява

Уханието на джинджифил е едно от най-характерните за зимата и за коледно-новогодишните празници. Свързваме го с традиционните коледни сладки, както и с ароматен чай и дъхаво греяно вино.

Уханието на джинджифил е едновременно пикантно и ободряващо. В парфюмни композиции най-често се съчетава с ванилия, цитрусови плодове, дървесни нотки, а също и с бели цветя като жасмин и нероли.

Използва се, както като връхна, така и като базова нотка, отличава се с дълготрайност. Парфюмите с джинджифил са идеални за ежедневно носене през всички сезони. Харесвани са, както от мъже, така и от жени, заради пикантния си и освежаващ характер.

Мъже, които се отличават с индивидуализъм и креативност, избират парфюми с мед и джинджифил

Уханните нотки мед и джинджифил се включват успешно в най-разнообразни ароматни композиции, като ги обогатяват и им придават специфично звучене.

Ароматът им е привлекателен и запомнящ се. Мъжете, които предпочитат парфюми с мед и джинджифил, несъмнено привличат дамското внимание със своята решителност и готовност за смели избори в живота.

Joop! Homme парфюм за мъже

Joop! Homme парфюм за мъже

Мъжкият парфюм Joop! Homme се отличава с чувственото си ориенталско ухание. Характерният аромат е разработен от парфюмериста Мишел Алмайрак и е представен през 1989 година.

В уханната композиция майсторски са преплетени сладки и горчиви нотки, които изграждат специфичната аура на парфюма и му придават неустоимо мъжествен характер. Ароматът се открива с интересно съчетание от бергамот, канела и портокалов цвят.

В сърцевината омайва неочакваната комбинация мед и канела. Цялостното звучене на парфюма допълват базовите акорди сандалово дърво, ветивер и мускус, които придават плътност на композицията.

Мъжете, които залагат на Joop! Homme са независими личности, които обичат да привличат погледите и да се отличават. Богатият ориенталски аромат е най-подходящ за зимните месеци и за специални вечерни поводи.

YSL Y Парфюм за мъже

YSL Y Парфюм за мъже

Завладяващият фужерно-дървесен парфюм Y от Yves Saint Laurent е представен през 2018 година. Ароматната композиция е дело на утвърдения парфюмерист Доминик Ропион. Уханието привлича неустоимо още с връхните нотки пикантен джинджифил, свеж бергамот и хрупкава ябълка.

Омайната приказка, наречена Y от Yves Saint Laurent, продължава с нотки градински чай, здравец и плодове от хвойна. Топлина и чувственост на това зелено и свежо ухание придават базовите нотки ветивер, кедър, Тонка, дървесен кехлибар и олибанум.

Ароматът на Y от Yves Saint Laurent завладява с мъжествена сила и енергия, която трудно може да бъде пренебрегната.

Дамските парфюми с мед и джинджифил притежават силата да съблазняват и очароват

Уханията с мед и джинджифил, които са любими на дамите, са пикантни, разнообразни и запомнящи се. Те са белег за класа и стил, но носят нотка закачливост, приказна феерия и щипка завладяваща магия.

Versace Crystal Noir парфюм за жени

Versace Crystal Noir парфюм за жени

Crystal Noir е един от най-популярните дамски парфюми на Versace, който е на гребена на вълната от появяването си през 2004 година.

Изисканият флорално-ориенталски аромат е разработен от талантливия парфюмерист Антъни Лий и впечатлява с омайната женственост, която излъчва. Завладяващата уханна композиция се открива с вълнуващата пикантност на джинджифил, умело гарниран със свеж кардамон и пипер, които тонизират и дават сила на аромата.

В сърцевината на уханието се открояват чувствена гардения, съблазнителна амбра, грейпфрут, кокосово масло и флорален букет. Пикантен шоколадов мускус, ароматно сандалово дърво и сочен касис на финала правят аромата плътен, топъл и запомнящ се.

Интригуващият Crystal Noir повишава самочувствието на жените, които го носят, те обожават вниманието и възхищението, което предизвикват с появата си.

Jean Paul Gaultier Scandal парфюм за жени

Jean Paul Gaultier Scandal парфюм за жени

Scandal от Jean Paul Gaultier е изкусителен, дързък и чувствен аромат за жени, представен през 2017 година. Шипрово-цветната уханна композиция е дело на триото Дафне Бюги, Фабрис Пелегрин и Крисноф Рейно.

Стъпаловидната ароматна композиция се открива със сочни цитрусови нотки мандарина и червен портокал. Сърцевината е топла и уханна благодарение на включените мед, гардения, портокалов цвят, жасмин и праскова.

Базовите нотки пчелен восък, карамел, пачули и женско биле допълват покоряващия характер на аромата. Уханието е за смели и стилни дами с подчертана индивидуалност, които обичат да се открояват. Scandal от Jean Paul Gaultier е модерен и провокативен.

Парфюмът разбива клишетата със своето едновременно хитово и непреходно звучене. Впечатляващ е и флаконът на Scandal от Jean Paul Gaultier, чийто флакон е под формата на елегантни женски крака.

С представянето на парфюма, от компанията категорично изпълняват поставената цел - да лансират аромат, който да е закачлив, пикантен, празничен и неустоимо секси.

Xerjoff XJ 1861 Naxos

Xerjoff XJ 1861 Naxos

Пикантният аромат за жени и мъже XJ 1861 Naxos от Xerjoff е лансиран през 2015 година. Той е част от колекцията от три парфюма на Xerjoff, посветена на 150-годишнината от обединението на Италия и вдъхновена от богатството, красотата и впечатляващото наследство, които притежава тази страна.

XJ 1861 Renaissance напомня за периода на ренесанса в Италия, XJ 1861 Naxos се свързва с омайната прелест на средиземноморска Сицилия, а XJ 1861 Zefiro импонира на героичния и класически характер на столицата Рим.

В началото уханната композиция на XJ 1861 Naxos завладява със свежестта на лавандула, бергамот и лимон. Сърдечните нотки мед, канела, кашмеран и жасмин самбак са съблазнителни и чувствени. Тютюневи листа, боб Тонка и ванилия в базата, гарантират топъл и запомнящ се финал на аромата.

Подарете си топли и уютни Коледно-новогодишни празници с най-впечатляващите парфюми с мед и джинджифил. Те са едновременно кадифени и пиперливи, пикантни и сладки, но със сигурност ще оставят дълготрайно чувство за наслада и комфорт.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Ароматна история: Miss Dior

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Aроматът и характерът на жените. Има ли връзка? - част 2

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

История на парфюмите

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив