Подаръци за Свети Валентин – аромати за влюбените

Подаръци за Свети Валентин – аромати за влюбените

Да си влюбен, означава да виждаш света в очите на някой друг, да се опияняваш в прегръдките на човека до теб, да се къпеш в лунна светлина.

С приближаването на Свети Валентин – празника, в който влюбените празнуват – всички започват да се чудят какво да подарят на обичаната половинка. А да подариш аромат е като да подариш любов в малка красива бутилка. Затова и парфюмите са универсален подарък, с който да покажете на Вашият човек, че любовта ви става все по-силна с всеки изминал ден. А ние, като предвестници на любовта решихме да споделим с вас няколко аромата, които са подходящи изненади за празника на любовта.

Любовен еликсир в лилаво

Ароматна мечта, превърната в реалност, Lancome Tresor La Nuit е най-тематичният и приказен аромат, който да подарите на половинката си. Съхранен в луксозна и много красива бутилка, този аромат подчертава женствеността и сексапила на всяка жена, правейки я желана и обичана. Ароматът е създаден за смелите дами, които не се страхуват да разкрият същността си, а така привличат противоположния пол с магнетизма и обаятелността си. Ароматът е смело съчетание от тъмна роза, орхидея и ванилия от Таити, а пищността му е допълнена с нотки на пачули, личи, тамян, папирус и пралина. Уникален подарък за Свети Валентин за Нея.

Lancome Tresor La Nuit парфюм за жени

Комплект аромати за мъжа с главно М

Булгари е марка, която знае как да бутилира течно щастие. Man in Black пък е прекрасния аромат, който жъне успех сред мъжете, които избират да го ползват, както и сред жените, които се очароват от благоуханието му. В комплект с ароматни продукти за тялото това е прекрасен аромат, с който да покажете на половинката ви любовта си и да му покажете, че все така продължава да ви омайва. Очаровайте чаровника със собственото му оръжие.

Bvlgari Man in Black Подаръчен комплект за мъже

Подарете си любов в златна опаковка

Парфюмите на Пако Рабан сами по себе си са перфектни, когато искаме да подарим лукс. Серията „Million” обаче с прекрасната си златна опаковка и елегантна форма на бутилката са още по-красив начин да кажеш „Обичам те“, а подарени на 14-ти февруари, ги преви уникални подаръци за Свети Валентин.

Подарете Lady Million на любимата жена, за да ѝ припомните колко желана и обичана е тя. Че бихте дали милиони, за да я направите щастлива. Ароматът ще омае с леките пикантни нотки на малина, нероли и лимон, а флоралните акорди на жасмин, гардения и портокалов цвят ще привлекат вниманието. Фината сладост на белия мед се съчетава по несравним начин с чувствения аромат на пачули, създавайки композиция, която да ви приласкае и опияни.

Paco Rabanne Lady Million парфюм за жени

Дами, подарете власт на мъжа до вас под формата на аромата 1 Million. Така ще му покажете, че държите на дълготрайността на връзката ви. Уверете го че струва повече от милион долара! Невероятният аромат е направен от съставки, които да придадат секси усещане на притежателя му – червен портокал и грейпфрут са състава на чувственият връх, докато нежните и деликатни нотки са на канела подправки и роза. Основата от кожа, пачули и и дървесни нюанси прекрасно завършва цялостната луксозна и изискана гениалност на този обичан аромат – ароматът за Него, мъжът на Вашите мечти.

Paco Rabanne 1 Million парфюм за мъже

Сребърна прелест за самоуверената жена

Облечете жената до себе си в женствения и чувствен аромат на Gucci Bamboo. Деликатната ароматна хармония на аромата ще подчертае съвършената ѝ същност и ще покаже колко специална е половинката ви за вас. Мекият и интензивен пикантен аромат на свеж бергамот, сърце от иланг-иланг, лилия и цвят от портокал и основа от сандалово дърво и кехлибар формират един цялостен неустоим аромат, който ще направи половинката ви още по-самоуверена и женствена.

Gucci Bamboo парфюм за жени

Кристална свежест за съвършената жена

Ароматната комбинация Omnia Crystalline е перфектният подарък за женствената и забележителна жена. Екзотичните съставки, които са използвани за създаването на аромата са ефирен бамбук, наситено ухание на круша и разкриващи женствеността цветове на лотос. Спонтанната и решителна жена ще оцени този скъпоценен подарък, който ще разкрие неустоимата ѝ женственост, но и ще изтъкне деликатната ѝ същност. Брилянтен аромат за брилянтната жена!

Bvlgari Omnia Crystalline парфюм за жени

Готови ли сте за наближаващия празник? Зарадвайте любимия човек с уникални подаръци за Свети Валентин. А повече идеи за подаръци за Него и Нея може да видите в специалната секция в сайта ни.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Легендарните парфюми, с които ще запомним XX век

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Кой е подходящият аромат за вас според източния календар

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Ароматите на Jo Malone – защо си струва да им обърнем внимание през...

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив