Подходящи подаръци за Цветница

Подаръци за Цветница

Идва Цветница – един от най-обичаните цветни именни дни, в който празнуват хората с имена на цветя и дървета. Този празник е почитан не само заради това, но и защото е предвестник на идващия след него Великден – един от най-големите християнски празници, който се отбелязва от милиони християни по света.

Както и рождените дни, именните дни също са празници, които тук в България отбелязваме по различни начини. Цветница по традиция е винаги в неделя, а неделята повече предразполага да се отдадем на хапване и пийване с любимите хора, а в настоящото положение можем да хапнем и пийнем, докато си говорим по видео чата.

Разбира се, това отбелязване на имен ден предразполага подаръци, а тук се появява този сложен въпрос какво да подарите. С всеки следващ празник опциите се изчерпват все повече, обаче винаги остава един подарък, на който всеки би се зарадвам по всяко време на годината – точно така, хубав парфюм е правилният отговор. А и е лесно да го изпратим по куриер без повече да му мислим.

При жените е сложно избирането на подходящ аромат, затова ние сме тук да ви дадем няколко предложения, с които избирането на правилния парфюм да е по-лесно. И няма как да не започнем с любимия на много жени Bvlgari Omnia Coral. Известният по света аромат е създаден от ненадминатия Алберто Морилас, който съчетава божественото благоухание на водна лилия с бергамот, хибискус, нар и годжи бери, а всичкото това е на основата на екзотичните мускус и кедър. Цветен аромат за жена с име на цвете. Защо не?


Подаръци за Цветница снимка 1


Жените с имена на дървета пък може да зарадвате с аромат с уникална плодово-дървесна комбинация като Calvin Klein In2U. С него ще зарадвате всяка млада жена, която иска да се впусне в приключенията на света. Ароматът е предназначен за тези жени, които искат да изразят свободната си воля, да се насладят на ваканция с любимите хора, да се забавляват на открито. В него са вплетени свежите аромати на хвойна, ванилия и кехлибар, с добавени към тях орхидея и кактус, а цялата комбинация е завършена с връхни нотки на сицилиански бергамот, грейпфрут и листа на червено грозде. Това е траен аромат, който няма как да не се хареса на всяка жена.

А може би желаете да подарите нещо съвсем различно, което няма общо с цветя и дървета? Няма проблем, и тук можем да ви помогнем. Изберете Giorgio Armani Code Absolu за дамите, които държат на впечатляващия външен вид, тези, за които елегантността и отличителността са от значение. Вплетените базови нотки на тонка, ванилия и сандалово дърво са основата на този аромат, които събуждат женственото начало у всяка дама, карайки я да се чувства желана. Средните нотки на жасмин, портокалов цвят и тубероза събуждат съблазнителната ѝ същност, а връхните нотки на мандарина, нероли и пикантен джинджифил завършват този сексапилен и модерен аромат, правейки го неустоим и желан – перфектния подарък за перфектната жена.


Подаръци за Цветница снимка 2


Мъжете с име на цветя пък ще се зарадват на парфюм, който да подчертае мъжествената им същност и да ги постави в центъра на вниманието. Такъв определено е Azzaro Chrome Sport – спортен парфюм на Азаро, който носи освежаващото ледено ухание, което да ви зареди с настроение за през целия ден. Динамичен и с нестихваща енергия, той е създаден от блестящи цитрусови нотки на грейпфрут, горчив портокал и амалфи лимон, продължени с неустоими аква акорди и благоуханни кехлибарово-дървесни нюанси. Какво повече да иска човек?

Е, разбира се, ние няма да пропуснем да ви дадем поне още един жокер. Познатият и обичан Paco Rabanne Ultraviolet е прекрасна възможност да подарите страхотен подарък, който няма как да не се хареса. Този свеж ориенталски цветен аромат ще се хареса на всеки мъж, без значение от възрастта и положението му. В него са съчетани непреходни съставки като кехлибар и мента, които съчетани с ветивер, черен пипер и пикантни нотки и основа от дъбов мъх и ванилия създават усещане за мъжественост и сила. Екзотичната му натура ще привлече и омае всички наоколо.

Нека направим предстоящия празник по ароматен и весел. Подарете аромат, подарете щастие!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-желаните парфюми през есента са тук – представяме ви Топ 5...

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Пролетта пристига и я отпразнуваме с ето тези аромати

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Защо ориенталските парфюми са толкова подходящи за зимата

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив