Ароматните парфюмни двойки – перфектните подаръци за влюбените тази Коледа

Ароматни парфюмни двойки - перфектните подаръци тази Коледа

Ако има нещо по-хубаво от идващите празници и времето около Коледа и Нова година, то това безспорно е посрещането на тези мигове в компанията на специален за теб човек. От Parfium.bg знаем, че влюбеният човек е щастлив и иска по всякакъв начин да засвидетелства и покаже любовта си.

Ако сте част от двойка и искате да дарите себе си и любимия човек с прекрасни подаръци, които сякаш ознаменуват вашата любов, или пък в обкръжението ви има семейство, което искате да зарадвате, то днес ви предоставяме най-новите попълнения в богатия ни парфюмен асортимент. Включихме в каталога си ароматни двойки, представляващи идеалния подарък за него и нея. На вашето внимание днес са парфюмите на известни марки, предопределени да бъдат носени от влюбените. Убедени сме, че ще откриете най-точните варианти както за себе си и вашия човек, така и за обичните си приятелски двойки.

Ето какво сме ви приготвили за днес.


Сигурни сме, че сте двойка за милиони – комплектът на Paco Rabanne e точният за вас


Ароматната двойка Paco Rabanne Million за него и нея представлява наистина прекрасен парфюмен комплект, побиращ в себе си едни от най-обичаните аромати от света на дамските и мъжките благоухания. С усещане за знатност, лукс и любов за милиони – така окачествяваме комплекта и сме убедени, че ще прилегне идеално на онези двойки, които съзират страстта и очарованието на живота. Едва ли има нещо по-прекрасно от гледането в една посока – а сега, с подходящите ароматни двойки, бихте могли да пренесете това усещане и в света на сетивата.

Ароматна двойка Paco Rabanne Million за него и нея

В ароматния комплект се включват:

  • Lady Million - дамско ухание, съдържащо в състава си нероли, малина, жасмин, гардения, пачули и бял мед;
  • 1 Million - мъжки парфюм, впечатляващ ни с червен портокал, грейпфрут, роза, канела и подправки;

За двойката с ангелска любов – изкусителен комплект от Thierry Mugler


Ароматната двойка Thierry Mugler Angel за него и нея представлява чудесен вариант за подарък – независимо дали ще зарадвате ваши близки, или ще дарите себе си и любимия човек с тази невероятна двойка аромати, при всички случаи ще направите правилния избор. Парфюмите на Mugler винаги са се славили като особено ексцентрични и запомнящи се – Angel е първият сред тях, бележещ началото на едно авантюристично и предизвикателно ароматно пътешествие. В комплекта откриваме:

  • Angel – дамски парфюм, омайващ ни със съставки като пъпеш, кокос, мандарина, портокал, захарен памук, кехлибар, пачули и мускус;
  • A*Men – мъжкото ухание, вплитащо в съдържанието си лавандула, кедър, кафе, мускус и бергамот;

Модерно и интригуващо ароматно преживяване ни подаряват от Zadig&Voltaire


Ароматната двойка от Zadig&Voltaire за него и нея ни вдъхновява и ни кара сякаш да полетим сред феерия от изтънчени и прекрасни благоухания, галещи сетивата. Марката се слави със стремежа си към изобразяването на свободата и вдъхновението както в модните си линии, така и в създадените парфюми. This is Her и This is Him са безспорно ароматни шедьоври, които асоциираме с бунта срещу установените норми – точно каквато е и брандовата концепция. Ароматната двойка е идеален подарък за онези влюбени, които никак не се страхуват да засвидетелстват любовта си пред света. Убедени сме, че комплектът би послужил за идеалния подарък тази Коледа.

Ароматна двойка от Zadig&Voltaire за него и нея

  • This is Her е дамско ухание, в което откриваме розов пипер, жасмин, ванилия и сандалово дърво;
  • This is Him е мъжки парфюм, вплитащ у себе си есенциите на грейпфрут, черен пипер, тамян, ванилия и сандалово дърво;

Немислимо е да посрещнем Коледа без ароматите на Hugo Boss


Парфюмите на Hugo Boss винаги са символизирали класата и лукса – тази Коледа влюбените двойки имат шанса да се докоснат до приказната ароматна феерия, предоставяна от марката. Ако се чудите какъв би бил най-подходящият подарък за влюбените, то откривате своята отговор в лицето на ароматната двойка Hugo Boss за него и нея – комплектът, който всички желаем да открием под елхата. Той включва два от най-обичаните парфюми – дамски и мъжки благоуханен продукт, който перфектно се съчетава с цялата обзела ни празничност.

Ароматна двойка Hugo Boss за него и нея

  • Hugo Boss Ma Vie – дамско изкушение, неспособно да ни остави безразлични с уханието си на цвят на кактус, розова фрезия, жасмин, кедър и дървесни нотки;
  • Hugo Boss Bottled – мъжки парфюм, впечатляващ с комбинацията от слива, дъбов мъх, канела, ябълка, махагон, сандалово дърво, карамфил;

YSL определно знаят как да изненадат многобройните си почитатели за Коледа


YSL е марка, която категорично е обвързала името си с усещане за величие, непреходност и приказно благоухание. Тази Коледа имате възможност да дарите себе си и любимия с ароматен комплект за него и нея от YSL, който категорично ще се превърне в любимото ви парфюмно допълнение. Кой не би искал да притежава изтънчен аромат, който да свърже с парфюма на любимия си човек?

Ароматен комплект за него и нея от YSL

В този благоуханен подаръчен комплект се натъкваме на:

  • YSL Libre – ароматно изкушение за жени, включващо в състава си лавандула, портокал, касис, жасмин, ванилия от Мадагаскар, кедър и мускус;
  • YSL Y – мъжко невероятно благоуханно съчетание, побиращо в себе си есенции от бергамот, джинджифил, градински чай, листа от виолетки, кедър и мускус;

Убедени сме, че тази година празниците ще са особено магични – и как иначе? В компанията на тези изкушаващи ароматни комбинации всеки ден би ни се струвал особено специален. Позволете си да усетите магията на парфюмния свят – нашите предложения със сигурност ще я превъплътят в реалността.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамски парфюмни семейства

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Еволюцията в шишенцата за парфюми

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Избор на парфюм за подарък според типа характер

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив