Парфюмните тенденции през новата година – какво съветват експертите

Парфюмните тенденции през новата година – какво съветват експертите

Посрещаме новата година искрено развълнувани, тъй като ни очаква цяла плеяда от парфюмни тенденции, на които да обърнем внимание и които да последваме. 2022 обещава да е особено вдъхновяваща и вълнуваща – бихме могли да кажем, че това ще важи не само в света на модата и козметиката, но и в сферата на брилянтните маркови парфюми.

Ако искате да сте в тренда дори и по отношение на уханията, които избирате за личната си колекция, то бързаме да ви зарадваме – посвещаваме днешната статия именно на тази тема и с голямо нетърпение ви приветстваме да останете до края. Обещаваме, че в края на текста ще разполагате с всичко необходимо, за да подберете най-подходящите и модни аромати за следващите дванадесет месеца.

Тенденциите в парфюмерията могат да касаят както естеството на съставките, така и вида на ароматното семейство

Тенденциите в парфюмерията могат да касаят както естеството на съставките, така и вида на ароматното семейство

Вероятно първият въпрос, който изниква в съзнанието ви, касае какви биха могли да бъдат различните критерии, определящи парфюмните тенденции. Знаем, че при модата се ръководим от цветове, материи и модели; що се отнася до парфюмерията, следва да кажем, че тенденциите биха могли да бъдат обвързани с вида на съставките, флаконите, ароматните семейства и предназначението на различните видове благоухания.

Разбира се, за нещо толкова субективно като носенето на даден аромат, преди всичко следва да се ръководим от собствения си вкус. От съществена важност е да усещаме даден парфюм като „свой“ и да се чувстваме прекрасно в кожата си, докато го носим. Ето защо можете да възприемете долуизброените тенденции като една добра отправна точка, но никога не пропускайте да следвате автентичния си стил. Така със сигурност никога няма да сгрешите и винаги ще се радвате на безупречна и приковаваща вниманието визия.

Какво ни е приготвила 2022г. в парфюмно отношение

Какво ни е приготвила 2022г. в парфюмно отношение

За щастие парфюмните гурута вече открито споделят кои ще бъдат модните и хитови тенденции в света на парфюмерията през следващите дванадесет месеца. Ако искате да сте актуални и ако тепърва ще допълвате благоуханната си колекция у дома, то сверете часовниците си със следните тренди характеристики:

  • Поинтересувайте се от вида на съставките в даден парфюм – определено живеем във време, в което осмисленото и природосъобразно съществуване се превръща все повече в начин на живот. Можем да приложим екологичните си нагласи и по отношение на ароматите – все повече компании съзнателно започват да избират синтетичните съставки, тъй като така не е необходимо да се прибягва до използването на животински секрети за добиването на екстракти като естествени мускус и амбра;
  • Разнообразете парфюмната си колекция – унисекс парфюмерията бележи все повече покорени върхове и може ден след ден да се радва на все по-голям брой клиенти и почитатели. Не е и табу вече носенето на мъжки аромати от дамите. Когато избирате следващия си любим аромат, се постарайте да не се ограничавате от наложените рамки. Снабдете се с онова благоухание, което ви импонира максимално;
  • Свежите парфюми ще заживеят втори живот и отново ще блеснат на сцената – в зората на парфюмната история сякаш основната цел е била да се създадат аромати, които опияняват сетивата със свежест и усещане за енергизираност. Можем да кажем, че наблюдаваме завръщане на тенденцията – ако искате да сте в крак с модата, то изберете свежи ухания с много зелени съставки и пищни подправки;
  • Не пропускайте да хвърлите око и на някой и друг нишов парфюм – именно сега е моментът, в който можете да подходите максимално дръзко и да изберете ухание, което по всички параграфи може да бъде определено като внушително и наистина необикновено. Знаем, че нишовата парфюмерия се слави с необичайния си подбор на съставките, така че ароматите от категорията се явяват като най-подходящия кандидат.

Надяваме се да сме ви били полезни и още утре да се втурнете към закупуването на бъдещия си любим парфюм. Споделете ни – кой аромат избрахте за 2022г. и за какви поводи нямате търпение да го изпробвате?

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

S.T.Dupont - ароматно съвършенство в четири парфюмни изкушения

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Жизнерадостните плодови парфюми, които ще ви накарат да се усмихнете

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Често задавани въпроси за оригиналните парфюми

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив