Парфюмите с усещане за топлина и уют през зимния сезон

Парфюмите с усещане за топлина и уют през зимния сезон

Бихме казали, че зимата е в разгара си – настъпването на декември доведе със себе си студеното време, хладния вятър, приказните зимни картини. Все повече ни се приисква да прекараме уютно време в комфорта на дома си, очаквайки идването на любимите на всички празници.

За да приветстваме комфорта и топлината в дома си и при себе си тази зима, днес сме ви подбрали онези парфюни съблазняващи изкушения, които сякаш са съхранили частица лято в композицията си. Смятаме, че е несравнимо усещането да се обгърнем в облак ухание, навяващ ни спомени за топлина, слънце и безкрайни радостни мигове.

Може времето навън да е студено, но, в крайна сметка, е важно какво носим като усещане в душите си – ето няколко ароматни идеи, които безспорно ще стоплят сърцето ни в мразовитите зимни дни.


От Boucheron и Davidoff ни изненадват с прекрасни аромати, напомнящи за юлското слънце


Марката Boucheron разказва магията на Близкия изток и Ориента – нямаше как да не открие свое местенце в днешната ни селекция с аромат, който сякаш носи слънцето у себе си. Всичко това открихме у Quatre en Rose – дамският парфюм, вплитащ у себе си усещане за магия, енигматичност и топлина, меко разливаща се по кожата и обгръщаща цялото ни същество. Ароматът дължи тези настроения на висококачествените съставки, които намират местенце в бутилката:

  • Артемизия, черен касис и мандарина ни впечатляват още във връхните нотки;
  • Пачули, ветивер и мускус са главните виновници за усещането за топлина в сърдечните нотки на парфюма;
  • Роза, жасмин и прасковен цвят в базата придават неподправена сладост;

Признаваме – този аромат е неустоим. Считаме, че би послужил като перфектния подарък тази зима.

Boucheron Quatre En Rose парфюм за жени & Davidoff Cool Water парфюм за мъже

За мъжете пък от Davidoff затварят лятото в бутилката на Davidoff Cool Water – мъжки парфюм, който веднага мислено ни отвежда на морския бряг, извикващ чувствени летни спомени. Слънцето и морският бриз веднага докосват сърцето ни и ни подтикват да мечтаем, внасяйки топлина и усещане за комфорт и уют. Онова, което особено много обичаме в този аромат, е невероятният букет от съставки, които откриваме в съдържанието:

  • Грейпфрут, лимон и мандарина ни омайват във връхните нотки, зареждайки ни със свежест и енергия;
  • Мента, босилек, хвойна и градински чай съставляват сърцето на аромата – подправките снабдяват цялостната композиция с ненатрапчива пикантност;
  • Сандаловото дърво в основата придава мекота и чувство за домашен уют;

Знаем, че звучи божествено, но ви уверяваме, че в действителност този мъжки аромат е дори още по-обаятелен и притегателен.


Montale, YSL и S.T.Dupont са властелините на зимата тази година


Продължаваме магичния си разказ, посветен на онези парфюми, които съумяват да върнат топлината, безгрижието и усещането за свобода, така характерни за любимия на мнозина летен сезон.

И, говорейки за топлина, екзотика и приказност, няма как да не намесим и парфюм на Montale – Aoud Night е унисекс нишово изкушение, което не оставя никого безразличен. Прекрасното парфюмно съчетание бележи еднакъв успех и при жените, и при мъжете, нареждайки се сред най-любимите унисекс аромати. Освобождаващ, пикантен, стоплящ сърцето и сетивата – така усещаме ние това благоуханно предложение. В състава му откриваме:

  • Агарово дърво, плодови нотки, бергамот и сицилиански лимон;
  • Мароканска роза, пачули от Индонезия;
  • Кожа, сандалово дърво, амбра и бял мускус;

Асоциираме композицията с невероятния пейзаж на залязващото слънце, наблюдаван от морския бряг. От какво друго човек би имал нужда през студените зимни дни?

Дамският Black Opium от YSL е поредното парфюмно изкушение, което смятаме, че ще привлече вниманието на нежните половинки. Доминиращите кафени нотки отнасят съзнанието ни към благите и стоплящи утрини, в които ни прави компания любимата тонизираща напитка. Марката Yves Saint Laurent категорично отнасяме към брандовете, символ на лукс, високо качество и изисканост. Уверени сме, че всяка дама желае да притежава частица съвършенство – Black Opium е безспорно една добра отправна точка. В него отриваме:

  • Жасмин, портокалов цвят и круша;
  • Розов пипер и ванилия;
  • Пачули и кедър;

YSL Black Opium парфюм за жени & Dupont 58 Avenue Montaigne парфюм за мъже

Dupont 58 Avenue Montaigne мислено ни разхожда из нюйорските улици и сякаш вдъхваме от динамиката и авантюризма, така характерни за мегаполиса. Нека не забравяме, че чувството за топлина и уют не рядко ни връхлита под формата на мечтание за пътешествия – с този аромат безспорно с лекота ще се пренесем навсякъде по света. Лидери в качествената пафюмерия, за този си продукт от Dupont залагат на:

  • Бергамот, клементина, грейпфрут и кардамон;
  • Риган, черен пипер, градински чай и кашмир;
  • Сандалово дърво, ветивер и амбра;

Убедени сме, че в компанията на тези аромати никак няма да усещате зимния студ, а само с нетърпение ще очаквате идването на любимите коледни празници. Защо пък не подберете именно тези парфюми за подаръци?

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Уханията на есента – кои са най-предпочитаните есенни нотки

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Ароматна история: Miss Dior

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюмите на Lancome, които ще ви накарат да притаите дъх

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив