Парфюмите на Lancome, които ще ви накарат да притаите дъх

Парфюмите на Lancome, които ще ви накарат да притаите дъх

Чие име изниква в съзнанието ви, когато се досетите за френски шик и вдъхновяваща елегантност? Ако и вие като нас асоциирате красотата и нежността с бранда Lancome, то категорично сте попаднали на правилното място!

Френската марка със сигурност заема челните места по отношение на потребителските мнения. Изящните, запомнящи се и висококачествени ухания, излизащи изпод името на бранда, не спират да удивляват и да радват многобройните клиенти на Lancome. В никакъв случай няма да сгрешите, ако още днес решите да обзаведете парфюмната си колекция с есенция от марката. Ако пък вече сте решили, че точно Lancome е вашият правилен избор, но не сте съвсем сигурни откъде да започнете, то с радост ви представяме днешната ни селекция – запознайте се с едни от най-изтънчените и търсени ухания от марката!

Френският шик среща изкусното дизайнерско майсторство

Определено можем да съотнесем френската мода към създаването на елегантни и изящни силуети, както на модния подиум, така и по рафтовете на парфюмерийните магазини. За нас днес е истинско удоволствие да представим на вниманието ви най-епохалните и добре познати аромати от Lancome – гарантираме, че няма вариант да сгрешите в избора си, независимо на кое ухание решите да се спрете.

Lancome Idole L’Intense

Lancome Idole L’Intense

Неслучайно избрахме да стартираме точно с това ухание. Рядко парфюм е съумявал толкова категорично да се отбележи в съзнанието ни и да отказва да напусне сърцата ни. Продължението на хитовия аромат Idole е толкова вълнуващо, че наистина трудно намираме думи, чрез които да успеем максимално точно да предадем чувствата, които ни обземат при досега с този парфюм. В съдържанието му се натъкваме на акорди от:

  • Интензивни нотки от роза и жасмин;
  • Шипрови нотки;
  • Дървесни акорди, сандалово дърво и ванилия;

Lancome Tresor La Nuit A La Folie

Поредното ароматно изкушение от Ланком, намерило място сред днешната ни селекция, е част от ексклузивната колекция Tresor. Tresor La Nuit A La Folie е вълнуващ и експресивен парфюм, покорил сърцата на милиони дами по целия свят. Изтънчените ухания са изключително подходящи за вечерно носене и всяка жена може да бъде сигурна, че ще събере всички погледи. Нотките в съдържанието са:

  • Розов пипер, бергамот, круша, черен касис;
  • Роза Дамасцена, виолетки, божур;
  • Пачули, тонка, дървесни акорди, индийско орехче и др.;

Lancome La Vie Est Belle

Lancome La Vie Est Belle

Немислимо е да създаваме селекция от аромати на марката и да не споменем La Vie Est Belle – може би най-популярният и обичан от всички парфюм на бранда. Прекрасните нежни акорди, част от съдържанието на уханието, по един прекрасен начин допълват изящната визия на всяка държаща на външността си елегантна дама. В никакъв случай няма да сгрешите, ако се сдобиете точно с този аромат от Ланком. В съдържанието на есенцията ще се натъкнете на акорди от:

  • Ирис;
  • Портокалови цветчета и жасмин;
  • Касис, круша, ванилия и пралина;

Lancome Magie Noire

Magie Noire хваща окото с изтънчената си и елегантна черна опаковка – парфюмът е повече от подходящ за носене на стилни вечерни събития и поводи, където мигом ще се превърнете в центъра на общественото внимание. Акордите на есенцията са внимателно подбрани, за да радват сетивата и за да излъчват сладострастие, авантюризъм и доза енигматичност:

  • Касис, малина, българска роза, зюмбюл, бергамот;
  • Пчелен мед, тубероза, перуника, жасмин, кедър, иланг-иланг, нарцис;
  • Подправки, сандалово дърво, пачули, мускус, дъбов мъх, ветивер, смирна, тамян;

Lancome Hypnose

Lancome Hypnose

Hypnose е експресивен, стилен и страстен мъжки аромат, с който от Lancome недвусмислено заявяват своето място и в света на мъжката парфюмерия. Бихме казали, че името на есенцията е съвсем подходящо, тъй като ароматът е действително хипнотизиращ. Едва ли ще намерим господин, който да не се омае от благоуханието на парфюма и който да не го предпочете за основен свой козметичен продукт в ежедневието. В съдържанието ни радва присъствието на:

  • Бергамот, мандарина, зелена мента, кардамон;
  • Лавандула, бадем, пачули, мускус;
  • Кехлибар;

Lancome Poeme

Унисекс уханието е свежо, привличащо вниманието и завладяващо сетивата. Определено бихме го препоръчали на онези от вас, които никак не се страхуват да разрушат рамките и да дадат повод на душата си да експериментира с аромати и настроения. Poeme олицетворява любовта към живота и вечния стремеж към задоволяване на човешкото любопитство. В съдържанието в хармония едни с други откриваме акордите от:

  • Синя слива, бергамот, татул, портокал, праскова;
  • Мимоза, фрезия, жасмин, ванилия, роза;
  • Мускус, кедър, кехлибар и дървесни акорди;

Сигурни сме, че сме успели да задържим вниманието ви и да събудим любопитството ви – вече избрахте ли си следващия любим парфюм от Lancome?

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Бюджетните ухания, които си заслужава да изпробваме

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Професия "Нос"

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюми за лятна сватба

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив