Парфюми за пътешественици - авантюризъм в бутилка

Парфюми за пътешественици - авантюризъм в бутилка

Убедени сме, че пътешественикът у вас вече няма търпение да стегне багажа и да се отправи към следващата вълнуваща дестинация. Пътуването е акт на опознаване както на света, така и на самите себе си - не случайно се казва, че човекът е човек, когато е на път.

И за да подсигурим успеха на вашата предстояща ваканция, днес сме ви подготвили един своеобразен списък от аромати, които задължително да отнесете със себе си на следващото вълнуващо място, което смятате да посетите. Авантюризъм е общата съставка, която откриваме в бутилката на всеки един от предложените аромати. Открийте най-подходящия за вас и се отправете на най-незабравимото пътешествие в живота си.


Intense Pepper на Montale мислено ни отвежда към екзотични дестинации


Вероятно не сме единствените, които асоциираме пикантността и лютивината с екзотиката и приключенията.

Intense Pepper е унисекс парфюм, който сякаш побира в себе си Ориента и ни омайва с пиперливост и авантюризъм. Освен двата вида пипер - марокански розов и мадагаскарски черен, в състава на благоуханието с радост долавяме и:

  • цитруси и цветен букет;
  • агарово дърво, кедър и дъбов мъх;
  • кехлибар и бял мускус.

Универсалността на аромата го прави особено търсен и предпочитан. Белият мускус и дъбовият мъх придават баланс на композицията, а цитрусите, съчетани с пипера, я превръщат в невъобразима смесица от аромати и усещания.


Извънземна притегателност от Thierry Mugler


Ако има аромат, който по-категорично да навява асоциации за слънчеви места и дестинации, обвити в доза мистицизъм и авантюристичен привкус, то това със сигурност е Alien.

Парфюмът на френския бранд вече дълги години властва над сърцата на милиони хора по целия свят. С неподражаемите си аромат и сила благоуханието изпъква над много останали и непоклатимо продължава да заема челните места. Ако се чудите какво именно ни кара да определяме парфюма като мистичен, авантюристичен и екстравагантен, то с готовност ви представяме съставките, които откриваме в съдържанието му:

  • жасмин на върха, за да прикове вниманието ни и да ни потопи в чувствения свят на флоралните мотиви;
  • дървесни нотки в сърцевината за баланс и укротяване на първоначалната ароматна експлозия;
  • кехлибар и амбра в основата, създаващи база, която в продължение на часове взаимодейства с кожата ни.

Сила, страст и категоричност - това са качествата на дамите, които избират този аромат да влезе в личната им парфюмна колекция.

парфюми


Образът на мъжа пътешественик вплитат от S.T.Dupont в знаковия си парфюм


Самото име на Passenger навява асоциации за път, приключения и несвършващи хоризонти. Мъжкият парфюм на Dupont е знаков за цяло поколение джентълмени - несломимите, дръзките, мечтателите. Не пропускайте да включите аромата в списъка си от неща, които да отнесете със себе си на следващата си ваканция. Ще харесате есенцията, защото тя притежава:

  • цитрусови нотки и листа от виолетки във връхните си нотки;
  • джинджифил, кардамон, розов пипер и лавандула в средните си;
  • смола и аромат на кожа в базовите нотки.

Съчетанието между тези интересни и характерни сами по себе си съставки представлява неустоима комбинация, пред която малко мъже биха останали равнодушни. Убедете се в притегателната сила на парфюма.


Устремът към дивото и приключенията в Sauvage от Dior


Няма какво да се лъжем - у всеки мъж се крие личност, готова на приключения, изследване на неизвестни дестинации и впускане в много и нови преживявания. Ако мъжката част се припознава в това описание, то добрата новина е, че вероятно току що открихте перфектния парфюм за вас.

Визираме Sauvage - ароматът, който ще завладее сетивата ви и няма да напусне съзнанието ви за дълго. Ударното впечатление, което създава, ароматът постига чрез прекрасното си съчетание от компоненти:

  • бергамот и амбра;
  • съчуански пипер и дървесни акорди.

Пиперливостта и дълбочината на аромата го отнасят към по-нестандартните парфюми, но пък и именно поради тази причина е любим на милиони господа по света. А ние добавяме, че определено има защо.


Еуфоричното настроение от предстоящите дестинации се крие в съдържанието на Euphoria


Съществува парфюм, който приляга съвсем на романтично настроените и онези с нежни души, на хората, които се вдъхновяват от изследването на нови хоризонти. Ароматът на Calvin Klein Euphoria e прекрасно съчетание от специално подбрани съставки от първо качество, които да се погрижат за ароматните неподражаемост и трайност. Любимa на дамите, тази есенция, сигурни сме, ще намери постоянно местенце в козметичната ви и парфюмна колекция. Харесваме аромата, защото носи в себе си:

  • нар;
  • лотус и орхидея;
  • виолетки, кехлибар, мускус и махагон.

Нямаме търпение да го изпробвате и да усетите какво точно имаме предвид, казвайки, че трудно бихте срещнали друг подобен парфюм.

Вече стегнахте ли багажа си? Не забравяйте и любимите си парфюми - те са вашият верен спътник във всяко едно бъдещо приключение.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюмите на Lancome, които ще ви накарат да притаите дъх

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Тайните на парфюмния крем

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

S.T.Dupont - ароматно съвършенство в четири парфюмни изкушения

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив