Парфюми за любов, подходящи за Деня на влюбените

Всяка година на 14 февруари ние се стараем да покажем любовта си, като даваме на хората, които обичаме, приятни неща - бонбони, цветя, картички и други подаръци. И тази традиция се спазва може би във всяко едно кътче на света. Общо взето, на този ден навсякъде се усеща духът на любовта или както се пее в песента - Love is in the air (Любовта е във въздуха)!   

Според статистиката в този ден се продават повече от 50 милиона рози и още около 150 милиона картички, което прави "Свети Валентин" втория най-популярен празник след Коледа (измерен чрез броя на продадените картички). А в Холандия дори има специална традиция, която се изпълнява само 14 февруари - ако на този ден дадено момиче иска да предложи на своя приятел да стане неин съпруг, но той откаже, тя няма да възприеме този отказ като нещо лошо. А напротив - ако откаже, младият мъж в знак на извинение за отказа си, трябва да подари на дамата си копринена рокля. Каква чудесна традиция, нали момичета?  

Между другото, ако говорим за външния вид, трябва да се отбележи, че почти всяко влюбено момиче иска на този ден да изглежда особено красиво и атрактивно и обикновено прекарва дълги часове в избор на подходящите дрехи. Известно е и че парфюмът е аксесоарът, който завършва всяка визия по един изключително хармоничен начин. Ето защо решихме да ви помогнем и да помислим вместо вас за парфюмите, които са подходящи за празника на влюбените. В тази статия ви представяме аромати, на които дори самото наименование носи магията на това красива чувство, наречено любов. Защото, както казва Джон Ленън: "Всичко, от което се нуждаем, е любов!"  

Tresor In Love на Lancоme  

Потопете се в атмосферата на романтика с яркия, чувствен и нежен аромат Tresor In Love. Той е в състояние да изрази чувствата на всяка една млада влюбена жена - буйна и нежна, готова да се отдаде на чувствата си към любимия мъж без да се замисли. Ароматни нотки: нектарини, круши, жасмин, турска роза, кедър, мускус.

 

Love на Chloe  

Този аромат е несъмнено един от най-добрите "партньори" в любовта, вдъхновен от интимността на красивия ритуал. Love на Chloé е фин, лек и чувствен парфюм с флорални нотки и нотки на мускус за по-голяма дълготрайност. Изобщо това, което можеш твърдо да заявим за този аромат е, че е истински концентрат от любовни емоции!  

Love Story на Chloe  

Ако все още търсите отговора на въпроса - как ухае изкушението, то ние веднага ще ги го дадем! Изкушението е с аромата на Love Story на Chloe. Неговото нежно докосване на жасмин и свежият му, флораен и секси аромат могат да направят всяка жена неустоима!  

I Love Love на Moschino   

Ароматът I Love Love на Moschino може би е най-подходящият избор за празника на влюбените. Това свежо, красиво и оптимистично ухание не оставя никой мъж безразличен и може да отключи у него много нови емоции и страсти. Всичко това се дължи на перфектната комбинация от нотки на френско грозде, лимон, грейпфрут, портокал, момина сълза, канела, чаена роза и кедър!  

Velvet Love на Dolce&Gabbana  

Препоръчваме Velvet Love на всички млади дами, които искат да накарат любимия си отново да се влюби в тях! Парфюмът представлява истински ароматен флорален еликсир, който е съставен от нотките на иланг-иланг, карамфил и черен пипер.  

Love in Paris на Nina Ricci  

Магията на града на влюбените - Париж, е събрана в елегантна бутилка! Аромат на ръба на съня и реалността, който води до избухването на нова и пламенна любов!

А вие на кой аромат ще се доверите за 14-ти февруари? Можете да споделите с нас в коментарите!  

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Време за подаръци

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Класически или модерен парфюм да изберете - какви са предимствата

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как да изберем детски парфюм за момиче

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив