Парфюмът издава характера на жената

,

Какви послания оставят дамите чрез парфюма си

В съвременният модерен свят, всяка дама използва парфюм, за да изразява себе си и да привлича внимание. Доста често обаче, дамите не се замислят какви сигнали издават чрез парфюма, а това може да се окаже неловко в определени ситуации.

С навлизането на зимния сезон трябва да разнообразите аксесоарите си и да обърнете сериозно внимание именно на парфюма, тъй като той издава характера и е много важно как ще ухаете през целия ден. Разбира се, тенденциите непрекъснато се менят и ако до преди няколко години, по-голямата част от дамите залагаха на цветните натурални аромати, то сега повече се набляга на ориенталските, които са екзотични и много приятни.

Ето как да разберете кой е подходящият парфюм за вас:

Дамите, които са организирани и дисциплинирани, наблягат на цитрусови аромати. Това са жени, които обичат да планират всичко до най-дребните детайли и ненавиждат грешките, допуснати от немърливост.

Флоралните аромати са характерни за дами, които са комуникативни и които са подходящи за истински приятел в живота. Жасмин, Лилия, Гардения и Фрезия са сред най-често предпочитаните аромати за подобни парфюми.

Жените, които предпочитат плодови аромати са непредсказуеми, обичащи големите весели компании. Те лесно се поддават на провокации, но работят много добре под контрол.

Парфюмите с дървесни миризми са типични за нежните половинки, които са по-сдържани, интелигентни и елегантни. Това са най-често бизнесдами, които умеят да запазват самообладание дори в най-напрегнатите моменти.

Свежите парфюми с „въздушни“ аромати са подходящи за жени, които са неизменна част от колектива. Те обичат тихите и релаксиращи разходки из природата, обичат хармоничният начин на живот и непрекъснато следят модните тенденции.

Горските аромати от типа на трева, сено, листа или утринна роса пък са част от живота на дами, които са спортни натури. Те обичат да изглеждат винаги добре, поддържат се редовно и си падат по екстремните преживявания.

Жените, които залагат на парфюми с морски аромати се отличават със своята затвореност и минималистичен стил на обличане. Ароматът на море, бриз, дъжд или водорасли действа успокояващо и е добър избор за ежедневен парфюм.

Как да се парфюмираме правилно за по дълготраен аромат

Трябва също така да знаете, че за да е траен парфюма и да се усеща през целия ден, той трябва да бъде използван правилно. Поставяйте го на места, където най-силно се усеща пулсът – зад ушите, в основата на врата, под мишниците или на китките. Не излагайте парфюма на пряка слънчева светлина и го ползвайте върху влажна кожа, тъй като по-този начин се засилва аромата.

А вие какво послание ще оставете ! Споделете с нас !

Оставете оценка:

Подобни обяви

Към магазина

Последни публикации

Серията Black Opium на YSL
Серията Guilty Absolute на Gucci
Парфюми, които ухаят на Коледа
Как да постигнем неотразима визия за празниците

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Toп 10 на мъжките парфюми, които ще са хит през 2016 година
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Archive