Няколко парфюма, подходящи за морето

През лятото едно от най-честите желания на хората, когато си избират парфюм, е да има "морска свежест". И това е напълно нормално с оглед на високите температури през този сезон.

Различните аспекти на всички уханни нотки  

Съвременните парфюмеристи интерпретират понятието "морска свежест" по различен начин, заради което всяка година на пазара се появяват множество аромати, които се разкриват на кожата по интересен и многостранен начин. Така например сутринта, след ободряващия душ преди работа, можете да използвате парфюм със зелени свежи нотка. А през деня, ако работите в офис или шофирате много из града, идеални биха били освежаващите цитрусови нотки.

Ако пък сте на почивка, ви препоръчваме да потърсите "морската свежест" на цветните и плодовите аромати. Морският бриз и топлите слънчеви лъчи ще дадат възможност на тези парфюми да зазвучат по нов начин и да ви дадат допълнителен повод за добро настроение и усмивки.  

Единственото, с което ви препоръчваме да внимавате, са т.нар. "солени морски аромати" - опасни са заради високата си степен на съпротивление и плътност. Тези парфюми се нуждаят от много въздух и пространство, заради което можете да ги използвате при дълги разходки сред природата или в големи затворени помещения.  

Нека дамите да обърнат внимание на това, че ароматите с "морска свежест" не са подходящи също и за вечерни излизания, тъй като при тях няма изразена чувственост и сексуалност и не могат да допълнят вашата секси рокля, грим, прическа и маникюр. Но ако все пак предпочитате тази категория парфюми, можете да се спрете на Aquatic - женствено ухание с морска свежест, затоплено с дървесни нотки, цветя и подправки.  

Allure Homme Sport от CHANEL за мъже  

Стил в движение! Allure Homme Sport е свеж и чувствен аромат с елегантни нотки, подходящ за онези, които не искат да изневеряват на изискания си стил дори и през лятото. Той представлява идеалната комбинация, построена на основата на алдехиди, водни и горски акорди, пикантни нотки, бобова тонка, кехлибар и мускус за дълготрайност.

Acqua di Gio Homme Armani Giorgio за мъже

Acqua di Gio Homme е в хармония с природата и със себе си. Парфюмът абсорбира цялата енергия на морето, което му придава изключителна сила и интензивност. Може да ви се стори малко "по-солен", тъй като в състава му влизат и водите на Средиземно море, както и нотките на бергамот, Райска ябълка, мускус, пачули и кедър. Това е един от най-продаваните мъжки аромати в света. И знаете ли, че основният източник на вдъхновение за създаването му е северният бряг на остров Пантелерия - дива, скалиста и ветровита земя, където вълните се разбиват във високия скалист бряг. Точно там, където морето и слънцето (символите на живота и енергията) се сливат.  

Happy For Men от Clinique за мъже  

Happy For Men дава на мъжете чувство на увереност, уникален чар и сексуалност. Той съдържа редки и ободряващи цитрусови нотки като kaffir и kalamanzi (плодове, подобни на портокала), мандарина, yuzu (плод, подобен на грейпфрут), средиземноморски кипарис и дървото gaayak.  

Regina от Moresque за жени  

Ароматът на истинската кралица! Изразява естествения чар и извежда на преден план качества като скромност, чистота, твърдост и упоритост.   

Light Blue от Dolce&Gabbana за жени  

Light Blue - парфюм, алегория на горещото слънце, бриза и чувствеността на Средиземно море. Неговият плодово-цветен аромат напомня на горещите слънчеви дни и безкрайните незабравими летни нощи. В състава му влизат нотки като ябълка, сицилиански кедър, бамбук, жасмин, бяла роза, мускус, кехлибар и др.  

Bright Crystal от Versace  

Този привлекателен и луксозен дамски аромат на Versace е подходящ за силни, уверени и в същото време нежни жени, които искат през това лято да преживеят много приключения и нови приятни емоции.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Нишовите парфюми, които белязаха 2022-ра

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюми, които харесваме, но рядко използваме

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Бъдете уникални през тази пролет с парфюми с екзотични нотки

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив