Представяме няколко нишови парфюма, които спечелиха вниманието ни този сезон

Представяме няколко нишови парфюма, които спечелиха вниманието ни този сезон

Нишовите парфюми сега, повече отвсякога, се радват на внимание, любов и обожание от страна на почитателите на фините и маркови аромати. Отдаваме този факт на все по-засиления стремеж на клиентите към красота и изящество – в света на оригиналната парфюмерия, именно нишовите есенции съумяват в най-голяма степен да се доближат до тези така желани характеристики.

Винаги сме се стремели да сме в крак с времето и тенденциите – затова и в екипа единодушно решихме да спрем вниманието си днес точно върху няколко нишови парфюма, чиято ексклузивност виждаме като водеща през следващите няколко месеца. Ако сте в търсене на следващия вълнуващ аромат, който да завладее сетивата ви, то няма нужда да се тревожите – категорично ще го откриете сред някои от петте ухания, които сме ви подготвили днес.

Нишовите парфюми успяват най-добре в пълнота да разгърнат творческите заложби на дизайнерите на аромати

Едва ли има почитател на уханията, който да не е наясно с характеристиките на нишовата парфюмерия, но, все пак, е съвсем възможно същността на тези есенции някак да е убягнала на някого в цялото това море от разнообразие и нови ароматни попълнения.

Нишовите парфюми съумяват изцяло и в пълнота да разгърнат творческия и майсторски потенциал на дизайнерите, участващи в тяхната изработка. Ароматите са ръчно дело на някои от най-изтъкнатите парфюмеристи в света и за направата им на специалистите често се налага да подхождат доста смело и провокативно. Не е тайна за никого, че не рядко в съдържанието на този тип есенции откриваме на пръв поглед необичайни и дори странни суровини. Именно, обаче, балансираното и правилното тяхно съчетаване е отговорно за вълнуващия и повече от прекрасен краен резултат.

5 нишови парфюма, за да стартираме успешно през 2022

Спряхме избора си на 5 нишови ухания, за които сме повече от сигурни, че ще успеят да отговорят на високите очаквания на потребителите.

Chopard Miel D’Arabie

Chopard Miel D’Arabie

Отдаваме почитта си към Ориента и Близкия Изток с този проникновен и вълнуващ аромат от марката Chopard. Смарагдовозелената опаковка лесно може да се съотнесе към скъпоценния камък изумруд, с което още по-категорично ни се представя аромата в една величествена и изключително ценна светлина. Изяществото на композицията, разбира се, се дължи на великолепното балансиране между подбраните съставки:

  • Подправки и пчелен мед;
  • Градински чай;
  • Нар;

Tiziana Terenzi Al Contrario Extrait De Parfum

Tiziana Terenzi Al Contrario Extrait De Parfum

Tiziana Terenzi определено е една от марките, радваща се на особени успех и популярност в света на нишовата и унисекс парфюмерия. Всеки неин аромат е сякаш изповед пред красотата, изяществото и безапелационната елегантност. Уханието, което сме избрали да ви представим днес, по нищо не отстъпва на всички останали, включени в днешната селекция. Ако се стремите да притежавате вълнуващ парфюм, то точно този продукт е правилният избор за вас. Съставките са:

  • Какао, малц и абаносово дърво;
  • Ванилия, тонка и орхидея;
  • Захарна тръстика, лешник и сандалово дърво;

Guerlain Les Absolus d’Orient Encens Mythique

Guerlain Les Absolus d’Orient Encens Mythique

Les Absolus d’Orient Encens е една от най-успешните нишови парфюмни серии на свръхуспешната марка Guerlain и едва ли е изненада за познавачите на марковите ухания, че сме включили точно този аромат в селекцията ни. Mythique е аромат, който изцяло и напълно отговаря на името си – във вълнуващата композиция определено откриваме акорди, допринасящи за енигматичното и тайнствено излъчване на есенцията:

  • Алдехиди, роза и шафран;
  • Розов пипер, ветивер и пачули;
  • Амбра и дървесни акорди;

Amouage Material

Amouage Material

Поредният прекрасен нишов парфюм от днешната селекция е дело на марката Amouage и определено нямаме търпение да ви го представим. Невероятната комбинация от вълнуващи съставки определено превръщат уханието в същинска наслада на сетивата и със сигурност няма да се изненадаме, ако веднага решите да го превърнете в бъдещ свой продукт. Балансът между висококачествените и изящни суровини в композицията определено си казва своето:

  • Пачули, елеми;
  • Бензоин и мадагаскарска ванилия;
  • Лабданум, тамян, тонка, османтус и смола;

Creed Silver Mountain Water

Creed Silver Mountain Water

Creed със сигурност е бранд, който успява трайно да задържи вниманието върху себе си. Silver Mountain Water определено е сред най-знаковите продукти на марката и се превръща в любимец на всекиго, докоснал се до фината и ефирна композиция от аромати. Ако сте в търсене на същинско парфюмно очарование, то категорично това е продуктът за вас. В съдържанието откриваме акорди като:

  • Бергамот и мандарина;
  • Зелен чай и касис;
  • Мускус и сандалово дърво;

Е, успяхте ли вече да набележите следващото си нишово попълнение към личната си козметична колекция?

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 дамски парфюми за зима 2018/2019 г.

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-добрите парфюми за пътуване

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюм за среща

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив