Най-добрите парфюми за пътуване

Най-добрите парфюми за пътуване

Лятото е сезонът на ваканциите и пътуванията до близки и далечни мечтани дестинации. Приготвянето на куфара за воаяжа винаги ни поставя пред дилемата как да съберем в сравнително малко пространство всичко, което ни е необходимо или искаме да вземем за всеки случай. Парфюмите са едно от най-важните неща, за които мислим, когато приготвяме багажа за пътуване. Те трябва да са в малки опаковки, за да не заемат ценно място. Добре е да са трайни и универсални, за да не се налага да носим няколко за всеки различен повод.

Използвайте пътуванията, за да изпробвате нов парфюм

Както споменахме, обикновено за пътуване, избираме парфюми в малки разфасовки. Това е идеалният момент да изпробваме аромат, който отдавна сме харесали, но се колебаем дали да купим. Малката разфасовка от този парфюм ще ни даде добра възможност да опознаем уханието и начина по който взаимодейства с кожата ни и характерния аромат на нашето тяло.

Преоткрийте старо, но любимо ухание!

Доказан факт е, че ароматите имат силата да извикват в ума ни спомени. Със сигурност, когато помислите за най-добре прекараните си летни ваканции, в паметта ви те са свързани с определени ухания. Върнете се отново към любими парфюми, които сте използвали преди време и сте били щастливи. Те имат силата отново да върнат усмивката на лицето ви още докато си приготвяте багажа за предстоящото пътуване.

Подберете аромати, които са подходящи за различни поводи!

Когато решавате кои парфюми да сложите в куфара за предстоящото пътуване, спрете се на ухания, които са максимално комплексни. Никога не знаем какво ни очаква по време на ваканцията, затова е добре да сме подготвени за всяка ситуация. Подберете парфюм, с който можете да отидете, както на плажа, така и на следобедна разходка в града. Заложете на ухания, които ще ви карат да се чувствате уверени, както по време на лежерен дълъг обяд в сенчеста градина, така и на експлозивно нощно парти с много танци и емоции.

Сияйните дамски парфюми за слънчева ваканция

Пътуването през лятото ни зарежда с емоции и слънчево настроение, към които ще се връщаме през цялата година. Разпуснати коси, елегантни и предизвикателни шапки, ярки и леки дрехи, големи слънчеви очила. В лятната ваканция всичко ни е позволено. Изберете енергичен и жизнерадостен парфюм, който ви кара да сияете. С него пътуването ви ще е още по-незабравимо и вълнуващо.

Chanel Allure

Chanel Allure

Chanel Allure e страстен и секси, изключително траен парфюм, представен на пазара през 1999 година. Великолепното и съблазнително ухание е разработено от Жак Полж. Ароматът е мек, фин и изискан, и се причислява към ваниловата група парфюми. Уханната композиция на Allure  е пищна и богата, което е характерно за уханията на Chanel. Връхните нотки са плодови и свежи, представени от бергамот, сочна мандарина и портокал, слънчева праскова и маракуя. Сърцевината на уханието е истинска цветна експлозия от майска роза, жасмин, божур, магнолия, нероли и водна лилия. Чувствените нюанси сандалово дърво, ветивер, кехлибар и топло пачули, в съчетание с омайна ванилия, придават дълготрайност и ориенталски привкус на аромата.

Paco Rabanne Olympea

Paco Rabanne Olympea

Дървесно-ориенталският аромат за жени Paco Rabanne Olympea е лансиран през 2015 година. Уханието е разработено от парфюмеристите Люк Донг, Ан Флипо и Доминик Ропион. При създаването на ароматната композиция те са постигнали съвършен баланс между наглед контрастните нотки ванилия, жасмин, джинджифил, кашмир, както и солени, кехлибарени нюанси. Уханието се открива от воден жасмин, мандарина и цветове от хавайски джинджифил. В сърцевината се долавят леки пикантни акорди на ванилия и сол. Парфюмната композиция се допълва от базовите нотки сандалово дърво, кехлибар и кашмирено дърво. Впечатляващият флакон на Paco Rabanne Olympea е създаден от дизайнера Марк Анже. Изработен е във формата на амфора и украсен с елементи, символизиращи лавров венец, който в древна Гърция бил връчван на победителите в олимпийските състезания. Бразилският модел Лума Гроте е лице на кампанията на Olympea. Всяко момиче, което използва аромата, мигновено се превръща в желана от мъжете съвременна богиня!

Мъжките парфюми за незабравимо лятно пътуване са свежи и енергични

Най-сетне настъпва дългоочакваното време за лятна ваканция. Независимо дали обичате динамично прекарване на свободното време, дали ви предстои градско приключение или сте планирали средиземноморско бягство, със сигурност се нуждаете от перфектния аромат, който да ви придружава по време на лятната почивка.

Paco Rabanne Invictus Platinum

Paco Rabanne Invictus Platinum

Invictus Platinum е един от най-новите аромати на испанската марка Paco Rabanne. Цитрусовият парфюм е представен през 2022 година. Ароматът е насочен към мъжете, които никога не се отказват да преследват целите и мечтите си. Част е от линията Invictus, която е една от най-харесваните на Paco Rabanne, и вече може да се похвали със своя „платинен“ представител. Invictus Platinum е една нова и по-експресивна интерпретация на уханната колекция, която дава още енергия и движеща сила и е нов тласък към победата. Жизненото начало на аромата е поставено от абсент и сочен грейпфрут. След това се разкрива елегантната комбинация между мента и лавандула, а базовите нотки кипарис и пачули правят аромата многопластов и запомнящ се. Насладете се на доза чиста сила и елегантност с Invictus Platinum!

Versace Eros Flame

Versace Eros Flame

През 2018-а година италианският луксозен бранд Versace представя едно от новите си парфюмни творения Eros Flame. Ароматът е разработен от парфюмериста Оливие Пешо. Определят го като наследник на обичания от всички Eros и е изпълнен с любов, страст и съблазън. Versace Eros Flame е ухание, което събира противоположности в своя прекрасен огнено червен флакон с добре познатите златни елементи. От италианския бранд описват своя парфюм като леден и горещ, сладък и пикантен, светъл и мрачен. Този пленителен аромат е насочен към силния, страстен и самоуверен мъж, който винаги е наясно със своите емоции и чувства. Уханната композиция се открива от слънчева и сочна мандарина, лимон, черен пипер и розмарин. След тях се долавят омайните нотки роза, обгърнати от здравец. Базовите акорди кедър, тонка, ванилия, сандалово дърво придават топлина и пленителност на аромата.

През лятото всички ставаме по-ведри, слънчеви и изпълнени с живот. Енергични, свежи и жизнерадостни са и парфюмите, които ни привличат през този сезон. Нашата селекция от най-подходящите ухания за пътуване със сигурност ви е дала идеи за аромати, които да вземете със себе си. Грабвайте багажа и се отправяйте към мечтаните дестинации, за да градите спомени!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мъжките лица на ароматите

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как да премахнем мириса на парфюм от кожата и дрехите си

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюмни легенди: Dior, Chanel, YSL

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив