Най-сладките парфюми

"Сладки изкушения" сред парфюмите

Eдва ли има някой, който ще се учуди от факта, че бонбонено-карамелените аромати имат силата да подобряват настроението, да отпускат мозъка и да създават спокойствие и почти детинско чувство на щастие. Смята се, че най-сладките парфюми са предпочитани от младите момичета, но все пак има и сладки изкушения, които привличат и по-зрелите дами. В тази статия ще ви запознаем с едни от най-популярните сладки парфюмни композиции. 

Bonbon, Viktor&Rolf

Няма как да не започнем с Bonbon на Viktor&Rolf. Този парфюмен десерт толова прелива от сладост, че се превръща в истинска ода на удоволствието. Лакомото му усещане се предава от изключително силната нотка на карамел и така тази сладка гурме композиция буквало се топи по кожата!

Turquoise Summer, Escada

Феновете на парфюмите на Escada обичат тази марка най-вече заради неподражаемо свежото и ведро настроение, което откриват в нейните шишенца. Такова е и лимитираното издание, посветено на летен сезон 2015 и наречено от парфюмеристите на Escada - Turquoise Summer. Ароматът му е вдъхновен от ведрата атмосфера на лятото, на цветните градини и на пеперудите. Така този апетитен плодово-флорален състав има връхни нотки на ананас, ягода и тути-фрути, а цветното сърце и основата привличат с касис и ванилия.  Всичко това напомня легендарните руски дъвки Love is - спомняте си ги, нали?

Les Délices De Nina, Nina Ricci

Името на новата лимитирана серия на Nina Ricci говори само за себе си. Новият аромат е проектиран с една главна цел и тя е да доставя удоволствие на всички човешки сетива. В сърцето на състава звучи апетитният акорд на ягододовои бонбони, който се допълва още от карамел, бяла гардения, бонбони и фини нотки на пралина (смес от карамелизирана захар и ядки). Само като четем всички тези ароматни нотки, ни става изключително сладко!

Angel Liqueur de Parfum, Thierry Mugler 

Този сладък син ангел е познат на всички! В състава му влизат невероятно силната нотка на ванилия, карамел, тропически плодове, коняк, бергамот и пачули. Всичко това превръща Angel Liqueur de Parfium в истински магически ликьор - магнетичен, секси и изискан. 

Hypnose, Lancоme

Hypnose експлодира върху кожата с вкус на сладка ванилия. Това е истински афродизиак, който е създаден само с една-единствена цел - за съблазняване. Топъл, очарователен, опияняващ и хипнотичен парфюм - истински шедьовър на парфюмерийното изкуство. Ароматната композиция съдържа ориенталско-дървесните нотки на ванилия, жасмин, орхидея, бели цветя и ветивер.

Aoud Black Candy, Mancera

Бонбони за възрастни! Така можем да определим най-точно Aoud Black Candy на Mancera. Този шоколадово-кафено-ликьорен аромат съдържа още и съставки на канела и ванилия. Той веднага се попива от кожата и проворика чувство за авантюристични приключения у всеки, който го усети. Подходящ е за палави момичета, които търсят летни плажни забавления.

Candy, Prada

Candy е един от най-известните парфюми-бонбони. Той е съвършено сладък, много игрив и изключително секси. Може да бъде "тайното оръжие" на всички млади дами, които все още пазят своите малки дяволчета в очите. Candy просто е един вкусен бонбон, на който всеки иска да се наслаждава отново и отново. Този съблазнителен еликсир въплъщава в себе си абсолютната женска красота и нежност.

Ако и вие имате свой любим сладък парфюм, който не присъства в нашия списък, можете да го споделите с нас в коментарите :)  

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Избор на парфюм за подарък според типа характер

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Основни правила при тестване на парфюм

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюмите за събуждане, с които ще започнете с настроение всеки ваш...

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив