Най-предпочитаните парфюми през 2018-та година

Най-предпочитаните парфюми през 2018-та година

Chanel Chanel No.5 Парфюм за жени EDP

Chanel Chanel № 5 е дамски парфюм превърнал се в годините в символ на изискан вкус, стил и непреходност и едва ли е изненадващо, че остава един от най-търсените и предпочитани аромати и през 2018 г. Създаден е от парфюмериста Ernest Beaux, чиято цел е била да създаде сложен и различен аромат, в който съставките не могат да бъдат изолирани, а да се възприемат като обща компонента. Представен е на пазара 1921 година в петия ден на петия месец. Продължава и до днес да бъде на едно от първите места по продажби в Световен мащаб.

Christian Dior Poison парфюм за жени без опаковка EDT

Още една вечна класика, която се затвърждава като такава и през 2018 година! Christian Dior Poison е женствен аромат, създаден през 1985 г. от парфюмериста Edouard Flechier. Poison прекрасен като завладяващата страст на испанските ритми. Предназанчен е за загадъчната и мистична жена.

Tom Ford Black Orchid парфюм за жени EDP

Едва ли има човек, който да е усещал Black Orchid и да е изпитвал и капчица съмнение, че той ще присъства в тази класация. Рядък и изключително луксозен аромат, който пленява с богатството и силата си. Модерен, вечен, пищен и класически, едно от най-добрите творения на най-добрите парфюмни къщи. Парфюм за жените с царствена осанка, изразяващи своята висока класа и изтънчен вкус.

Narciso Rodriguez Bleu Noir парфюм за мъже EDT

Изключително трайната и характерна ароматна аура на Narciso Rodriguez Bleu Noir е сред най-любимите и предпочитани от мъжете през изминалата година. Ароматът е препратка към мистериозния, модерен и елегантен мъж, който знае какво иска от живота и още по-важното – наясно е как да го постигне. Уханието се отличава с чистота, дълбочина и чувственост.

Christian Dior Homme Intense парфюм за мъже EDP

Christian Dior Homme Intense е вечерен аромат, създаден специално за мъжа изкусител. Той е интензивен, изтънчен и много елегнатен. Прекрасният аромат на този парфюм се дължи на съблазнителните дървесно-флорални ухания, приложени в ароматната композиция. Christian Dior Homme Intense излъчва мъжественост и увереност. Той е от дълбоко запомнящите се аромати, които се превръщат в личен подпис и чар на притежателя си.

Carolina Herrera 212 Sexy Парфюм за жени EDP

Изглежда, че през 2018 г. дамите са се чувствали най-секси, обгърнати с невероятно провокативното и вълнуващо ухание на Carolina Herrera 212 Sexy. То отразява енергичната, чувствена и самоуверена жена от големия модерен град. Ароматът се открива с нотки розов пипер и цитруси. Сърцето отвежда до разкошен и блестящ флорален букет, а базата допринася за елегантността на уханието. Съставена е от мускусно-дървесни акорди, ванилия, карамел и виолетки.

Guerlain Ideal Cologne парфюм за мъже EDT

Идеалният мъж е мит, но неговият парфюм е реалност - това е мотото на създателите на забележителния аромат, което напълно оправдава ароматната му аура. Елегантна свежест, стилно и дълготрайно присъствие. Създаден е от парфюмериста на модния лейбъл Thierry Wasser, който обединява една бутилка елегантност и страст, вдъхновение и лукс, смелост и нежност. Ухание, което от първата минута прави добро впечатление!

Burberry Sport парфюм за мъже без опаковка ЕDT

През 2010 година парфюмерийният дизайнер от Англия Burberry представи прекрасен аромат за мъже - Burberry Sport, който обаче достига апоегя си през 2018 г. Създаден за енергичните представители на силния пол, този парфюм се основава на семейството на дървесните аромати. Спортният аромат е изключително свеж и запомнящ се. Прекрасен е за ежедневието, при спорт, разходки сред природата или по време на пътувания.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

10 дървесни парфюма, подходящи за есента - част 2

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Top-list: най-добрите парфюми за 2016 - част 1

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюмите, които предпочитат прелюбодейците

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив