Най-добрите парфюми на Армани

Armani прави първия си парфюм през 1982 г., за да представи марката с аромат, на който хората не могат да устоят. Подбрахме за вас няколко от най-продаваните и доказали се през годините аромати на световната марка за мъже и жени. Ето ги и тях:   

1. Giorgio Armani Acqua di Gio EDT за мъже 

 Armani Acqua di Gio парфюм за мъже EDT

 Това е парфюм с аромат на вода, уханието се отваря с плисък на свежи, калабрийски круши бергамот, нероли и зелена мандарина. Светли, водни нюанси на вълните се смесват с жасминови листенца, свежа роза, дъхав розмарин, плод от райска ябълка и топло индонезийско пачули, за да създаде мъжествен аромат, който е едновременно свеж и чувствен. Мирисът е натурален и автентичен, с дъх на морска свежест. Този аромат е свеж и много ярък, предназначен за дневна употреба при бизнес срещи и неофициални събития, при спорт и празненсва. Пирамида на аромата: Връхни нотки: пипер и морски бриз Средните нотки са с ароматен див зюмбюл, жасминови венчелистчета, мускат и фрезия , а пък базовите са дъхави дървесни аромати и кедър.

 2. Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo EDP за мъже

Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo парфюм за мъже EDP

Край бреговете на Италия, на остров Пантелерия е мястото, където лежи дълбокото Средиземно море, оцветено в синьо и зелено, отговаря на слънцето и земята, като създава на чувства на спокойствие и тишина, хубави емоции и радост. Ароматът е свеж и воден, а името му значи "вода и радост," улавя просто щастие, което  може да се вкуси в този изключително докосване. Ароматът е съставен от връхни нотки на лек морски бриз, съчетан с чувствена хладно мента, топла кафява захар и жар на италиански лимон. Следват сърдечните нотки, в които се появяват красиви флорални нотки на жасминови цветове,  росен божур и стърготини от розов пипер. Базата е изградена от едно уникално Средиземно кедрово дърво и сложни, тревисти акорди на лабдана.

 3. Georgio Armani Si EDP за жени

Giorgio Armani SI парфюм за жени EDP

SI е символ на висока почит към модерната женственост с много стил, неустоима комбинация от елегантност, сила и независим дух. Един модерен шипров аромат, първоначално се характеризира с дълбок касисов нектар, който тихо се отдалечава до ефирни флорални мотиви. A базовият аромат е от мускус, със светло дърво, което добавя лекота на иначе спиращият дъха ни парфюм Si.

Този аромат Si изразява женската нежност и красота. Нотките в него са преплетени леки есенции от рози, ванилия, пачули, фрезия, касис и меки дървесни акорди. Произведен е през 2013г. от известния парфюмерист Кристин Нейджъл. Връхните нотки са с аромат на черен касис, сърцевидните са от нежни флоралнни от рози и фрезии, а в основата са дълбоките и пронизващи дървесни жилки, пачули, ванилия, амбра.

4.Giorgio Armani Emporio Diamonds  EDP за жени 

Giorgio Armani Emporio Diamonds парфюм за жени EDP

Този парфюм е символ на сила, мощ и блестящата визия на модерната и стилна жена. Той носи увереност и смелост, висок успех и удивителност на дамите.   Сложната смесица от аромати на плодове от пачули и малини, дървесни нотки и кехлибарени есенции кара притежателката да бъде женствена и нежна, много елегантна - с една дума перфектна. Тръпчивият аромат идва от базовото ухание, най- вече от мускусът и дървесните нотки. Плодовите екстракти по върховете на парфюма се усещат като сочни и вкусни малини, ягоди и рози, които превземат съзнанието и го омайват.

Нотки: Връхните нотки са от малини, рози и плод личи Сърцевидни-леки флорални аромати на момина сълза и фрезия Базови - дървесни и дълбоки жилки от ветивер, пачули, кедър, амбра.

5. Giorgio Armani Onde Vertige EDP за жени

Ароматът Onde Vertige е ориенталски, идващ от южна и топла  Индия, царствена страна с високо одухотворени хора и култура. Красива и величествена, тя придава нежно чувство на спокойтвие и величие. Onde Vertige има флорален аромат с ориенталски унисон. Съвременното съчетание на старинен ориент и блестящите нотки от жасминов цвят са обвити в страстно пачули  и  женско биле.

Игра на страст и невинност носят силен магнетизъм. Невероятният аромат хем дълбок и пронизващ, хем закачлив и в същото време свеж. Той ще ви повдигне настроението като с магическа пръчка. Нотките в аромата са съчетание от плумерия във връхните, жасмин и питоспорум в сърцевидните, а базовите са женско биле и пачули.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Унисекс парфюмите, които ни накараха да мечтаем тази пролет

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как да направим разликата между марков парфюм и менте

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Избери парфюм според зодията си

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив