Mugler Cologne - 5 аромата с 5 послания за щастие

Mugler Cologne

Сигурни сме, че всеки, който обича парфюми, е чувал за марката Thierry Mugler. Френският бранд е известен с абсолютно нестандартния си подход, както към модните си линии, така и към ароматите, които създава.

Коя стилна и изискана дама не се е опиянявала от чудното и тръпнещо благоухание на Alien? И, ако смятате, че френският дизайнер е достигнал максимума на качеството и класата с ароматите си дотук, помислете пак - Mugler създават колекция от унисекс одеколони. Те безспорно ще ви впечатлят така, както малко продукти биха успели.


Представяме ви Mugler Cologne - 5 аромата с 5 послания за щастие, които ще ви накарат да усетите любовта


В колекцията, която ни предлага френският моден гигант, е заложена концепция. Петте аромата проповядват щастие и любов в най-чист вид. Тези емоции са така дълбоко вплетени в есенциите на съдържанието на всяко от шишетата, че няма как да не ги усетите, когато впръскате от аромата по кожата си.


Love you all пристига в нежен бледосин цвят и категорично заявява своето послание - любовта е за всички. Той е свеж неподправен аромат, който ни залива с вълна от енергия и добро настроение. Постига всичко това чрез нотките на бялата амбра и растението сладник. Както подсказват и имената на съставките, този аромат е сладостен и дързък, навявайки усещането за истинска и силна любов.

Mugler Cologne 1

Fly away e ароматът на свободата. Този парфюм в бледожълт нежен цвят създава усещането за простор и безграничност. Всеки, който носи тази есенцията, усеща, че светът е безграничен и възможности се крият зад всеки ъгъл. Конструкцията на аромата е базирана на грейпфрута - плодът подсилва усещането за свобода чрез свежия си аромат и закачливата си сладко-горчива нотка. Носейки този продукт, вие безспорно ще чувствате, че летите.


Come Together пък е ароматът на взаимността. Бледозеленият му цвят успокоява сетивата и навява усещане за заедност така, както е замислено и в самото име на аромата. В него долавяме бял мускус, който се вплита с любовта в съзнанието ни и ни прави едно цяло. Носейки този аромат, вие сякаш се съединявате с обичта, вътрешния мир и всичко онова, което ви носи добри мисли и настроение.


Run Free е бледолилавото бижу в тази колекция. С помощта на джинджифила в състава си, този парфюм е пикантен, сладострастен и кара притежателя му наистина да се стреми и да вкуси от свободата. В концепцията на този аромат е заложена идеята за скъсването на оковите с обществените предразсъдъци - есенцията проповядва онази свобода на ума и духа, които ни карат да вдишваме любовта в най-чистия й вид. Усетете блаженото чувство на това да носите този аромат, докато сте истински щастливи и влюбени.

Mugler Cologne 2

Take Me Out ни се разкрива в бледооранжев нюанс. Той е закачливият аромат на колекцията. С предизвикателното си име този парфюм провокира авантюриста у нас - онзи, който не се спира пред нищо в името на това, което иска. Портокаловите цветчета в шишенцето избухват в жизнерадостна и енергизираща експлозия, което кара притежателят на аромата да усети и да поиска любовта. Винаги, когато носите този парфюм, ще усещате обичта и щастието, където и да се намирате.


Концептуалната колекция на Mugler определено ни впечатлява с посланията, вплетени във всеки един от ароматите. Идеята за безграничната и истинска любов, която е сигурният път към щастието, не би могла да ни остави безучастни. А, сигурни сме - и вас също. Изберете още сега своя аромат и се подгответе да се почувствате обичани!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Унисекс парфюмите, които ни накараха да мечтаем тази пролет

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Хитрини за по-дълго ухание на парфюма

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Унисекс парфюмите, които да не пропускаме да закупим през лятото

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив