Морските аромати, които ще ни накарат да мечтаем

Морските аромати, които ни накарат да мечтаем

Официално морският сезон е в разгара си и мнозина от нас са с поглед, вперен в предстоящата лятна отпуска. Но, преди да се отправим към мечтаната дестинация, следва да се впуснем в някои приготовления. Едно от тях е изборът на кои именно аромати ще ни съпътстват през времето за отдих, за да се чувстваме наистина красиви, желани и вдъхновяващи.

Днес представяме на вниманието ви онези завладяващи морски аромати, без които не бихме могли да си представим лятната си почивка. Нека се впуснем заедно в благоуханния свят на марковата парфюмерия и да се отправим на едно ароматно пътешествие.


Еуфорията не ни напуска с Calvin Klein


Ако има дамски аромат, който не си представяме да отсъства от багажа за морето, то това е Deep Euphoria. Изтънчен, свеж и обаятелно-енигматичен - така бихме могли да определим този парфюмен шедьовър. Любим на дамите, този аромат умело съчетава първичната женственост и чувствеността, така характерни за нежния пол. Едва ли има дама, която да остане равнодушна към парфюма на Calvin Klein, а и е любим за много господа, които обожават да усещат ароматните му акорди, идващи от жената до тях. Тези усещания се постигат чрез върховното съчетание между:

  • водна лилия и круша;

  • черна роза;

  • мускус и дървесни ухания.

Сладостта на лилията и крушата перфектно контрастират на соленото море - гарантираме, че с този парфюм ще прекарате една незабравима ваканция.


За почитателките на пикантността сме отредили предложението от Boucheron


Морската почивка, освен релакс на плажа и приятни разходки, предполага и много забавления до зори. Именно за такива поводи подходящият аромат е онзи, съчетаващ у себе си необходимата пиперливост и настроение за положителни емоции. Такъв парфюм е Quatre Absolue de Nuit Pour Femme на Boucheron, който постига всичко това чрез:

  • розов пипер, горчив бадем и бергамот;

  • жасмин, тонка и круша;

  • сандалово дърво, ванилия и кехлибар.

Пикантността и, същевременно с това, сладостта и топлината на тази ароматна композиция ни пренася сякаш в рая - асоциираме уханията със слънце, усмивки, море, плаж, забавления. Парфюмът на Boucheron е един от категорично летните аромати - не пропускайте да го добавите в козметичния си несесер, преди да се отправите на път.

морски аромати


Chrome на Azzaro е най-морският сред морските парфюми за мъжете


От Azzaro категорично умеят да поберат лятото в бутилка - само едно впръскване е достатъчно, за да се озовем мигом на морския бряг. Парфюмът, който в най-пълна степен съотнасяме към тези летни и приключенски усещания, е Chrome. В шишенцето долавяме чувствените и дръзки аромати на:

  • цитруси, бергамот и мандарина;

  • джинджифил, кардамон и върба;

  • сандалово дърво, дъбов мъх и палисандър.

Свежият цитрусов аромат чудесно се съчетава с горчивината и пикантността на джинджифила, а кардамонът идеално се вписва в дървесната концепция в основата, представена чрез сандаловото дърво, дъбовия мъх и палисандъра. Категорично отнасяме парфюма към най-любимите летни решения за господата, които държат на перфектната външност и притежават колоритен и многопластов темперамент.


Мъжки аромат за изследователски настроените господа


От Mont Blanc правят реверанс пред авантюристичния и приключенски дух на изследователя - вечно търсещият, любопитен, отворен към света човек. Тези характеристики от бранда умело съчетават в композицията на Explorer - предпочитаният парфюм от мъжете, не спиращи пред нищо в името на силните изживявания.

Оставяйки се ароматът да ни завладее, успяваме да доловим:

  • розов пипер, бергамот и градински чай;

  • кожа и ветивер от Хаити;

  • амброксан, пачули от Индонезия и какао.

Екзотичните нотки, съчетани успешно със сладостта на какаото и свежестта на градинския чай, чудесно подправени с пикантността на розовия пипер, правя от този парфюм едно истинско ароматно бижу, пред което и най-взискателният господин не би могъл да остане равнодушен.

Обзалагаме се, че вече сте започнали да стягате багажа си за морето. А вие кой от гореизброените парфюми ще вземете със себе си?

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-добрите летни романтични парфюми

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюмът като подарък за Деня на влюбените -„Свети Валентин“

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив