Любимите ни звезди създадоха любимите ни парфюми

Любимите ни звезди създадоха любимите ни парфюми

Ние, от екипа на Parfium.bg знаем, че има две неща, които ни обединяват с вас - нашите скъпи клиенти. За любовта към парфюмите е излишно да споменаваме - взаимната ни страст към прекрасните благоухания е повече от разбираема. Има, обаче, и някои известни личности, към които и вие, убедени сме, имате афинитет - те са едни от най-харесваните и звездни персони в шоу бизнеса и спорта.

Освен с впечатляващите си постижения в кариерата, тези личности успяха да ни изненадат и в света на парфюмерията. Те създадоха някои толкова хубави аромати, че нямаме търпение да ви представим днешната селекция от есенции, която създадохме специално за вас. Автори на парфюмите в нея са най-обичаните звезди на нашето време.

Нека се потопим заедно в света на известните и техните благоуханни продукти.

Антонио Бандерас и изкусителният аромат

Antonio Banderas King of Seduction парфюм за мъже без опаковка EDT

King of Seduction е ароматът на силните, независими, изкусителни и достойни за подражание господа. Парфюмът представлява един чувствен танц на сетивата, а за това спомагат връхни съставки като грейпфрут, бергамот, ананас, пъпеш и зелена ябълка. Тази изначална свежест е последвана от сладостта на неролито и жасмина, а за финал се оставяме в прегръдките на кедъра, ветивера, кехлибара, мускуса и велура. Това е аромат на Antonio Banderas, който не ще остави никого равнодушен - нито мъжa, който го носи, нито дамата, която неистово ще бъде привлечена от убийственото изкушение.

Дейвид Бекъм и парфюмът на интимността

David Beckham Intimately парфюм за мъже EDT

Футболистът е един от най-успешните спортисти на всички времена. Освен с брилянтни постижения в областта на спорта, Бекъм е изключително харесван и заради прекрасното си семейство - негов дългогодишен партньор е певицата и модна икона Виктория Бекъм, с която се радват на многодетна фамилия. Страстта си от спорта той успешно успява да вплете и в парфюм, носещ името Intimately - аромат, създаден с помощта на грейпфрут, бергамот, индийско орехче, звездовиден анасон, сандалово дърво, кехлибар и пачули. С този аромат от David Beckham си гарантирате интимност на едно душевно ниво, което ще ви остави в захлас.

Лейди Гага представя своя 001

Lady Gaga Eau de Gaga 001 Унисекс парфюм EDP

Eau de Gaga 001 е енигматичен и чувствен аромат, който е вдъхновен от аромата на лайм, виолетки, сандалово дърво и кожа. Никак не сме изненадани, че Lady Gaga създава унисекс аромат - едва ли има друга звезда, която по-категорично и ясно да разграничава ограниченията и стереотипите във всичко, до което се докосне. Възползвайте се от притегателната сила на този аромат и ще си гарантирате много емоционални и красиви моменти.

Кристина Агилера и чувственият й парфюм

Christina Aguilera парфюм за жени EDP

Едноименният аромат на певицата с ангелски глас ви приканва в света на божура, момината сълза, жасмина, мускуса, кехлибара, сандаловото дърво и ванилията. Christina Aguilera e парфюм на съблазънтта и изкушението - с него всяка дама би се чуствала неоспоримо харесвана и впечатляваща. Усетете топлотата на аромата върху кожата си и носете любовта в сърцето си именно с това благоухание.

Бийонсе ни разгорещи с този аромат

Beyonce Heat парфюм за жени EDP

Heat е парфюмната рожба на гласовитата певица Beyonce. Бившата вокалистка на Destiny's child, която, в последствие, покори музикалните върхове със зашеметяваща солова кариера, се изкачи високо и в парфюмния свят. Нейният аромат е побрал в себе си есенции от ванилия, орхидея, магнолия, нероли и праскова на върха. В сърцето си носи орлови нокти, бадем и мускус, а за основа е вплел благоуханията на секвоята, тонката и кехлибара. Усетете жегата в сърцето с този страстен и опияняващ аромат.

Дженифър Лопез ни помага да заблестим

Jennifer Lopez Glow парфюм за жени EDT

Друга извънредно гласовита и обичана певица - Jennifer Lopez, също ни радва с прекрасно попълнение в парфюмния свят. Glow е аромат, с който носещият го наистина блести - чувството, което придава, е на класа, гордост и величие. За това спомагат съставки като мандарина, нероли, тубероза, ирис, портокалови цветчета, жасмин, роза, сандалово дърво, мускус и ванилия. Впуснете се в света на латиноамериканската страст с този изкусителен и изключително траен аромат.

Шакира и обяснението й в любов

Shakira Love Rock! Парфюм за жени без опаковка EDT

Shakira навлиза ударно в света на парфюмите със своето предложение - аромата Love Rock! Този страхотен парфюм ви съблазнява с бергамот, грейпфрут, роза, жасмин, червена ябълка, ориенталски акорди, сандалово дърво и мускус. Екзотиката, която струи от него, кара дамата, която го носи, да усети красотата в света и да се впусне в мечти и добро настроение.

Кейти Пери и нотки закачливост

Katy Perry Purr парфюм за жени без опаковка EDP

Katy Perry става част от парфюмерийния пазар с аромата си Purr - закачлив плодово-цветен аромат, чийто връхни нотки се състоят от червена ябълка, праскова, гардения и бамбук. В сърцето долавяме роза, фрезия, жасмин и орхидея, а в основата почиват ванилията, амбрата и кокосът. Един парфюм, който истински ще завладее сетивата ви.

Сара Джесика Паркър ни се обяснява в любов

Sarah Jessica Parker Lovely Sheer парфюм за жени без опаковка EDP

Lovely Sheer е безпрецедентно страхотен парфюм, който ни обрича на любов с помощта на съставки като бергамот, мандарина, марокански портокалов цвят, гардения, розов пипер, ветивер, мускус и кехлибар. Усетете обичта в сърцето си чрез този чувствен и съблазнителен мирис от Sarah Jessica Parker. С него определено ще се почувствате като филмова звезда.

Сигурни сме, че нашите звезди предложения ще ви допаднат изключително много. Подберете най-подходящия аромат за вас и се чувствайте всеки ден като знаменитост.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как да изберем парфюм за есента

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-скъпите марки парфюми – аристократичната история на марката Creed

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Разликата между парфюм и тоалетна вода

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив