Любимите парфюми на мечтателите и ентусиастите

Любими парфюми на мечтателите

Да мечтаеш е изкуство. Да можеш да вярваш на в себе си и да бъдеш ентусиазиран да постигнеш мечтите си обаче не е лека задача. Мечтателите са целеустремени и не оставят нещата в чужди ръце, а сами постигат всичко, дори да е крачка по крачка.

За мечтателите и ентусиастите е важно да вървят напред, а за да достигнат всяка следваща цел е нужна смелост. А какво по-добро вдъхване на кураж от това, да знаеш, че имаш всичко нужно под ръка, включително да изглеждаш добре? Знаем, първото впечатление винаги е важно, а парфюмът, който носим може да ни помогне всичко да се случи в наша полза.

Затова и днес е моментът да си поговорим за няколко парфюма, които са любими на мечтателите и ентусиастите, и знаем, че ще станат любими и на вас.


Hugo Boss The Scent – ароматът!

Ароматът! Този, който покорява сетивата и завладява. Този, който ще ви приласкае и ще ви понесе на крилете на приключението. Ароматът, създаден да съблазнява, но и да ви донесе незабравими моменти – това е Hugo Boss The Scent! Комбинацията от съставки е интересна и изчистена. Нека започнем с леки пикантни нотки на джинджифил, които са елегантно примесени с ароматна лавандула и плодове от манинка. Там основата е интензивен акорд на кожа, която да подчертае мъжественото и магнетичното в мъжа, който го носи. Размечтахте ли се за летните нощи? Ние, да!


Givenchy Gentleman – джентълменът на мъжките аромати

Живанши е марка, която всички познаваме и обичаме. Ароматите ѝ са класика в жанра и няма как да отречем това, най-вече когато говорим за Gentleman. Ароматът ще извади на показ вашата мъжка страна и ще ви отличи от останалите, оставяйки уникална следа в съзнанието им. Ароматната комбинация се състои от съставки като канела, мед, бергамот, жасмин, кедър, пачули, кехлибар, ветивер и още други ароматни нюанси, които поднесени като едно цяло се превръщат в парфюм, който не трябва да бъде изпускан. Самият факт, че е на пазара от 1974 година досега говори за неизличимото му присъствие. Точно като сбъдната мечта.

любими парфюми

Bvlgari Aqva – чист и свеж мъжествен аромат

Всички сме свързани с водата, а тя самата от своя страна дава началото на толкова много. От другата страна срещаме аромата Bvlgari Aqva – изтънчен изчистен аромат за мъже, представящ връзката на човека с водната стихия. Казват, че мечтателите не се отказват, а Aqua ще изкара на повърхността точно това ви качество и ще го удвои. Ароматния букет от мандарина и житни цветове са елегантно съчетани с пикантната амбра, което създава един наситен аромат, създаден от свежестта и прохладата на Средиземноморието. Готови ли сте да последвате мечтата?


Dolce & Gabbana Light Blue – символ на свежестта

Наложила се през годините като една от най-добрите марки, Долче и Габана владеят и пазара на парфюми, представяйки едни от най-смелите и желани аромати. Такъв е и Light Blue – ароматът, който предлага на носителката си уникална чувственост и лекота. Свързван с чистотата на морския бряг, този парфюм придава очарование и женственост на всяка жена и мечтателка. Създаден от интересната комбинация между цитрусови аромати като лимон, съчетан с лек нюанс ябълка и леки акорди на цвете камбанка, бели рози и жасмин, ароматът ще ви омае на секундата. Основата от мускус, кедър и амбра ще засили съблазнителната нотка на аромата и ще ви пренесе на мястото, на което искате да бъдете.

Dolce & Gabbana Light Blue парфюм за жени


Calvin Klein Obsession – ароматно обсебване повече от четвърт век

Ориенталските аромати са едни от най-търсените през последните няколко години, но Obsession на Келвин Клайн е класика в жанра. Ароматът е предназначен за есента и зимата – за моментите, в които листата опадат и студът ни кара да се сгушим на топло, мечтаейки за по-топли дни. Прекрасният аромат е богата комбинация от ванилия, праскова, бергамот, подправки, кориандър, сандалово дърво, кехлибар, мускус, тамян и други съставки, извеждащи ориенталската му същност на повърхността. Аромат, който ще ви накара да мечтаете за късни вечери в Ориента, наслаждавайки се благоуханни аромати и лунни вечери.

А вие осмелихте ли се да мечтаете?

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Подарете парфюми с пачули с пожелание за богатство и късмет през...

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Уханията на есента – кои са най-предпочитаните есенни нотки

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

С ухание на екзотика – най-екзотичните и пъстри аромати

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив