Кои ухания са най-дълготрайни в горещите дни

Кои ухания са най-дълготрайни в горещите дни

Лятото току-що започна и завладя всички с добро настроение и желание за забавления на открито. Освен добър слънцезащитен крем е добре да помислите и за подходящ парфюм, който ще ви осигури дълготрайна свежест през лятото.

Ако предпочитате уханието да е с вас през целия ден, без да се налага да го подновявате често, най-добре е да предпочетете парфюмна вода, парфюм или елексир, които са много по-концентрирани в сравнение с тоалетните води.

Експерти съветват също да изберете версия Intense на любимите си ухания, когато такава се предлага на пазара. Подберете аромати, с които ще се чувствате добре през лятото, независимо дали планирате гореща ваканция край морето, вълнуващ планински преход или градски приключения в непознати за вас дестинации.

Изборът на парфюм ще подобри настроението ви и ще ви зареди с жизнерадостна енергия за чудесни преживявания.

Уханните нотки, които ще направят лятото вълнуващо и незабравимо

Изборът на нов парфюм в началото на всеки сезон, не е просто каприз. Важно е да променяме уханията, които носим, като се съобразим с различния начин, по който тялото ни реагира на температурите навън. През лятото, когато се загряваме по-интензивно, е добре да забравим за тежките ухания. Насочете се към свежи аромати, които обаче са достатъчно дълготрайни, за да се чувствате добре с тях през целия ден.

Парфюми с цветни и зелени нотки са добро решение за лятото

Те са свежи, ободряващи, ефирни и не са прекалено силни, което е идеално, когато търсите ухания за лятото. Зюмбюл, пачули, мента или розмарин са някои от чудесните флорални и зелени акценти, които ще ви направят жизнерадостни в горещите месеци на годината.

С гурме аромат ще сте просто неустоими

Ухание на ванилия, карамел, шоколад или бонбони ще засилят очарованието ви. Вкусните аромати ще подчертаят желанието ви за забавления и незабравими емоции през лятото. Повечето парфюми с гурме акорд са дълготрайни, но са и доста силни, така че не прекалявайте. Те са подходящи за носене, както през деня, така и за специални вечерни поводи, така че ще спестят място в куфара ви за ваканцията.

От сочните плодови нотки струи настроение и жизненост

Плодовите летни парфюми са освежаващи и придават младежко излъчване. Най-търсени в горещите месеци са уханията на диня, ягоди, малини и зелени ябълки.

Цитрусовите парфюми са класически избор за горещите месеци

Уханието на свежи цитруси неизменно се свързва с лятото и настройва всички на ваканционна вълна. Цитрусовите аромати ни провокират да мечтаем за красиви дестинации край морето. Любимите летни аромати съдържат нотки лимон, портокал, грейпфрут, бергамот, мандарина, лимонова трева, кокос и др.

Уханието на море е задължително за лятото

Ваканция на плажа избират много хора през лятото. Тя ги зарежда с незабравими емоции за цялата година. С ухание с морски и водни нотки ще се настроите за очакваната почивка. Морските парфюми носят усещане за свобода и безгрижие.

Мъжките парфюми, които ще ви осигурят дълготрайна свежест през лятото

Цитрусовите, зелени и прохладни ухания са предпочитани от мъжете през лятото. Те са подходящи, както за работното ежедневие, така и за изпълнена със страсти и адреналин ваканция край морето или в планината. Насладете се пълноценно на лятото с дълготрайни ухания, които ще ви гарантират свежест, енергичност и добро настроение.

Mancera Intense Cedrat Boise

Mancera Intense Cedrat Boise

Кехлибарено-дървесният аромат за мъже Intense Cedrat Boise by Mancera е лансиран през 2021 г. Уханието, проектирано от Пиер Монтале, е свежо, плодово, но и същевременно изключително мъжествено.

Ароматната композиция на Mancera Intense Cedrat Boise се открива с комбинация от сицилиански цитруси, касис и подправки, която е едновременно пикантна и свежа.

В сърцевината са съчетани нотки кожа, бяло сандалово дърво, камбоджански уд, листа пачули и жасмин. Базовият акорд на парфюмния екстракт Mancera Intense Cedrat Boise е формиран от амбра, ванилия, бял мускус и дъбов мъх.

Christian Dior Sauvage

Christian Dior Sauvage

Мъжкият парфюм Sauvage на Christian Dior е представен през 2018 година. Ароматната аура на интерпретацията Eau de Parfum на класическото ухание на Dior, провокира нови, по-наситени усещания и чувства.

Парфюмът запленява с подчертаните си топли и чувствени ориенталски и ванилови тонове. Забележителната ароматна композиция е дело на парфюмериста Франсоа Демаши. Той е запазил някои от уханните съставки на тоалетната вода Sauvage - калабрийски бергамот, пипер от Сичуан, лавандула и амброксан, и ги е обогатил с топли ориенталски тонове, индийско орехче и ванилия от Папуа Нова Гвинея.

Резултатът е елегантен парфюм за мъже, който се вписва по най-добрия начин в деловото ежедневие. Christian Dior Sauvage подчертава индивидуалността на самоуверения мъж, който обича да привлича внимание.

Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love

Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love

Ароматното изкушение Light Blue pour Homme Italian Love от Dolce&Gabbana е представено през 2022 година. Свежата уханна композиция е разработена от Shyamala Maisondieu. Първото впечатление за парфюма създават цитрусовите акценти грейпфрут и сицилиански бергамот.

В сърцевината са преплетени зелени и озонови нотки с виолетови листа и кашмеран. Базовият акорд от ветивер, мускус, пачули и гваяково дърво придава дълготрайност на аромата, която осигурява продължителна свежест в горещите летни дни.

Почитателите на Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love разкриват, че това, което ги привлича в тоалетната вода е подчертаната нотка грейпфрут, която не се среща толкова отчетливо в други подобни ухания. Развитието на аромата е мускусно-дървесно, а зелените нотки на заден план правят уханието хармонично и балансирано.

Дамските ухания за лятото са чувствени и изкусителни

Началото на лятото е подходящ момент да опитате ново ухание. Изберете парфюм, който ще ви осигури дълготрайна свежест и с който ще изградите прекрасни ароматни спомени от най-горещите месеци на годината. Позволете си да се влюбите в аромати, които ще ви направят по-самоуверени и готови да се отдадете на щастието.

Mugler Alien Goddess

Mugler Alien Goddess

Alien Goddess е дамското ухание на Mugler, което е въплъщение на мистичната женственост. Парфюмът излъчва положителна енергия и внушава на всички дами, че могат да постигнат мечтите си, стига истински да повярват в това.

Alien Goddess е разработен за Mugler от парфюмеристите Натали Лорсон и Мари Саламан и е лансиран през 2021 година. За рекламната кампания на парфюма е избрана Уилоу Смит. Според Mugler, дъщерята на Уил Смит и Джадей Пинкет Смит, която е певица и актриса, може по най-добрия начин да въплъти нова визия за женственост, която е едновременно силна, мощна, приобщаваща и "остра".

Mugler Alien Goddess е аромат за дамите, които са постигнали перфектна хармония между външна и душевна красота, и живеят в мир, както със себе си, така и със света около тях. Начало на уханието поставя вкусното съчетание от кокосова вода и бергамот, в сърцевината разцъфват жасмин и хелиотроп, а чувствената база е преплела бурбонска ванилия и кашмеран.

Shiseido Zen

Shiseido Zen

Елегантният флорално-дървесно-мускусен парфюм за жени Shiseido Zen е представен през 2007 година. Това е успокояващо ухание, което носи, както физическа, така и духовна наслада. Ароматът, разработен от Мишел Алмайрак, настройва към релакс и душевен мир, което прави парфюма любим на няколко поколения жени.

Ароматната композиция е като сложна и неподражаема загадка, заредена с нежност, финес, елегантност и сексапил. Уханието се открива със свеж и изкусителен плодов коктейл от касис, лимон, ябълка, грейпфрут и праскова, съчетан с кедрови ядки. Фрезия, гардения, роза, лотос и момина сълза разцъфват в сърцевината на аромата, а в базата са преплетени кедрово дърво, мускус, амбра, малина и бял мускус.

Lancome La Vie Est Belle Soleil Cristal

Lancome La Vie Est Belle Soleil Cristal

La vie est belle Soleil Cristal е слънчев поздрав от Lancôme, който ще ви накара да засияете. Флоралната парфюмна вода за жени е лансирана през 2021 година. От Lancôme са убедени, че щастието е повече от чувство, то е харизма, и концепцията им е разкрита по най-добрия начин от лъчезарното ухание на La vie est belle Soleil Cristal.

Шипрово-цветната композиция е разработена от Доминик Ропион и Никола Болие. Ароматът е символ на свобода, романтика и щастие. Елегантната парфюмна композиция се открива с цитрусови нотки мандарина и бергамот, гарнирани с розов пипер. В сърцевината разцъфва омаен букет от ирис, жасмин, портокалов цвят и иланг-иланг. Топлата и чувствена база на Lancome La Vie Est Belle Soleil Cristalе съчетала кокосов орех, ванилия и пачули.

За дълготрайна свежест през лятото изберете интензивни ухания с добра концентрация. Може да удължите живота на любимия си аромат, като използвате и другу продукти от същата уханна серия - душ гел, лосион за тяло, ролон и дезодорант. Изберете за лятото парфюми, които ви настройват положително и ви зареждат с жизненост и желание за приключения.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-добрите идеи за подаръци – комплектите, които заслужават...

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюмни легенди: Dior, Chanel, YSL

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Уханията от именити парфюмеристи, които ще се помнят

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив