Кои са подходящите парфюми за червено червило

Червеното червило - класическата цветна козметика, която никога няма да излезе от мода! Неподвластно на конкуренция, стил и време, признато от милиарди жени по целия свят, мъжете веднага падат в краката на дамите, които го носят, и дори пишат песни и стихове за него...   

Почти всички обичат червеното червило, но може би малко от вас знаят, че не всички аромати могат да му отговорят достойно. Просто има парфюми, които са създадени и подходящи именно за него - шикозни, ярки и със свой собствен характер!  

Тази статия е специално за всички онези уверени дами, които почти не излизат от вкъщи без червеното си червило. На визиите и стиловете, които вървят с него, има и точно определени парфюми, които биха завършили външния вид по възможно най-подобаващия начин, така че да пленят всички мъжки сетива.  

Chanel № 5  

Първият аромат, който често се асоциира с червено червило - това е, разбира се, Chanel № 5. Около този парфюм има толкова много легенди, спекулации и спорове, че той отдавна е престанал да бъде просто един обикновен парфюм - а се е превърнал в жива легенда, която символизира истинската природна женственост. Също като червеното червило.  

Samsara, Guerlain  

Сложният ориенталски аромат носи красиви интриги, които трябва да се решават отново и отново. Най-характерното за него е, че не е с преситена сладост, което е характерно за повечето източни парфюми. Луксозен и загадъчен като 1001 нощ, Samsara на Guerlain е траен аромат с богата композиция и красив шлейф.

 

Eau du Soir, Sisley  

Eau du Soir на Sisley носи усещане за висок статус и невероятна женственост. Това е ароматът на красивата, благородна и елегантна жена. Подходящ е най-вече за един определен стил - стилът на червеното червило. Не случайно с времето парфюмът е станал символ на жените със силен дух - негови почитателки са самата принцеса Даяна и удивителната Шарън Стоун.  

Poison, Dior  

Друг аромат, който е далеч от безличните и еднотипни парфюми, е Poison на Dior. Аромат с характер! Тази сладка отрова, която веднъж вдишаш ли, вече е невъзможно да я забравиш - също като жената с червеното червило!   

Arpege, Lanvin  

В този цветно-алдехиден аромат, който е роден през далечната 1927 г., се абсорбира духа на бохемския епоха! Парфюмът, символизиращ истинската женственост на миналия век - чудесен пример за класическа френска парфюмерия, в който има нежни алдехиди и незабравими свежи цветя.

 

Kelly Calèche, Hermès  

Перфектният оттенък на червено червило се допълва идеално от емблематичния аромат от Hermès. Елегантен и женствен, този парфюм мирише на червени рози - свеж, вълшебен, незабравим и дълготраен.  

Beige, Chanel  

Къса черна рокля, ярко червено червило и Beige на Chanel - най-простата ослепителна визия на света!  

Bvlgari Pour Femme, Bvlgari  

Ако целта ви е леко да приглушите опияняваща страст на червено червило, то ви съветваме да опитате с жасминовия аромат Bvlgari Pour Femme. Сложен, студен и благороден - този парфюм е подходящ за елегантната визия на жената - перфектна като богиня, която мъжете могат да гледат само отстрани и да се ядосват, че не могат да я имат.

 

Eau Noire, Dior  

Аристократичен и силен парфюм с опияняваща вихрушка от свежест и острота. Подходящ е за жени, които обичат класическия стил и червеното червило.  

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как да съхраняваме правилно парфюмa

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Серията Black Opium на YSL

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Подарете парфюми с пачули с пожелание за богатство и късмет през...

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив