Кои са парфюмите, с които можете да привлечете вниманието на срещуположния пол

Едва ли има такива читатели, които няма да се съгласят с нас, че една от основните цели на използването на парфюм е привличането на вниманието на представителите на срещуположния пол. За това днес сме се нагърбили със задачата да направим кратък списък на парфюмите, които са създадени специално с тази цел - да привличат.  

Както много пъти досега сме писали в нашия блог, съществуват множество ароматни нотки, които оказват влияние върху животинския произход на човека, засягайки мозъчни клетки и импулси. Това води до последствието, че някои аромати представляват истински афродизиаци, които неустоимо привличат хора от другия пол.  

Мъжете обожават два вида дамски парфюми - естествените и сладките...  

...особено онези с аромат на дърво, морски нотки, мускус,  канела и шоколад.

Angel, Thierry Mugler

Angel на Thierry Mugler безспорно е едно от дамските ухания, по което полудяват най-много мъже. Ароматът е сладникаво-плодов и със съвсем лек примамлив ориенталски привкус. Създаден е от парфюмериста Dorothee Piot, който умело съчетава прецизно подбрани висококачествени съставки, чиято комбинация е способна да привлече вниманието на всеки мъж почти . Ароматната композиция съдържа нотки на ванилия, пачули, захарна целувка и червени плодове.

L’eau d’Issey, Issey Miyake

L’eau d’Issey на Issey Miyake е луксозен дамски аромат, създаден през 1990 г. от известния парфюмерист Jacques Cavallier. Още от пускането му на пазара парфюмът се превръща не само в задължителен аксесоар за всяка изискана, елегантна и модерна жена, но и в нейното "тайно оръжие" за събиране на мъжки погледи. Парфюмната композиция съдържа нотки на цветя - фрезия, карамфил, лилия, божур и др., дървесни ухания, мускус и свежи парченца пъпеш.

Kenzo L'Eau par, Kenzo

Kenzo L'Eau par на Kenzo е ярък дамски парфюм, който представлява комбинация от флорални и аква акорди. Ароматът представлява изключително ободряващ източник на енергия, който привлича мъжете със своята чистота и свежест. Във върха се срещат нотките на мента, мандарина, зелен люляк, мента, розов пипер и тръстика. Сърцевината е изпълнена с виолетки, праскова, роза, водна лилия, беладона и пипер. А в базата се усеща чудесна колаборация на мускус, ванилия и кедър.

Жените обичат зрелите аромати...

...с нотки на тютюн, уиски, вино, бергамот, сандалово дърво и кожа.

Ambre, Baldessarini

Ambre на Baldessarini е дървесно-ориенталски аромат с плодови нюанси, към който никоя жена не може да остане равнодушна. Той ярко разделя границата на истинския мъж от непорасналите момчета. Подходящ е за успели представители на силния пол, които са пример за джентълменство, мъжественост, елегантност и стил. В парфюмната композиция се срещат нотките на кожа, мандарина, червена ябълка, ванилия, дъбов мъх и др.

Pour Homme, Bvlgari

Класическият мъж предпочита класическите неща - добро уиски, луксозен автомобил и  Pour Homme на Bvlgari. Парфюмът представлява смел цветно-мускусен аромат, който има силата да подчертае авторитета и сериозността на своя притежател. И кара дамите да губят ума и дума. Коктейлът от аромати съдържа нотки на кедър, индийско орехче, алдехиди, мускус, чай, бергамот, здравец, пипер, дъбов мъх, кардамон, ветивер, бобова тонка, амбра, цвят касис и др.

Code, Armani

Code на Armani е ориенталски аромат на мъже, който се радва на многобройни и лоялни почитатели както от мъжката, така и от дамската аудитория. Предназначен е за изискани, стилни и елегантни мъже, които имат предпочитания към луксозните аромати. Парфюмната композиция съдържа букет от маслина, семе от анасон, тютюн, бакаутово дърво и бергамот.  

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Италианският парфюмерист Sergio Momo представи новата колекция Sospiro

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

История на парфюмите

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив