Какво трябва да знаем при избора на мъжки парфюм за подарък

,

Как да подчертаем силата и мъжествеността на съвременният мъж?

Естествено с подходящ аромат

Mъжките парфюми се предлагат в огромно разнообразие, както и дамските. Разликата е, че мъжките аромати излъчват специално послание, а именно изявено присъствие, което не може да бъде пренебрегнато. Тези парфюми обикновено са в интимна и дълбока връзка с мъжкото его, а впръскването на аромата е своеобразна прелюдия към същинското действие.

Мъжете планират, подготовката им преди излизане се вмества в 5 минути, а парфюмът се слага непосредствено преди затварянето на вратата. Светът, който ги очаква навън е шанс за нови възможности, нови завоевания, усещания и динамика.Това, което е най-важно при избора на мъжки парфюм е да отговаря подобаващо на тази динамика, на присъщата за мъжкото ежедневие агресивна нотка. Колкото са различни мъжете обаче, толкова е различен и изразът на тяхната мъжественост. Затова и сред парфюмите им е необходимо да е налице разнообразие.

Как  да преценим какъв мъжки парфюм е подходящ за подарък ?

Когато избирате мъжки парфюм за подарък е важно той да отговаря на две условия – постигане на собствен магнетизъм и открояване.

Парфюмът за представители на силния пол трябва да носи усещане за власт, контрол или за богатство и лукс.

Динамичните, страстни и развиващи се мъже биха оценили подобаващо дървесните аромати, лимона, различните плодови ухания. Те говорят за индивидуализъм, за енергичност, собствен неподражаем стил и увереност в действията.

Достойнството и мъжката гордост, зрелостта, опитът, класата и тежестта лъхат от аромата на пури, дървесните ухания и кехлибара.

Иноваторите, мъжете, които обичат технологиите, мечтателите, дръзките и провокативни мъже биха оценили модерните аромати, необичайните комбинации от ухания.

Лавандулата, ментата, розмаринът, жасминът, мускусът и естрагонът са нотки, които биха се харесали на мъжете – творци, на изтънчените мъже с усет към естетиката.

Важно е да се съобразите с навиците и същността на мъжа, на когото искате да направите подобен подарък. Да помислите и какво е неговото ежедневие – дали прекарва повечето си време в офиса, например, дали обича вечерните излизания и т.н.

Ако човекът не ви е толкова близък може да заложите на по-лек аромат, който да използва във всекидневието си. Ако пък се познавате добре, може да изберете стилен, скъп парфюм с по-силен аромат, който да използва при важни срещи и специални поводи.

Възрастта също е определяща при избора на подходящ мъжки аромат. По-улегналите и зрели мъже предпочитат по-тежките ухания, докато по-младите използват предимно по-свежи и интересни нотки в парфюмите.

Какъвто и аромат да търсите, широката гама от мъжки парфюми ви позволява да изберете правилния, за да направите един чудесен подарък. Така или иначе няма мъж, който да не оцени желанието да подчертаете неговата мъжественост.

Изберете подходящия аромат за всеки повод! Parfium.bg  е на разположение за вас !

Оставете оценка:

Подобни обяви

Към магазина

Последни публикации

Най-добрите дамски парфюми за зимата
“Доброто момиче“ на Carolina Herrera, което покори света
Hugo Boss Red – уханието на младите, енергични и секси мъже
Парфюми, които са най-подходящи за коледен подарък

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Toп 10 на мъжките парфюми, които ще са хит през 2016 година
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Archive