Какво означава парфюм без опаковка?

Какво е парфюм без опаковка?

Вероятно сте срещали стотици пъти това наименование – парфюм без опаковка.

За мнозина се оказва, че концепцията зад този термин не е съвсем известна. Какво, всъщност, означава парфюм без опаковка? Различава ли се съществено от опакованите продукти? Не се тревожете – днес сме тук, за да отговорим на всичките ви евентуални въпроси и да внесем допълнителна яснота.

Какво представляват парфюмите без опаковка?

Най-общо казано, парфюмите без опаковка са така извесните тестери. Между двете понятия не съществува разлика, така че, под каквото и наименование да ги срещнете, можете да бъдете спокойни, че става дума за едно и също нещо.

Парфюмите без опаковка или тестерите са продукти, произведени като допълнителни бройки към онези парфюми, които ще се предлагат за продажба във физическите или онлайн магазините. Производителите изпращат на тези магазини партиди от продуктите, които са им били заявени – те пристигат опаковани в официалната за парфюма кутия и целофан. Това всъщност са продуктите, с които вие ще си тръгнете от касата, след като ги закупите. Тестерите пък са придружаващите артикули – тяхното предназначение е да са позиционирани на щанда в магазина, за да можете да впръснете от аромата и да го усетите и да решите дали това е точният парфюм за вас. Всеки производител осигурява такива тестери, чрез които клиентът да се убеди в прекрасното благоухание и качеството на предлагания продукт.

Парфюмите без опаковка често пристигат в транспортна бяла картонена кутия. Това е така, защото за тях се предвижда да стоят разопаковани на щанда в магазина. Често са и без капачка – тези тестери са пригодени за ползване от стотици клиенти. В името на удобството и бързото обслужване, производителите не включват капачки към парфюмите без опаковка, за да не се налага потенциалният клиент всеки път да отваря и затваря шишенцето.

Парфюмът без опаковка същият ли е като този с опаковка?

Категорично да.

Често се наблюдава една заблуда сред потребителите и клиентите, че тестерите не са всъщност оригиналният продукт, който биха искали да си закупят.

Парфюмите без опаковка са идентични с онези, които са предназначени за продажба. В крайна сметка, ролята на тестера е да ви убеди, че парфюмът, на който сте се спрели, е прекрасен и траен. Съдържанието му е същото като на онзи, който достига до вас в официалните от производителя опаковка и капачка. Спирайки се на тестер, вие си гарантирате същото качество и оригиналност на продукта. Единствената разлика се крие в това, че няма да разполагате с цялостта на опаковката – вие отново получавате истински парфюм в бутилка, просто той ще бъде придружен от бяла картонена кутия, в която е било предназначено да се извърши транспортирането на парфюма.

Има ли разлика в цената между тестер и парфюм с опаковка, ако да каква е тя и защо?

Да, разлика в цената има – парфюмите без опаковка са по-достъпни в сравнение с тези, които имат официална такава.

Когато купувате продукт, част от цената му се състои и в опаковката и марката. По-ниската цена на тестера идва именно оттам – той е пригоден за рекламни цели в магазините и транспортната опаковка намаля финансовата стойност на продукта. Важно е да се отбележи, обаче, че това е единственият аспект, в който е направен компромис – по-ниската цена на продукта не означава, че той е по-малко оригинален, качествен или траен. Съдържанието на парфюма е идентично и в тестера, и в шишенцето, пригодено за масова продажба. Производителите на аромати работят с една и съща есенция. Не трябва да ви притеснява или съмнява качеството на продукта в парфюма без опаковка – то е абсолютно същото като в продажбения артикул.

Парфюмите без опаковка използвани ли са преди това?

Не, тестерите не са използвани преди това. Мислете за тях като за съвсем типичен парфюмен продукт – както парфюмите с опаковка пристигат при вас недокоснати и неизползвани, същото важи и за тези без. Закупувайки тестер, вие се снабдявате с цялостно и оригинално съдържание на продукта. Често и разфасовките на парфюмите без опаковка са идентични с тези на останалите продукти.

Парфюмите без опаковка са един наистина добър избор за тези от вас, които държат на качеството на даден продукт, но не и на всяка цена той да бъде опакован в търговски вид. Съдържанието е оригинално и марково – за това можете да бъдете наистина спокойни и уверени. В онлайн магазина ни изобилства от тестери – всеки един е с гарантирано качество.

Надяваме се с днешния текст да сме внесли яснота относно въпроса за парфюмите без опаковка. Обзаведете ароматната си колекция и с тестер, за да се убедите сами, че са качествени и заслужаващи си продукти. Разгледайте цялата ни колекция от парфюми без опаковка тук  

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Kак да изберем парфюм за зимния сезон

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Masque Milano – артистичните ухания, създадени, за да покорят света

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-забележителните парфюмни колекции – част 1

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив