Какъв мъжки аромат да изберем за есента

Мъжки аромати за есента

Всеки един сезон ни очарова с уникалността си. Есента е особено величествена с цветните си краски, които обгръщат природата по великолепен начин.

Изборът на аромат обаче е предизвикателство, особено за мъжа, който желае да се покаже в различна светлина или да затвърди вече изграденото си представяне. Е, имаме добра новина – приготвили сме няколко аромата за вас, които да разкрият същността ви и с които да сте в тон с прелестния есенен сезон, любим на толкова много хора.


Versace Eros парфюм за мъже EDT

Versace Eros EDT

Взимайки името си от гръцката митология, парфюмът Versace Eros помага на мъжа да разкрие необузданата си страст и желание. Създаден от парфюмериста Аурелиен Гичард и продължаващ серията, вдъхновени от гръцката митология парфюми, този аромат е предназначен за мъжете, ценящи екзотиката и уникалността. Дори самият флакон е оформен в класически мъжествен стил, в тюркоазено синьо и с лика на Медуза – символ на марката още от времето на Джани Версаче. Този мъжки аромат е коктейл от свежи елементи, насочени към мъжа, който знае как да използва еротичния си потенциал. Божествената смесица от цитрусови ухания, есенции на цветчета тонка и здравец, смесени със съставки като ванилия и кехлибар се разгръщат в сърцето на аромата, а дървесните акорди допринасят за мъжествения характер на този така желан парфюм.


Joop! Homme Absolute Парфюм за мъже EDP

Joop! Homme Absolute EDP

Парфюмът Joop! Homme Absolute е един от най-новите мъжки аромати, появили се на пазара. Представен едва тази година, той е част от колекцията, носеща посланието „Черното е новото розово!“. Парфюмът е предназначен за мъжа-съблазнител, който е уверен в себе си и преследва собствените си страсти. Ароматът е съчетание от пикантна нотка черен пипер, с основа от ветивер, боб тонка и тамян и неочаквано усещане от цветето иланг-иланг, което е предимно използвано при дамските парфюми. В целостта си парфюмът е мощен микс от ухания, показващи силата и атрактивността на мъжа.


Mont Blanc Explorer Парфюм за мъже EDP

Mont Blanc Explorer EDP

Отдайте се на заслужена почивка и завладейте всичко около вас с парфюма Mont Blanc Explorer. Пуснат на пазара само преди броени месеци, този аромат ни води на пътешествие със смесицата си божествени аромати. Основата от пачули от Индонезия, какао и амброксан се смесва с елегантно опушения и лешников акцент на ветивера от Хаити, а нотките на цитрусов бергамот от Италия, както и розов пипер и градински чай придават лека тръпчивост и свежест на цялата композиция.


Hermes Terre d`Hermes Eau Intense Vetiver парфюм за мъже EDP

Hermes Terre d`Hermes Eau Intense Vetiver EDP

Едва миналата година брандът Hermes представи на пазара аромата си Terre d`Hermes Eau Intense Vetiver. Използвайки ветивер, който е една от основните съставки за ароматите на марката, тук той е представен в нова светлина. Предназначен е за мъжете, които са стилни и самоуверени и знаят как да се държат в обществото. Смесицата от сечуански пипер и зелен бергамот създава есенция, която ще направи всеки мъж неустоим и желан. Дори самият дизайн на бутилката и по-тъмните ѝ от обикновено нюанси символизират модерния му и елегантен характер. За да покорите всички около себе си!


Zadig & Voltaire This is Him! No Rules Парфюм за мъже EDT

Zadig & Voltaire This is Him! No Rules

Zadig & Voltaire е бранд, който е обичан и у нас. Ароматът This is Him! No Rules прави завръщане през 2019 с нов камуфлажен и непокорен вид, символизиращ свобода и приключенски дух. Разпукващият аромат на грейпфрут придава мощна свежест на пикантната ванилова нотка, а смесицата от здравец и лавандула, внасят огнено и съблазнително усещане. Този парфюм е вдъхновяващо приключение за всеки един любител на рокендрола. Завършен е със сандалово дърво, което е емблематична съставка на бранда, и кедър, които заедно придават опушен и скалист аромат на цялата композиция.


Bvlgari Man Black Orient парфюм за мъже EDP

Bvlgari Man Black Orient

Bvlgari са познати навсякъде с луксозност и елегантност във всичко, с което се захванат. Това се отнася с пълна сила и за колекциите им мъжки аромати. Представен през 2016 година, Bvlgari Man Black Orient придава чувственото и силно ориенталско усещане, което е превъзходно за есенния сезон. Ароматната композиция, създадена от парфюмериста Алберто Морилас се открива с богати акорди на ром и пиперлив кардамон и е допълнена с удивителен букет от пищна тубероза и ориенталска роза Тиф. Всичко това е завършено с божествените аромати на агарово дърво и кожа, които правят аромата загадъчен и изключително магнетичен.


Bvlgari Man Wood Essence Парфюм за мъже EDP

Bvlgari Man Wood Essence

Bvlgari Man Wood Essence парфюм за мъже е създаден ексклузивно за градския мъж, олицетворявайки връзката му с природата. Ароматът, с дървесните си ухания, примесен с леки цитрусови акорди, внася усещане за свежест и спокойствие, напомняйки за танцуващите по вятъра листа и приятно прекараното време пред камината с любими хора. Фантастичната смесица от кориандър, ветивер и кедър се смесват божествено, създавайки смайващ аромат, който сякаш ни отвежда на приказна разходка в прохладната есенна гора. Всичко това е затворено в елегантна зелена бутилка, напомняща за земното ухание.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Кои парфюми са най-подходящи за подарък

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюмът издава характера на жената

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-желаните парфюми през есента са тук – представяме ви Топ 5...

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив