Kак да използваме правилно парфюмите при важна среща

,

Парфюма като  допълнение при среща или важно събитие

Какво може да е по-лошо от закъснението за важна среща? Най-често се оказва, че това е неправилният избор на парфюм. Точно както добрият подбор на облекло, така и сполучливият избор на аромат, би ви дал сериозно предимство. Обличайки се в крещящи цветове, а в комбинация с това, ако решите и да се напръскате със силен парфюм, единственото, което събеседниците ви ще забележат у вас е, че сте личност, която отчаяно търси внимание и се отнася несериозно към работата си. Ако се стремите към това да покажете увереност и да спечелите доверието на хората срещу вас, то по-добре би било да заложите на тежък парфюм и костюм в по-топли нюанси.

Ето и как да използвате правилно парфюмите, когато ви предстои важна среща:

  • Ако използвате афтършейв за след бръснене, който е със силен аромат, ще ви бъде трудно да го съчетаете с парфюма си. Смесването на различни аромати рядко се оказва сполучлив избор, затова по-добре не рискувайте.
  • Парфюмът трябва да се впръсква на определени места, за да трае ароматът му по-дълго. Местата, които усилват уханието на парфюма са шията, зоната зад ушите, гърба и китките, където телесната температура е по-висока.
  • Не прекалявайте с пръскането, за да не постигнете обратен ефект. Напълно достатъчни са само три впръсквания. Прекаляването с парфюма предизвиква повишаване на активността на потните жлези, а никой не желае това.
  • Сменяйте парфюмите, които използвате. Ако употребявате един и същи аромат прекалено дълго време, вашето тяло свиква с него и той се съчетава толкова добре с химията на тялото ви, че мирисът му става недоловим. Може да избегнете това като сменяте парфюмите си през няколко дни.
  • Друга важна подробност е съхранението на самия парфюм. Добре е да съхранявате флакончето в хладилника си или на друго сухо и хладно място, което да е далеч от слънчевата светлина. Не се препоръчва да съхранявате парфюма си в банята, тъй като влагата там намалява неговата трайност. Правилното съхранение на аромата ви гарантира дълготрайна свежест и издръжливост.
  • Най-важното, което трябва да запомните е да използвате толкова от парфюма, че хората да усещат присъствието ви, а не да са наясно, че идвате още от няколко пресечки преди уреченото място за среща.

Познавайки тези правила, вие със сигурност сте крачка пред другите, така че може да сте спокойни за предстоящите ви важни срещи. Това, което остава да направите е само да изберете подходящия за вас аромат.

А вие ползвате ли правилно  парфюма си при важна среща! Споделете с нас !

Оставете оценка:

Подобни обяви

Към магазина

Последни публикации

Дамски хитови аромати за лято 2019
Парфюми с ухание на море
Серията Аllure на Chanel
Серията Аlien на Thierry Mugler

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена
Toп 10 на мъжките парфюми, които ще са хит през 2016 година

Архив