Как да изберем парфюм за първа среща

Как да изберем парфюм за първа среща

Увереността е от ключово значение, за да премине успешно всяка първа среща и да оставим отлично впечатление у човека отсреща. Важно е да сме наясно с всичките си качества, да ги подчертаем и демонстрираме, за да се представим в най-добра светлина и да не позволим на притеснението да ни завладее. Верен помощник в тази наша мисия може да бъде правилно подбраният парфюм. С какво трябва да се съобразим?

Времето и мястото за първа среща е важно, когато избираме подходящ парфюм

Това е едно от първите условия, които трябва да имаме предвид, за да сме сигурни, че сме се спрели на точното ухание, което ще ни помогне да се справим с притеснението и да подсилим очарованието си.

Съобразете се с времето и мястото за срещата, за да сте сигурни, че ще направите добър избор на парфюм. Ето някои от най-често срещаните, както и по-малко популярни сцени за първа среща:

Разходка през деня

Дневната разходка е чудесен начин да създадете по-спокойна, забавна и неофициална атмосфера за първа среща. Независимо дали става въпрос за слънчева разходка в парка или за пътуване до най-близкия град за разглеждане на забележителностите там, ще ви е необходим едновременно фин и жизнерадостен дневен аромат, който да подхожда на случая. За предпочитане са свежи и плодови аромати, които ще изглеждат съвсем на място сред природата, а и ще ви заредят с енергия и свежест за приключението, което ви очаква.

Питие в бара

Когато първата среща е на по питие в някой вечерен бар, несъмнено ще са ви нужни повече време и усилия, за да се подготвите и да подберете, както най-подходящия тоалет, така и аромата, който да носите. Важното е да изберете дрехи и парфюм, които ви карат да се чувствате красиви, харесвани и желани. Подходете уверено, за да направите впечатление!

От значение е също ароматът да притежава необходимата дълготрайност, за да остане на кожата ви толкова, колкото е необходимо, без да се налага допълнително освежаване. Забавно решение за вечерта ще е да изберете парфюм, който съответства на напитката, която смятате да си поръчате в бара.

Среща на кафе

Когато ви предстои първа среща в кафене през деня, най-подходящо е да изберете озаряващ парфюм, който ви кара да се чувствате добре. Ако се спрете на ухание с нотка кафе в композицията си, ще сте тонизирани и усмихнати още преди да сте отпили глътка от ароматната напитка.

Активната първа среща

Съвременният начин на живот безспорно е изпълнен с динамика. Какво по-забавно и непретенциозно от първа среща по време на тренировка или танцова репетиция. Независимо дали ще спортувате заедно във фитнеса, ще тичате в парка или ще танцувате салса, трябва да сте “въоръжени” с енергичен и интензивен парфюм, който ще ви накара да се чувствате подготвени за всичко, което предстои.

Романтична вечеря в ресторант

Това несъмнено е сценарий за първа среща, на който ще заложат всички традиционалисти. Освен на елегантно облекло, спрете се и на стилен и класен парфюм. Когато уханието и визията ви са в хармония, със сигурност ще направите отлично впечатление.

На какво обръщат внимание мъжете, когато избират парфюм за първа среща

Изборът на парфюм за първа среща със сигурност ще остави трайно впечатление за вас у дамата отсреща. Важно е да бъдете наясно със себе си и да не изневерявате на личните си качества и предимства. Подходете решително и самоуверено, но се съобразете и с атмосферата, за да бъде цялостното ви излъчване стилно и запомнящо се. Ето някои идеи за мъжки парфюми, с които ще се откроите на първа среща:

Antonio Banderas Mediterraneo

Дървесно-ароматното ухание за мъже Mediterráneo by Antonio Banderas е лансирано на пазара през 2001 година. Ароматната композиция е разработена от Rosendo Mateu. В нея са преплетени нотки ветивер, джинджифил, амбър, мускус, пипер и бергамот. Свежото ухание е най-подходящо за пролетта и лятото. Ароматът е чудесен за ежедневието със своята динамична жизненост.

Carolina Herrera Bad Boy Cobalt Parfum Electrique 

Дървесно-ароматният парфюм за мъже Bad Boy Cobalt Parfum Electrique е един от най-новите в каталога на Carolina Herrera, представен през 2022 година. Уханната композиция е дело на Домитил Михалон Бертие. Първоначално впечатление за аромата създават нотките лавандула и розов пипер, последвани от съчетанието от слива и здравец в сърцевината.

Базовият акорд на Carolina Herrera Bad Boy Cobalt Parfum Electrique е съставен от ветивер, трюфел, кедър и дъб. Уханието съответства изцяло на наелектризиращата и действена природа на съвременния мъж, като същевременно се откроява с оптимизма и ведростта на младостта. Подходящо е за всякакви поводи през цялата година.

Как подхождат дамите, когато избират ухание за първа среща

Дамите държат винаги да са очарователни и впечатляващи, независимо от повода, за който се подготвят, а когато това е първа среща - старанието със сигурност се удвоява. Изберете тоалет и подходящ парфюм, които ще ви накарат да се чувствате женствени и красиви. Спрете се на ухание, което подсилва самочувствието ви и разкрива всички прекрасни черти, които притежавате. Ето някои дамски аромати, които може да са чудесен избор за първа среща:

Mugler Angel Elixir

Elixir е една от най-новите вариации на безспорно най-популярния парфюм на Mugler - Angel. Уханието, разработено от Домитил Михалон Бертие и Ан Флипо, излиза на пазара през 2023 година. В ароматната композиция са преплетени нотки розов пипер, жасмин, иланг-иланг, сандалово дърво и портокалов цвят, бурбонска ванилия и кехлибар.

Mugler Angel Elixir подчертава съвременната женственост - нежна и невинна, но също силна и необикновена. Това е дървесно-цветен гурме аромат, който преоткрива и поставя на друго ниво магията на Mugler Angel. Уханието е затворено в емблематичния флакон във формата на звезда, този път в наситено и магнетично тъмно синьо.

Rochas Byzance

Представеният през 2019 година кехлибарено-цветен дамски парфюм Rochas Byzance е нова и страстна интерпретация на класическата версия на емблематичното ухание от 1987 година, за което казват, че открехва завесите на съвремена приказка за женствена красота, сила, дързост и чувствена жизненост. В ароматната композиция са преплетени круша, бергамот и нероли, хелиотроп, фрезия и роза, ванилия, бяла дървесина и мускус. На елегантния и завладяващ аромат съответства и стилен флакон в тъмно синьо и златно.

Изберете парфюм за първа среща, който ви кара да се чувствате уверени

Няма универсално правило за това какъв да е парфюмът за първа среща. Всичко зависи от индивидуалния стил и предпочитания на всеки. Съобразете се със сезона, времето и мястото на вашата първа среща, но най-важното е да не изневерявате на себе си! Изберете парфюм, който подчертава силните ви страни. Носете го с класа и самоувереност и със сигурност ще направите отлично впечатление по време на вашата първа среща!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Подходящи подаръци за Цветница

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мястото на парфюмите в киното

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Уханията на есента – кои са най-предпочитаните есенни нотки

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив