Есента блести с нишови унисекс парфюми от Guerlain

Guerlain

Всеки сезон сме обградени от прелестни дамски и мъжки оригинални парфюми и есента не прави изключение. Встъпвайки в листопадния сезон, екипът ни се вдъхновява от изящни аромати и час по-скоро се стреми да ги представи на вас, нашите верни клиенти и приятели.

Днешната статия решихме да посветим на страхотните нишови парфюми, предложени ни от Guerlain – една от безспорно любимите и обичани световни марки, асоциирани с лукс, високо качество и наистина интригуващ подход към създаването на парфюми. Подбрахме днес за вас три нишови аромата, които виждаме като особено впечатляващи. Смятаме, че унисекс парфюмите съчетават у себе си най-доброто от света на козметиката и висококачествените съставки. Заповядайте с нас на ароматното пътешествие, през което ще ви преведем днес и си позволете да бъдете омаяни.


Когато в бутилка се съчетават нишовата и унисекс концепции


Както вече сме упоменавали многократно, нишовите парфюми отбелязват своеобразен връх в производството на парфюми. Често те са плод на ръчна изработка и са създадени от някои от най-големите имена в света на парфюмерията. В състава им откриваме често необичайни, но извънредно интригуващи есенции, които отнасят композицията на едно съвсем друго ароматно ниво.

Никак не правят изключение и ароматите на Guerlain – те, освен, че са нишови и по своему изключителни, са и унисекс. Предназначени са за дами и господа, които с готовност размиват границите на собствените си светогледи и стават все по-отворени към новото, вълнуващото и необичайното.


Guerlain и трите им ароматни изкушения


нишови парфюми Guerlain

Мистерия, енигматичност, екзотика – така описваме Les Absolus d’Orient Bois Mysterieux. Причисляваме го към кожените аромати с деликатното присъствие на цветя. Посветен е на дамите и господата, които проявяват подчертан интерес към нестандартния подход към парфюмните комбинации в един продукт. Благоуханието предизвиква сетивата и отнася носещия го в света на екзотиката и нестандартните съставки. В композицията долавяме:

  • Есенция от лаврово дърво и нероли;
  • Кедър, пачули и жасмин в сърцевината;
  • Кожа в базата за изискана плътност и дълготрайност на аромата;

Убедени сме, че съставът на този нишов парфюм със сигурност предизвиква във вас любопитство и желание да го изпробвате върху кожата си.

Следвайки брандовата линия, озаглавена Les Absolus, неусетно достигаме и до d’Orient Encens Mythique – поредното ароматно изкушение от Guerlain, което никак не може да ни остави равнодушни. Милиони мъже и жени по света споделят, че това определено е аромат, който оставя дълбоки следи в съзнанието и сърцето им. Дръзкият, плътен и запомнящ се аромат се превръща бързо в запазена марка на носещия го, придавайки му енигматична и притегателна аура. Всички тези усещания парфюмът дължи на интригуващия си състав:

  • Роза, алдехиди и шафран във връхните нотки;
  • Ветивер, розов пипер и пачули в сърцевината за лека пикантност;
  • Дървесни акорди в основата, отнасящи ни в красотата на природата;

Считаме този аромат за един от най-добрите унисекс такива и категорично препоръчваме да го изпробвате през идния сезон.

Thierry Wasser, парфюмеристът, който окачествяваме като „главен виновник“ за създаването и на трите парфюмни предложения днес, разгръща магията на Ориента в своя Musc Noble – изключително специален и лимитиран парфюм на Guerlain. Главната роля в композицията е отредена на мускуса – съставка, придаваща характерна плътност и оразличимост на всеки аромат, в който намира своето местенце. Не е по-различен случаят и тук – в Musc Noble със сигурност долавяме мускусното магично ухание, а компания му правят съставки като:

  • Шафран, алдехиди и розов пипер;
  • Роза в сърцевината, окачествяваща парфюма като изключително сладостен;
  • Бял мускус, кожа, кедър, бяла амбра в базата;

Силно се съмняваме някой да съумее да устои на това ароматно изкушение.

От Guerlain категорично знаят как да създават произведения на изкуството в бутилка – ако има по-подходящо време за обръщане към нишовите парфюми, то това безспорно е есента. Самият сезон, със своите уютни усещания и природна красота, съвсем успешно се вплита в енигматичния характер на нишовите аромати. Изненадайте собствените си сетива, спирайки избора си на интригуващи и неочаквани парфюмни комбинации. От Guerlain със сигурност ще ви помогнат в това начинание.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Унисекс ароматите на 2018 година

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Есента блести с нишови унисекс парфюми от Guerlain

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Хитрини за по-дълго ухание на парфюма

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив