Топ 5 на мъжките парфюми на Guerlain

В тази статия ще ви представим топ пет на най-популярните мъжки аромати, създадени от "носовете" на великата династия на Герлен. Това са част от парфюмите, заради които имената на мъжете Герлен са се запечатали със златни букви завинаги в историята на световната парфюмерийна индустрия.

Guerlain Homme Intense – символ на интензивността и прелъстителността на мъжа

Guerlain Homme Intense Парфюм за мъже EDP

Това е съвременният мъжки аромат, за който може да се каже, че най-силно носи традициите, стила и класата на марката Guerlain. Пуснат е на пазара през 2009 г. като по-чувствен вариант на изданието от изминалата година и веднага се превръща в хит сред цялата европейска общност, която го определя като прелъстителен и интензивен. Създаден е от парфюмеристите Sylvaine Delacourt и Thierry Wasser.

Съставът на Guerlain Homme Intense представлява смес, която цели да олицетвори двойствената природа на мъжа - животинското и човешкото. В базата се усещат ароматите на кедър, ветивер и пачули, сърцевината представлява букет от здравец, а на върха се усещат ром, ревен и листа от зелена мента.

Guerlain Homme L`eau Boisee - изтънчената модерна сензация

Guerlain Homme L`eau Boisee парфюм за мъже EDT

Guerlain Homme L`eau Boisee се превръща в истинска сензация сред най-големите фенове на модерните изкушаващите аромати. Появил се през 2012 г. , той е най-красивото и изтънчено продължение на класическата серия за мъже L'Homme, създадено от парфюмериста на марката Тиери Васер. Връхните нотки представляват перфектна комбинация от мента и лайм, сърцето ги допълва с ром, а базата завършва уханието с ветивер и чувствени дървесни акорди.

Guerlain Ideal Cologne - мъжката харизма, на която жените не устояват

Guerlain Ideal Cologne парфюм за мъже EDT

"Идеалният мъж е мит. Неговият парфюм е реалност" - това е мотото, от което се водят създателите, когато произвеждат забележителния Ideal Cologne. И то абсолютно точно отговаря на парфюма и напълно оправдава неговата ароматна аура. Той е въплъщението на мъжкия чар и харизма, на които никоя жена не може да устои.

Връхните нотки, които поставят началото на композицията, са на розов пипер, бегамот, портокал и грейпфрут - те придават една неповторима свежест и енергия. Сърцето е обвито в уханията на нероли и бадем, а базата е съставена от мъжествения аромат на ветивер и на бял мускус, който гарантира перфектна дълготрайност.

Guerlain L`Ínstant - аромат на великолепие и изтънченост

Guerlain L`Ínstant парфюм за мъже EDT

Guerlain L`Ínstant е представен на парфюмерийния пазар за първи път през 2004 г. и веднага се превръща в любимия аромат не само на мъжете, но и на жените от целия свят. Уханието му е идеално балансирана чувствена смесица на великолепие и изтънченост. Притежателят му веднага се асоциира като мъж с огромна увереност и индивидуалност.

Свежестта на Guerlain L`Ínstant се гарантира от връхните цитрусови нотки, които се комбинират прекрасно с нежен жасмин и ананасови нюанси. Сърцевината е мъжествена и топла - кедър, пачули, зърна от какао, лавандула, кедър и индийско сандалово дърво. Изтънченият завършек дават базовите акорди, които са великолепна смес от мускус и семена от хибискус.

Guerlain Habit Rouge Sport – aроматът на доминиращите мъже

Guerlain Habit Rouge Sport парфюм за мъже EDT

Guerlain Habit Rouge Sport е ароматът, който е подходящ за мъже с твърд и елегантен характер и атрактивно и мощно присъствие, които обичат винаги да доминират. Той е за всички онези представители на силния пол, които имат разчупено мислене и нестандартен поглед към живота. Появява се през 2009 г. и е съставен е от нотки на горчив порокал, роза, жасмин, бамбук, пачули, ванилия и кожа.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мъжките парфюми през лятото - ухание на море и адреналин

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Празнични подаръци за мъже - парфюми и комплекти, част 1

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Какъв парфюм да използваме според случая

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив