Как да изберем мъжки парфюм, според желанието на дамите?

84 Прегледа
 

Имат ли жените предпочитания към парфюма на мъжа ?

В днешно време парфюмите са неизменна част от нашият живот и до такава степен сме свикнали с тях, че ги използваме буквално без да мислим. Разнообразието от мъжки парфюми на пазара е огромно, но повечето мъже често допускаме една и съща грешка – избираме парфюм според нашите предпочитания, а не според тези на дамите, които всъщност трябва да бъдат привлечени от парфюма ни.

 

Различните мъжки парфюми издават различни аромати, които понякога могат да бъдат погрешно разбрани. Много е важно какви сигнали издавате, чрез парфюма. Например не може да отидете на бизнес вечеря и да използвате парфюм със сладникав или флорален аромат.

 

Може би знаете, а може би не, но има специални парфюми, които са обогатени с феромони и са специално предназначени за привличане на представителките на нежния пол. Феромоните са основните сигнали, които се усещат първоначално. Те са заложени във всички живи същества и спомагат за сексуалното привличане, като при животните например, се крият в специални пори, потни жлези, урина или други.

 

Феромоните могат да накарат дори най-красивата жена да полудее по даден мъж. Може би сте забелязали, как далеч непривлекателни мъже се радват на компанията на много красиви дами. Това се дължи именно на феромоните, с които няма значение как изглеждате или как сте облечени – те просто действат на подсъзнателно ниво, макар че не излъчват специфичен аромат.

 

В носната кухина на хората има специална структура, наричаща се воменоразален орган. Учените са на мнение, че този орган е напълно безполезен, но това далеч не е така. Всички хора могат да усещат феромоните, които са частици без мирис и дори да не го осъзнават, те биват привлечени от това.

 

Учените установиха, че феромоните могат да променят емоциите, температурата, хормоните и сексуалната нагласа при хората, но все пак това не се получава на 100%. Както при всеки експеримент и тук има известна доза на неуспех, така че не може да бъде напълно гарантирано, че чрез феромони ще се уредите с жената на мечтите си.

 

По принцип човешкото тяло само произвежда феромони, но ние всеки ден ги измиваме чрез душа или ваната и така, шансовете за привличане на човек от противоположният пол се свеждат почти до 0.

 

Синтетичните феромони не са точно като натуралните, но чрез модерните технологии и напредъка в наука, те се доближават максимално до реалните такива. Така че ако искате да впечатлите някоя дама и да изумите всичките си приятели, ви препоръчваме да се възползвате от чудото, наречено феромони и сами да се убедите в крайния резултат.

 
Публикувано в: Мъжки парфюми

Оставете коментар