Какъв парфюм да използваме според случая

 Мъжки аромати за определени случаи

Може би повечето мъже не обръщат голямо внимание на парфюмите, които използват. Афтършейвът и дезодорантът им е напълно достатъчен. Поне така си мислят те. Ние от Parfium.bg категорично не сме съгласни с подобни твърдения. Всеки един поддържан мъж трябва да разполага поне с два парфюма – един за ежедневието и един за специални поводи. Всъщност – „колкото повече, толкова повече“, както обича да казва Мечо Пух.

Замисляли ли сте се, че успехът или неуспехът сред дамите може да се дължи на парфюма, който използвате? Да оставим настрана феромоните, които излъчват. Всички знаем, че първото впечатление е най-важно и трябва да сте перфектни в това отношение. Така че, не може да си позволите да рискувате и да пропуснете любовта на живота си само заради парфюма, който използвате.

Ние ще бъдем така добри да ви окажем помощ в тази ситуация, в която сте изпаднали! Заедно ще успеем да изберем възможно най-подходящия парфюм според сезона и случая. Доверете ни се и няма да сгрешите. Гарантираме ви го!

Основните категории, според които се разделят парфюмите са 4: ориенталски, цветни, свежи и дървесни. Всеки един от тях е уникален сам по себе си и има различна сила, продължителност, острота и ухание. Това са част от критериите, с които трябва да се съобразите преди да направите своя избор.

За да ви улесним малко или много ще ви споделим какъв вид трябва да бъде аромата  в зависимост от случая, както и ще ви направим конкретни предложения на парфюми, на които трудно ще устоите.

Романтична вечеря или повод

Първи избор в тази ситуация трябва да бъде шишенцето с ориенталски аромат. Този вид парфюми имат силен и тежък аромат, който най-често е смесен от мускус, ванилия и сандалово дърво. Davidoff Champion, 1 Million Absolutely Gold от Paco Rabanne или Calvin Klein Euphoria Intense биха били отличен избор за случая.

 

Ежедневието

За всеки ден, е добре да заложите на свежи и не чак толкова натрапчиви аромати. Заложете на чистите ухания. От този тип се класифицират парфюмите с нотки на лимон, портокал, прясно окосена трева или бергамот. На това описание отговарят Calvin Klein One Summer 2015, Roberto Cavalli Cavali Man и Giorgio Armani Code Ice.

Специални поводи

Парфюмът за специален повод като сватба, кръщене, рожден ден или друго подобно събитие, трябва да е с такъв аромат, който да прави впечатление на околните. Дървесните аромати са малко по-екзотични, което автоматично ги превръща в „перфектния избор“ за тази цел. Най-често в основата си съдържат сандалово дърво, ветивер, пачули, тютюн или бергамот. Такива са CK One Shock For Him, Bvlgari Man, Christian Dior Fahrenheit и Givenchy Red Label.

 Разходки

На някои мъже може да не им се нрави идеята да се впръскат с флорални парфюми, но днес цветните ухания набират все по-голяма популярност сред силния пол. Те са ненатрапвичи и с изключително приятен мирис, който ги прави перфектни за разходка в парка, мола или навън. Страхотен мирис има Bvlgari BLV и Insence на Givenchy

Parfium.bg предлага индивидуална консултация, която ще ви улесни при избора на подходящ мъжки парфюм!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Кои аромати да изберат мъжете за лятната отпуска

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на най-продаваните мъжки парфюми на Bvlgari

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Празнични подаръци за мъже - парфюми и комплекти, част 2

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив