Gucci Oud – перфектното унисекс ухание

„Парфюмите притежават такава сила на убедителност, пред която бледнеят слово, поглед, чувство и воля”

Патрик Зюскинд, „Парфюмът”

Унисекс парфюмите са предпочитани от много хора, защото не са със силно изразени и натрапчиви аромати, но се вписват идеално и в стила на мъжете, и на дамите.  Днес ще ви запознаем с един от най-очарователните унисекс парфюми - Gucci Oud EDP.

Италианският моден бранд Gucci е основан през 1921 година от Гучо Гучи, а първият парфюм на марката излиза на пазара през 1974-та. Някои от създателите на съвършените ухания са известните парфюмеристи Доминик Рапион, Лоренцо Вилорези, Гай Робърт, Даниела (Роше) Андриер, Карин Дубройл, Фирмених и Маурис Русел.

Gucci Oud парфюмна вода е една изключително приятна изненада за почитателите на унисекс парфюмите. Той бе лансиран през 2014 година и ще бъде запомнен завинаги като покана за ароматен лукс и блясък. Gucci Oud EDP е наситен и бляскав ориенталско-дървесен парфюм, който привлича и мъжете, и жените.

Създаден за истински ценители, Gucci Oud провокира с открояващия си аромат. Не знаем със сигурност дали смолата от Лаос го прави толкова впечатляващ, уникален и несравним, но знаем, че много хора по света усетиха смисъла на любовта от пръв поглед – онази към определен парфюм, която се случва само веднъж.

Началните акорди на ароматната композиция включват шафран, малини и круша, които са подсилени от вълшебната сърцевина, изградена от есенция с очарователната българска роза и цвят от портокал. Всички тези нотки са поставени върху страстна ориенталска основа, съставена от 100% естествена смола / Уд (Oud) от Лаос, пачули, чувствен мускус и топъл кехлибар.

Този парфюм е насочен към съблазнителните мъже и жени, които носят стила в себе си, умеят да заявяват присъствието си и да отстояват мнението си. В заключение може да кажем само, че популярността на това ухание не е никак случайна - Gucci Oud просто не може да те остави безпристрастен. Ние го обожаваме!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Унисекс парфюми – аромати с мистерия и магнетичен чар

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как да изберем точния парфюм

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как да нанасяме правилно парфюма си, за да ухае по-дълго време

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив