Най-екстравагантните парфюми, с които да се откроиш

Екстравагантни парфюми, с които да се откроиш

Вървите сред тълпата, а всеки поглед е вперен във вас. Оглеждат ви стотици очи, следят всяко ваше движение, проследяват пътя ви, гледайки с широко отворени очи. Потъват в насладата на аромата, оставащ след вас, радват му се, а вие ставате център на внимание и обожание.

Да, има парфюми, които могат да направят това, благодарение на екстравагантния си аромат и благоуханните съставки, от които е създаден. И макар и в момента да не можем да излизаме навън, знаем, че ще дойде времето, в което това ще бъде възможно. Искате ли да знаете с кои парфюми да го постигнете? Е, днес сме тук, за да ви представим няколко екстравагантни избора за парфюм, с които да се откроите и по които всички да разпознават божествената ви натура.


За господата


Отдайте се на вечерни забавления, но не забравяйте да използвате парфюма Azzaro Wanted By Night, с който да впечатлите дамите, и да накарате останалите мъже да ви завиждат. Ароматът е създаден за съблазнителните и елегантни мъже, които със загадъчната си аура омайват всички около себе си. Този впечатляващ аромат е съчетание от екзотичните ориенталски нотки идващи от вплетените в едно канела, тютюн и кедър – типично мъжки силен афродизиак. Към него са добавени цитрусови нотки, благодарение на мандарината и лимона, а средните нотки на кимион, тамян и плодови акорди, заедно с нежната ванилия и свежият кипарис създават великолепие, което да не можете да забравите.



Друг великолепен и силно предизвикателен аромат е не друг, а Man in Black на италианската известна марка Булгари, която създава шедьовър след шедьовър. Дързък и харизматичен, този парфюм ще подчертае мъжествеността ви и ще изведе на показ божеството у вас, подобно на бог Вулкан, който е вдъхновението, седящо зад създаването на аромата. Интензивен и траен, ароматът се отваря с нотки ром и ароматни подправки. Те са внимателно съчетани със сърце от тубероза, ирис и кожа, а базисните нотки на бензоин, тонка и дървени нотки завършват това затворено в елегантна черна бутилка великолепие.


За дамите


Дамите могат да бъдат дори още по-екстравагантни и уникални от господата. За да подчертаете тази си същност използвайте класиката Givenchy Amarige – нежен аромат за дами, създаден през далечната 1991 година от Доминик Ропион. Макар да е най-вече посветен за всички влюбени, този аромат е създаден от съставки, които да подчертаят уникалния ви стил - коктейл от неустоими цветя като мимоза, гардения и тубероза, съчетани с акорди от праскова, нероли, мускус, сандалово дърво, ванилия и портокал

Уникалните цветни есенции могат да се усетят перфектно и в новия Guerlain Aqua Allegoria Flora Cherrysia. Този аромат е създаден едва миналата година, но вече е познат като привличащ вниманието както на жени, така и на мъже. Ароматът се отваря с нотки на диня и бергамот, изящно вплетени в сърце от черешов цвят, круша и роза – рядко срещана комбинация, която ще ви приласкае с неочакваната си свежест. Основата от бял мускус, теменужки и дървесни нотки ще подчертае по изключително луксозен начин визията и стилът ви.



И разбира се, задължителният Montale Aoud Ambre – перла в короната на парфюмите Монтале. Създаден от нотки на много стар уд и комбиниран с великолепен кехлибар от Изтока и изящни цветя от Индия, този аромат ще ви приласкае с уникалността си. Женствен и изискан, той е комбинация от повече от 50 съставки, правейки го неповторим и наистина екстравагантен. Поставен е в луксозна синя бутилка, очаквайки ви да се отдадете на очарованието му.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Избрахме най-добрите нишови парфюми за 2021 – разкош,...

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Професия "Нос"

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-желаните парфюми през есента са тук – представяме ви Топ 5...

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив