Често задавани въпроси за оригиналните парфюми

Въпросът „Оригинални ли са предлаганите във вашия магазин парфюми?“ е много често задаван от клиентите ни. Нашата най-важна задача е да бъдем лоялни с вас и това провокира написването на тази статия. Ще отговорим систематизирано на вашите въпроси, които често ни задавате, за да разсеем съмненията, и пазаруването от Parfium.bg да бъде истинско удоволствие за вас.

Кой има правото да продава оригинални маркови парфюми?

Всяка фирма, която според законите на Република България има правото да осъществява търговска дейност, дори и без да е официален вносител на конкретна марка, може да предлага нейните оригинални парфюми. Като част от Европейския съюз страната ни има пълното право да извършва свободна търговия, основаваща се на правила, които са определени от Световната търговска организация. Те дават гаранция, че споразуменията са честни и открити.

Седалищата на повечето парфюмерийни компании се намират в държави, които са членки на Европейския съюз, заради което специално разрешение за внос и износ не е нужно. Тоест, всеки един български законен търговец може да предлага свободно техните оригинални парфюми. На същия принцип например, ако решите да си закупите парфюм директно от Франция можете да го направите без да ви се поставят ограничения.

Защо в онлайн магазините цените са по-ниски от тези в други парфюмерии?

Крайната цена на дребно на всяка една стока зависи от много и разнообразни фактори, за които хората, които не са се занимавали с търговия, обикновено не се замислят - физически или онлайн е магазинът, каква е надценката, каква е препоръчителната цена и т.н.

Parfium.bg е дистрибутор на оригинални маркови парфюми от 2009 г., като мисията, която си поставихме още от самото начало, е да предлагаме на клиентите си максимално качество на възможно най-ниски цени. Именно за това избрахме да развиваме онлайн търговия - виртуалните магазини имат много по-малко разходи, отколкото един физически магазин, който трябва да плаща наем за място, заплати и други разходи по персонала, поддръжка, ток, СОТ и т.н. Само който се е опитвал да развива луксозен обект на централно място в града, знае колко е трудно да успяваш да покриваш разходите си, а заедно с това да бъдеш и на печалба. Заради това физическите парфюмерии най-често работят с препоръчителните цени на дребно, които обикновено са два пъти по-високи от тези, които предлагаме в Parfium.bg.

Каква е гаранцията, че парфюмите, които предлага Parfium.bg, са оригинални?

Parfium.bg застава зад дейността си, с името и с лицата на собствениците и служителите си. Когато ви изпратим даден парфюм, ви гарантираме неговото качество и можете да се обърнете към нас, ако откриете дефект или има някакъв проблем. Това може да се случи в 15-дневен срок, в който ние ще заменим продукта или при ваше желание ще ви възстановим заплатената сума.

Какво следва, ако получа дефектен парфюм?

Както при всички други продукти, така и при парфюмите съществува вероятността да се получат дефекти. В парфюмерийната индустрия процентът на производствени дефекти е изключително нисък, а най-често уврежданията се получават при неправилен транспорт или съхранение. Въпреки че вероятността е малка, ако именно на вас се случи да получите дефектна стока, то можете да я върнете и да я замените с друга.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Уханията на есента – кои са най-предпочитаните есенни нотки

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Свежи пролетни флорални ухания за него и нея

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Top-list: най-добрите парфюми за 2016 - част 1

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив