Calvin Klein и парфюмите, които останаха в сърцето ни

Calvin Klein парфюми

Едва ли някой не е чувал за Calvin Klein – американският бранд, който вече дълги години оставя своите трайни отпечатъци в света на модата, създавайки изтънчени модели дрехи, бижута, аксесоари, парфюми.

Спираме вниманието си именно на ароматните продукти, излизащи изпод името на така обичаната от всички марка. Богатият асортимент от парфюми на Calvin Klein ни дава възможност да изберем онези, които истински ни направиха впечатление и съумяха да намерят свое местенце и в сърцата ни. Убедени сме, че и вие ще ги намерите за особено впечатляващи и заслужаващи да бъдат включени в ароматната ви колекция.

Ето кои парфюми на Calvin Klein заобичахме извънредно много през вече изминаващата година.


Две дамски парфюмни очарования ни накараха да притаим дъх


Дамските парфюми се славят като изключително изтънчени и елегантни композиции, побиращи в себе си съставки като нежни цветя и пикантни подправки. Изключение не правят и двата дамски аромата на Calvin Klein, които избрахме да ви представим днес.

Calvin Klein Beauty е парфюмно съвършенство, галещо сетивата и сякаш пробуждащо съзнанието на всяка носеща го дама. Композицията не се слави с твърде много съставки, но именно в това откриваме чара на благоуханието – всеки един от общо трите компонента съумява да изпъкне и сякаш да се слее с кожата. В състава на този дамски парфюм от Calvin Klein откриваме:

  • Мускус;
  • Жасмин;
  • Кедър;

Мускусът във връхните нотки допринася със своята плътност и усещане за мекота, жасминът в сърцето предопределя флоралния характер на парфюма, а кедърът в основата снабдява цялата композиция с дървесен и свеж акорд, оставящ незабравими следи.

Calvin Klein парфюми

Truth by Calvin Klein е другото дамско предложение от бранда, което ни впечатли с изисканата си свежест и подчертана дълготрайност. Лансиран е през 2000г. и оттогава не спира да се нарежда сред най-любимите и търсени парфюмни продукти на бранда.

  • Във връхните нотки на композицията долавяме бамбук, пачули, ветивер и цитруси;
  • Сандалово дърво, лилия, божур и къпина ни очароват от средните нотки;
  • Кехлибар и ванилия откриваме в основата;

Безспорно смятаме, че този дамски аромат би съумял да накара всяка жена да се усеща особено блестяща и привличаща вниманието. Самото име на аромата отнася съзнанието към идеята, че собствената истина е онова, което прави всеки човек наистина привлекателен, каращ го да се усеща перфектно в кожата – именно този аромат съумява да пробуди същите тези усещания.


От Calvin Klein създадоха мъжки парфюм, който трудно би могъл да бъде изместен


Насочвайки вниманието си към мъжката парфюмерия, категорично в представите ни изниква Calvin Klein Men – ароматът, който действително успя да вплете в композицията си есенцията на истинския мъж. Кавалерът, от който е вдъхновен парфюмът, е целеустремен, галантен, верен на себе си, себеутвърждаващ се и непоколебим – именно с такива характеристики се „обрича“ всеки мъж, избирайки това ароматно очарование от Calvin Klein. В него откриваме:

  • Розмарин, мандарина, виолетови листа и бергамот във връхните нотки;
  • Индийско орехче, мента, дафинов лист и тамян в сърдечните;
  • Кипарис, кехлибар и сандалово дърво в базата;

С композиция като тази едва ли някой би съумял да остане безразличен към този мъжки парфюм. Причисляваме го най-любимите си ароматни предложения – сигурни сме, че и вие нямате търпение час по-скоро да го изпробвате върху кожата си. Позволете на парфюмната есенция да разгърне пищността и магията на своите ухания.

CK парфюми


Унисекс предложение от Calvin Klein за свободните по дух


Унисекс парфюмерията се отъждествява като дръзка, експериментаторска и будеща любопитство. Умелото съчетание на съставките така, че да се хареса както на дамите, така и на господата, определено говори за изключително високо парфюмерийно майсторство.

От Calvin Klein умело следват тенденциите и предоставят и свой прочит на унисекс парфюмерията – лансират Calvin Klein Be, ароматът за него и нея, чието послание е това да бъдеш себе си. Влюбихме се в концепцията на парфюма – вероятно най-освобождаващото и носещо покой усещане е това да се приемаш и с гордост да се изявяваш пред света. Композицията на аромата не е никак по-малко впечатляваща:

  • Бергамот, мандарина, хвойна, мента и зелени нотки ни впечатляват при първото впръскване;
  • Жасмин, орхидея, магнолия и праскова създават флорално-плодовото ухание;
  • Кедър, кехлибар, мускус, сандалото дърво и ванилия в основата спомагат за дълготрайността и силата на аромата;

А вие имате ли свой любим парфюм на Calvin Klein? Твърдо смятаме, че което и да е от нашите предложения категорично ще намери място в парфюмната ви колекция – дайте шанс на сетивата си да празнуват ежедневно, долавяйки тези благоуханни очарования.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Професия "Нос": Жак Кавалие

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Жизнерадостните плодови парфюми, които ще ви накарат да се усмихнете

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как да съхраняваме правилно парфюмa

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив