Бюджетните ухания, които си заслужава да изпробваме

Бюджетните ухания, които си заслужава да изпробваме

Кой е казал, че добрият парфюм не може да бъде на изгодна цена? Съществуват някои наистина впечатляващи дизайнерски аромати, които всеки може да си позволи. Те са чудесна идея за подарък, както за вас, така и за близък човек.

Дайте шанс на парфюми на достъпни цени

Не съдете за уханията само по цената. Не подценявайте някои парфюми, само защото са евтини. Надмогнете предразсъдъците си и тествайте някои от бюджетните аромати, които повечето компании имат в каталога си. Може да се изненадате, а и със сигурност ще откриете нещо, което си заслужава!

Някои евтини парфюми ще ви очароват

Със сигурност не е никак трудно да откриете, както мъжки, така и дамски парфюми на достъпни цени, които притежават забележителни ухания. Не се подлъгвайте, че евтините парфюми всъщност не са дълготрайни. Съществуват доста бюджетни аромати, които са доста издръжливи и ще  ви осигурят продължителна свежест. Не забравяйте обаче да изпробвате уханието върху кожата, тъй като не само че ароматът е различен на всеки човек, но и дълготрайността се променя в зависимост от характерното pH на организма.

Бюджетните ухания ще ви осигурят разнообразие, без да навредят сериозно на банковата ви сметка

Обичате да използвате различни парфюми, най-добре се насочете към бюджетните аромати на доказани марки. Те ще ви гарантират качество и ще получите разнообразието, от което имате нужда, на достъпни цени.

Може да откриете страхотни парфюми за жени и в по-ниския ценови клас

Важно е да знаете какво точно може да си позволите и да откриете най-добрите предложения за съответната цена. Изборът на ухания на изгодни цени ще ви осигури възможност да пестите или да си позволите повече парфюми за сумата, която сте предвидили да похарчите за ароматни удоволствия. Проучете добре актуалните предложения за бюджетни ухания и със сигурност ще откриете добри варианти за ежедневни парфюми или за подарък.

S.T. Dupont Blanc парфюм за жени

S.T. Dupont Blanc парфюм за жени

S.T. Dupont Blanc е красив флорален парфюм за жени, лансиран през 2006 година, след категоричния успех на мъжкия S.T. Dupont Noir Pour Homme. Нежната ароматна композиция на S.T. Dupont Blanc, съчетала деликатни ухания на бели цветя, е разработена от Франсоаз Каронна. Определят парфюма като цветен, интензивен и опияняващ с радостното настроение, което създава. Уханието се открива с плодови нотки мандарина, бяло френско грозде и бяла нектарина, последвани от омаен букет от момина сълза, бяла роза, портокалов цвят и тубероза. Базовият акорд, съчетал бял амбър, кашмир, хелиотроп и бял мускус, е топъл, чувствен и придава завършена хармоничност на аромата.

Karl Lagerfeld for Her парфюм за жени

Karl Lagerfeld for Her парфюм за жени

Изисканият и елегантен дамски парфюм Karl Lagerfeld for Her излиза на пазара през 2014 година. Концепцията за ухание, което да звучи едновременно съвременно и непреходно, е дело на парфюмеристите Serge Majoullier и Christine Nagel. Начално впечатление за аромата създават плодовите нотки праскова и лимон, последвани от франджипани, магнолия и роза в сърцевината. Запомнящ се финал на уханието осигурява комбинацията от кехлибар, дървесни акорди и бял мускус. Резултатът е парфюм, който гали сетивата и изкушава със своята нежна деликатност.

Azzaro Twin парфюм за жени

Azzaro Twin парфюм за жени

С Azzaro Twin доказаната парфюмерийна компания се насочва към по-младите почитателки на бранда. Ароматът е разработен от Annick Menardo и представен за продажба през 2008 година. Уханната композиция впечатлява със своята чиста елегантност. В Azzaro Twin са преплетени в неустоим коктейл акценти роза, ирис, бадем, мускус и праскова.

Calvin Klein Truth парфюм за жени

Calvin Klein Truth парфюм за жени

Стилният и изискан дамски парфюм Calvin Klein Truth е представен през 2000 година. Ароматната концепция е дело на доказаните парфюмеристи Alberto Morillas, Jacques Cavallier и Thierry Wasser. Те са заложили на неочаквания и вълнуващ контраст между нотките хладна зелена свежест и усещането за топла женска кожа. Уханието се открива с акценти от бамбук, пачули, ветивер и цитруси, последвани от омайния сърдечен акорд, съставен от сандалово дърво, лилия, божур и къпина. Базата е формирана от нотки кехлибар, ванилия и сандалово дърво, които правят аромата дълготраен и незабравим.

Мъжките парфюми на достъпни цени не означават компромис с качеството

Не е нужно да харчите много пари, за да си осигурите невероятен аромат. Съществуват доста бюджетни предложения от доказани марки, които впечатляват с дълготрайните си и специфични ухания. Експерти съветват да потърсите няколко продукта от една и съща ароматна линия, за да допълните въздействието на уханието. Много изгодни оферти за мъжки парфюми, съдържат също предложения за дезодоранти, ролони и душ гелове със същия аромат, които ще ви осигурят дълготрайна свежест.

S.T. Dupont Essence Pure парфюм за мъже

S.T. Dupont Essence Pure парфюм за мъже

Елегантният и мъжествен дървесен парфюм S.T. Dupont Essence Pure е представен в зората на новия век, през 2000 година. Харизматичното ухание създава усещането за свежестта, лекотата и чистотата, които носи живителен пролетен дъжд. S.T. Dupont Essence Pure притежава аромат, който се харесва на самоуверени мъже, които са доказали своите възможности. Уханието е подходящо за носене, както в ежедневието, така и при специални поводи. Началото на ароматната композиция е подчертано свежо, съчетало розмарин, кориандър, мандарина и грейпфрут. В центъра на уханието са преплетени бамбук, здравец и кедър, а запомнящият се финал е съчетал дървесни акорди, пачули, амбра и мускус.

Reyane Tradition Insurrection II Wild Парфюм за мъже

Reyane Tradition Insurrection II Wild Парфюм за мъже

Мъжкият парфюм Insurrection II Wild на Reyane Tradition е лансиран през 2013 година и бързо набира популярност. Сладко-пикантното ухание впечатлява със своята дълготрайност. В ароматната композиция са преплетени акценти тютюн, мед, ванилия, боб Тонка и какао, с пикантни и дървесни нотки. Reyane Tradition Insurrection II Wild се отличава с характерно ухание, което въпреки това е забележително фино и гладко. Парфюмът привлича и с интересния дизайн на флакона си, което го прави добра идея за подарък.

Потърсете бюджетните ухания, които ще ви очароват

Ароматите на достъпни цени ще ви завладеят със своята непринуденост и естествен чар. Не бъдете скептични към парфюмите от по-нисък ценови клас. Тествайте някои ухания, които ви привличат и със сигурност ще откриете нещо интересно, което ще разнообрази ароматите ви в ежедневието и няма да се отрази сериозно на банковата ви сметка.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-желаните парфюми през есента са тук – представяме ви Топ 5...

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Ароматна история: Shalimar, или как Западът отговаря на...

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамски есенни парфюми, в които ще се влюбите

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив