Кои аромати мъжете и жените намират за най-атрактивни

Кои аромати мъжете и жените намират за най-атрактивни

Казват, че да носиш аромат е изкуство. Той те прави по-привлекателен в очите на околните и често те започват да ни свързват с аромата, който сме си избрали. Има такива аромати, които изглеждат по-атрактивни за жените. От своя страна мъжете имат по-различен вкус и се спират на други.

Когато стане време за избор не е лесно да се избере само един парфюм. Майсторите парфюмеристи постоянно създават нови и нови аромати, които да хващат вниманието ни. Все пак има няколко парфюма, които със сигурност знаем, че няма как да не намерите за атрактивни.


Karl Lagerfeld for Her

Karl Lagerfeld for Her парфюм за жени EDP

Този флорален аромат на познатата ни луксозна марка Карл Лагерфелд е създаден за секси жената, която е уверена в себе си. Тя знае какво иска от живота, а парфюмът ѝ подчертава това най-добре. Ароматните лимон и праскова преливат в ароматен букет от рози, франджипани и магнолии, а основата от кехлибар, бял мускус и дървесни нотки придава лекота и неочаквана свежест на цялата композиция. Почувствайте погледите върху себе си!


Bvlgari Omnia Crystalline

Bvlgari Omnia Crystalline парфюм за жени EDT

Този аромат е нежен, деликатен и съвършен – точно като съвършенството на кристала, от който е вдъхновен. Екзотичният му аромат се състои от нотки ефирен бамбук, азиатските плодове наши и наситен аромат на круша. Цветът от лотос и дървесните акорди се вписват елегантно в композицията, за да създадат един съвършен парфюм, който внася усещане за женственост, мекота и чистота. Създаден от известния парфюмерист Алберто Морилас, Omnia Crystalline е аромат, който ще привлече погледите върху вас и ще ги задържи там.


Hugo Boss Bottled

Hugo Boss Bottled парфюм за мъже EDT

Bottled на Хюго Бос е мъжествен и елегантен аромат, който ще заплени не малко дами. Бидейки на пазара вече повече от 20 години, той е познат и обичан с обаятелните си нотки. Привлекателната смесица от връхни нотки на ябълка и цитрусови плодове и махагон, карамфил и канела правят аромата неустоим, а базата от сандалово и маслиново дърво, ванилия, ветивер и кедър придават пикантен аромат, който да подчертава мъжествеността на всеки мъж, който го използва.


Christian Dior Sauvage

Christian Dior Sauvage Парфюм за мъже EDP

Сравнително нов на пазара, ароматът на Кристиан Диор Sauvage е примамлив и чувствен аромат за мъже. Заложената в него мистерия е изразена чрез мекото усещане за бергамот пипер от Сичуан, амброксан и лавандула. Внимателно внесените в комбинацията индийско орехче и ванилия придават мека ориенталска свежест на цялостната композиция. Трайният аромат ще привлече всеки любител на ориенталските парфюми и ще запали страстта за цялостно ново изживяване, подчертавайки индивидуалността на мъжа, който го носи.


Versace Eros Pour Femme

Versace Eros Pour Femme парфюм за жени EDT

Versace е марка, който мнозина харесват и обичат, а някои дори възпяват в песен. Ароматите излезли изпод името ѝ са винаги търсени, а Eros Pour Femme намеква за атрактивността си още с елегантната златиста опаковка и иконична форма на бутилката. Подчертавайки женствеността на всяка дама, този парфюм я прави изискана и желана и загатва елегантния ѝ вкус с нежния си топъл плодов аромат. Основата от дървесни акорди, мускус и бяло пачули вдъхва свежест на цялостната комбинация.


Giorgio Armani Code

Giorgio Armani Code парфюм за жени EDP

Code на Джорджо Армани залага на страст и съблазън. Залагайки на сладострастния аромат на портокала, използвайки горчив портокал от Африка и сладък от Италия, Code е ухание, което подчертава предимствата и уникалността на жената, която го носи. Комбинацията е разширена от връхни нотки на жасмин и мандарина и средни нотки на оранжеви цветчета, а базата от мед, ванилия и сандалово дърво създава цялостното усещане за аромат, който ще привлече погледите на всеки човек около вас. Елегантната синя бутилка допълнително загатва за атрактивен и привлекателен аромат.


Montale Intense Cafe

Montale Intense Cafe Унисекс парфюм EDP

Ориенталското флорално бижу Intense Cafe на Монтале е аромат, на който няма как да не обърнете внимание. Чувствените основи от бял мускус, ванилия и кехлибар дават стабилна база на този аромат, чието ухание пленява с изтънченост и уникалност. Към божествената смесица са добавени средни нотки на кафе и роза, а връхните флорални акорди завършват композицията така, че да напомня за чувствени преживявания в горещите нощи на Ориента.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Ароматните шедьоври, с които трябва да се сдобиете

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Морските аромати, които ще ни накарат да мечтаем

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Кои парфюми са подходящи за подарък и кои не

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив