Ароматите, които ще ни гарантират слънчеви емоции на плажа

Ароматите, които ще ни гарантират слънчеви емоции на плажа

Лятото е в разгара си, а морският бряг ни привлича все по-неудържимо. Завладява ни копнежът да усетим по кожата си соления бриз и галещите слънчеви лъчи. Планирате ли лятната си  почивка на плажа? Със сигурност сте подбрали най-ефектния бански, най-ефирните рокли, къси панталони и тениски, най-добрите шапки и слънчеви очила, най-ефективните слънцезащитни продукти. Едно от най-важните неща, които не бива да пропускате е най-подходящият парфюм за плажа.

Плажните парфюми имат силата мигновено да предизвикват усмивки

Най-добрите ухания за плажа са свежи и енергични. Някои от тях носят цитрусова свежест, в други водещи са морските нотки. Подходящи за плажа са също зелени и билкови ухания, които създават усещане за прохлада. Ако подберете тропическо ухание, със сигурност ще повишите още повече градуса на емоциите. Отговорете си на въпроса кой аромат подхожда най-добре на вашия натюрел и изберете този, с който ще се чувствате най-добре на плажа.

С добър парфюм със сигурност ще запомните лятната си почивка

Уханията имат силата да предизвикват спомени. Подберете добре парфюма си за плажа, тъй като това ще е ароматът, който ще ви връща през цялата година към най-вълнуващите мигове от лятната ви почивка. И така до следващото лято…

Най-съблазнителните дамски ухания за плажа

Има нещо толкова неустоимо в парфюмите за плажа. През цялата година те са нашата незабавна ваканция в бутилка. Добрите плажни аромати са едновременно и пищни, и фини, и съблазнителни, без да са прекалено разточителни.

 

Juliette Has A Gun Not A Perfume

Juliette Has A Gun Not A Perfume е представен на пазара през 2010 година. Любопитен факт е, че това е аромат, съставен от един-единствен елемент, наречен Cetalox, познат още като Ambroxan, което е синтетична форма на амбрата. В повечето случаи тази съставка се използва като базова нотка, но в Juliette Has A Gun Not A Perfume играе главна роля. Резултатът е минималистичен, елегантен и чист парфюм, който е изцяло без алергени. Уханието е разработено от основателя на Juliette Has a Gun Романо Ричи. Ароматът е женствен, леко мускусен и много дълготраен. Not a Perfume се предлага в характерни флакони от 50 и 100 ml.

Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Gardenia Petale

Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Gardenia Petale

Дамският парфюм Gardenia Petale от луксозната колекция на Van Cleef & Arpels е чувствен, нежен и горещо фатален. Разработен е от талантливия парфюмерист Натали Фейстауер, като са използвани прецизно селектирани висококачествени суровини. Ароматът е вдъхновен от чистотата и девствената красота на младата девойка. Уханието се открива от нотки лилия и бели цветя. В сърцевината пулсира ароматна гардения и жасмин, а базовите акорди се поставят от топъл кехлибар. Флаконът на парфюма, изработен от масивно стъкло, допълва луксозното усещане, което уханието оставя.

Azzaro Twin

Azzaro Twin

Уханието за жени Azzaro Twin е представено на пазара през 2008 година, заедно с по-силната си половинка Azzaro Twin Men. Нежното и пленително ухание е разработено от парфюмериста Аник Менардо и е насочено към по-младите почитателки на бранда. Azzaro Twin привлича с елегантния си и чист аромат, който е зареден с настроение и женственост. Уханният коктейл е изграден от нотки роза, ирис, бадем, мускус и праскова.

Енергичните мъжки ухания за незабравими преживявания на плажа

Готови ли сте за дълги летни уикенди на плажа, за весели срещи с приятели край морето, за незабравимите емоции на разходка с яхта или за сърф предизвикателството да яхнете вълните. Подберете най-добрия парфюм, който ще ви накара да се чувствате жизнени, енергични и готови за вълнуващи преживявания.

Nautica Voyage

Nautica Voyage

Уханието за мъже Nautica Voyage запленява със свежия и солен полъх на морски бриз. Парфюмът напомня романтиката на крайбрежни гори и ароматни билки. Nautica Voyage събужда дивата природа на мъжете, които живеят според собствените си правила. Уханието се отваря с прохладни нотки зелени листа и зелена ябълка. Сърцевината е подчертано цветна, изградена от розова мимоза и водни акорди на лотос. Базовите нотки са топли и дървесни, представени от кедър, мъх, мускус и кехлибар. Парфюмът е представен на пазара през 2006 година.

Dolce & Gabbana Light Blue Intense

Dolce & Gabbana Light Blue Intense

Интензивното ухание за мъже Dolce & Gabbana Light Blue Intense е лансирано през 2017 година. Парфюмът е вдъхновен от класическото издание на аромата, но характерът му е по-мъжествен и силно изразен. Връхните нотки на ароматния коктейл са слънчева мандарина и сочен грейпфрут. В сърцевината на уханието се долавят морски акорди, примесени с хвойна. Дървесен кехлибар и изискан мускус придават завършеност на аромата. Dolce & Gabbana Light Blue Intense е идеален за всякакви поводи през лятото. Парфюмът ще направи ежедневието Ви още по-вълнуващо и изпълнено с вдъхновение!

Най-добрите парфюми за плажа са леки и свежи, слънчеви и енергични. Те имат силата с един лек полъх да ви отведат на брега на морето и да ви накарат да се почувствате така сякаш сте на плажа и слънцето и бризът галят кожата ви. Това е чувство, което ни кара да се усмихваме през цялата година и да си спомняме за безгрижната си ваканция.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Няколко парфюма, подходящи за морето

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как да изберем парфюм за есента

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюмите в литературата

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив