Ароматен дует: двойните парфюми - част 2

След като в предишната статия ви представихме едни от най-запомнящите се и съблазнителни двойки парфюми, днес продължаваме с нашия списък с аромати, които биха били подходящ избор за всяка влюбена двойка. А какво по-хубаво от това вие и вашата половинка да си създадете свой собствен парфюмен отпечатък и подпис, който да остане за цял живот!  

Guilty Platinum от Gucci  

За нея: Ароматът на Gucci Guilty Platinum се разкрива от паметните нотки мандарина, съчетани със смели нотки на розов пипер. Сърцето на аромата представлява съблазнителна смес от опияняващите ухания на на люляк и здравец, украсени с буйни нюанси на праскова. А в основата се крият традиционните за парфюмите на Gucci нотки на пачули и кехлибар - първата е въплъщение на женската сила, докато чувственият кехлибар предава дълбоката и нежна женственост.  

За него: Мъжката версия на Gucci Guilty Platinum е символ на свободата, въплътена в ярки, запомнящи се аромати, предназначени за съвременните свободомислещи мъже. В сърцето на парфюма се разкрива чувствен портокалов цвят, който повишава привлекателността на състава, колкото и това да звучи необичайно за аромат за мъже.  

The One от Dolce&Gabbana  

За нея: Топъл, източен, цветен, чувствен аромат, който е създаден за една истинска дива! Можем да допълним списъка с определения за женската версия на The one и с модерен, класически, съблазнителeн и луксозен. Връхни нотки блестят в слънчевото съгласие на бергамот, мандарина, личи и праскова. Сърдечните нотки изразяват женственост и лукс, благодарение на бяла лилия, момина сълза и жасмин. А базовите нотки на слива, ветивер, ванилия, кехлибар и мускус създават един особено сладък завършек.  

За него: Мъжкият вариант на The one е може би един от малкото аромати, предназначени за силния пол, които откриват нови и по-дълбоки измерения на уханията за мъже. Което моментално го превръща в перфектният избор на един истински ценител. Създаден така, че да олицетворява мъжественост и изтънченост, парфюмът е толкова привлекателен, колкото и неговия собственик. 

L'EAU KENZO от Kenzo  

За нея: Новото лице на свежестта идва именно от Kenzo - хипнотичен женски парфюм, който съчетава искрящи връхни нотки (круша, мандарина), флорални нотки в сърцевината (лотос, жасмин) и накрая обгръща с базата от бял мускус.  

За него: Енергизиращ, хипнотичен аромат, който съчетава взривни високите тонове (лайм, розови плодове), вибриращи сърдечни нотки (юзу, кардамон) и дървесни базови нотки (кедър, мускус).  

BOSS THE SСENT от Hugo Boss  

За нея: съблазнителен нов аромат за жени от BOSS . Вдъхновен от изкуството на съблазняването и чувствеността на момента, в който двамата се сближават, този луксозен парфюм е създаден, за да покаже скритата сила на изкушението! Той окуражава жената, като я обгражда с омайна аура на атрактивност. Мед, праскова и фрезия са преплетени в уникална комбинация, изпълнена с желание и страст, и вложена във връхната част на парфюма. Сърдечните нотки съчетават няколко аромата на цветя, а основата е опияняваща, благодарение какаови зърна, които събужда сетивата и могат да направят всеки техен пленник.   

За него: Изкушението на BOSS променя напълно досегашното мнение за мъжкото прелъстяване и носи ново ниво на емоционални възприятие. Мъжкият вариант на The scent е истински изкуство, перфектен баланс между доверие и лекота, разбиране на желанията на жените, пиеса на чувствата и емоциите, която е невъзможно да се забрави.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Top-list: най-добрите парфюми за 2016 - част 2

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

История на парфюмите

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

5 от най-странните парфюми в света

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив