Ароматен дует: двойните парфюми – част 1

Ще споделим с вас някои статистически данни след деня на влюбените тази година от изследвания, проведени в няколко държави в Европа - най-популярните подаръци за 14 февруари са парфюмите! Цели 60% от анкетираните са избрали да изненадат половинката си с красиво и специално ухание, 45% предпочитат шоколадови изделия във формата на сърце, а 36% са изразили любовта си под формата на цвета. 27% процента пък са предпочели подаръци под формата на плюшени играчки, а само 17% са се опитали да угодят на любимия човек с нещо нетривиално. 

И според нас парфюмите са един от най-сантименталните и интимни подаръци, тъй като те подаряват емоция за цял живот! Учените отдавна са доказали, че човешките сетива и мозък са така устроени, че да свързват дадени ухания с точно определени емоции, които остават завинаги в съзнанието! Ето защо те са прекрасен подарък за всяка влюбена двойка, която иска да остави спомен от любовта си за цял живот.

За това решихме в тази и в следващата ни статия да споделим с вас няколко от най-впечатляващите ароматни дуета - двойки парфюми, сдвоени вкусове, които напомнят за две половинки на едно цяло!

Allure от Chanel

За нея: Елегантността в разбирането на мадмоазел Шанел за естествеността и харизмата на истинската жена създава този свеж цветно-ориенталски аромат. Предназначен е за дами, които имат изискан и капризен вкус и никога не избират по-малко от най-доброто.  

За него: Стилът прави човека! - това е мотото на този аромат. Свежите пикантно-дървесни нотки са израз на естествената харизма и вътрешната сила на мъжа. Това е един от най-забелжителните аромати за мъже на Chanel, който може да накара всеки мъж да се почувства неустоим и специален!  

Play от Givenchy  

За нея: Блестящият цветно-плодов аромат с топли дървесни тонове позволява на всяка жена да превърне живота си в едно безкрайно забавление. Връхните нотки са на розов пипер, бяла праскова, бергамот и сладък грах, средата продължава с цветото Tiare и цветята и листата на Amyris магнолията. Композицията се завършва със сандалово дърво и мускус за дълготрайност.  

За него: За мъжкия вариант на Play на Givenchy може би е достатъчно само да кажем, че негово рекламно лице е не кой да е, а самият Джъстин Тимбърлейк. Според нас това говори достатъчно :)  

Hypnose от Lancome  

За нея: Женската версия на Hypnose е създадена специално за онези жени, които обичат да бъдат обвити в магия! За онези жени, които умеят да превръщат всяка своя малка слабост с силна страна! За онези жени, които носят страстта и любовта в сърцата си!  

За него: Мъжката версия на Hypnose на Lancome представлява загадъчен, магически, хипнотизиращ аромат, който носи класа, изисканост и сексапил. Всяка влюбена двойка, която избере това парфюмног дуо, ще се превърне в истинска бомба от страст, сексапил и емоция! За това го препоръчваме на онези от вас, които още поддържат огъня на страстта в своята връзка.  

Armani Code от Giorgio Armani  

За нея: Женският аромат Armani Code олицетворява мечтата ... за прекрасното цвете, което пречупва лъчите на слънцето. Самият Giorgio Armani създава този парфюм с флорални мотиви с идеята да създаде невидима обвивка на кожата, която да е отворена без да показва, да съблазнява без да провокира и да скрива, за да подчертае най-доброто!  

За него: Изискан, съблазнителен аромат за мъже, съдържащ най-висока степен на елегантност и уникална харизма. Све, пикантен, ориенталски аромат - основният код на съблазнителния мъж! Най-уникалното на аромата е, че постепенно се разкрива по кожата, което позволява на всеки представител на силния пол да създаде своя собствена версия на изкушението и магнетизма. 

А ако и Вие и Вашата половинка обичате да носите еднакви парфюми, които се различават от нашите дойки, можете да ги споделите с нас в коментарите :)  

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

10 ароматни нотки, които са мощен афродизиак

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Kак да изберем парфюм за зимния сезон

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-добрите летни романтични парфюми

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив