Aроматът и характерът на жените. Има ли връзка? - част 2

След като в предишната статия ви запознахме с предпочитаните аромати на три от големите ни любимки - Аднжелина Джоли, Кийра Найтли и Дженифър Анистън, сега ще продължим с още няколко дами, които по нищо не отстъпват на красивите актриси.  

Южноафриканската руска красавица Шарлиз Терон, добила световна популярност с филма "Снежанка и ловецът", всъщност е лицето на любимия аромат на Кийра Найтли -  J'adore на Dior. Въпреки това в ежедневието си Шарлиз се доверява на класическия Agent Provocateur. Парфюмът е комбинация от модерни и класически провокативни ароматни нотки - върхът е белязан от пикантни аромати и уханен шафран, в сърцето се крият флорални мотиви на индийски жасмини, гардения и магнолия, преливащи в силно горист чипров аромат, а базата се състои от мускус и кехлибар. Смятаме, че е достатъчно да кажем, че характерът на този парфюм е див и еротичен! А за характера на провокативната Шарлиз оставяме на вас... :)  

Le Male от Jean Paul Gaultier - истински мъжки аромат. Но, както обичаме да казваме, полът не определя предпочитанията ни за парфюми. Чудесен пример за това са трите най-големи почитателки на Le Male - американската певица и актриса Джесика Симпсън, сестрите близначки – Ашли и Мери-Кейт Олсън и изумителната Фърги. Какво можем да кажем за това малко необичайно привличане? Парфюмът, създаден от Готие, шокиращо наистина е много особен. Той ухае на дърво и мента, лавандула и портокалов цвят, а съблазнителна ванилия подчертава красотата на всичко това. Може и ароматът да е мъжки, но това не означава, че не е перфектният и за някои рафинирани красавици!  

По наше мнение, един от най-секси ароматите на всички времена, който не само мирише, изглежда, но също така и се нарича по възможно най-подходящия начин, е Black Orchid на американския дизайнер Том Форд. Най-голямото доказателство за неуспоримите качества на парфюма е стройната редица от забележителните му почитателки - в нея забелязваме както брюнетки, блондинки и червенокоси красавици, така и представителки на различни раси и държави. Сред любителките на Black Orchid са руската актриса и модел Саша Пивоварова, немската манекенка Клаудия Шифър, американското русо изкушение Скарлет Йохансон, мистериозната френска актриса, певица и модел Ванеса Паради, "хубавата жена" Джулия Робъртс, несравнимата Моника Белучи, скандалната английска модна дизайнерка Вивиан Уестууд и много други.  

Всички те са доказателство, че на един прекрасен аромат не може да се гледа по шаблон просто защото той е създаден за всички истински жени - смели и дръзки, нежни и женствени, чувствени и неустоими. Без значение техните черти на лицето, възраст и националност.  

Какво мислите за това, мили дами? А кои са вашите лични любими аромати – също можете да споделите с нас във формата за коментари!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Свети Валентин идва – зарадвате най-важния човек в живота си

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Серията Black Opium на YSL

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как да изберем най-подходящия парфюм според сезона

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив