Нишовите парфюми на лято 2021 – задължителните ароматни комбинации

Нишовите парфюми на лято 2021 – задължителните ароматни комбинации

Ех, тези нишови аромати! Любими на дами и господа, шедьоврите в парфюмерийния свят неистово продължават да вълнуват вниманието и сетивата ни. Колкото повече опознаваме в детайли любимите си есенции, толкова повече се убеждаваме всъщност какъв талант се изисква, за да се създаде толкова прекрасен и омайващ сетивата аромат.

В разгара на 2021г. решихме да обърнем внимание на нишовите парфюми, без които е невъзможно да си представим прекрасната и будеща внимание съвършена визия. Определено считаме, че тези върхове на парфюмерийното изкуство заслужават внимание и особена почит – не случайно биват определяни като шедьоври, до които всеки трябва да се докосне поне веднъж в живота си!

С какво нишовите парфюми успяват да привлекат вниманието на толкова много почитатели на прекрасните аромати?

Вероятно много пъти досега сте чували, че нишовите парфюми се характеризират с наистина майсторско изпълнение – парфюмеристите влагат цял арсенал от умения и усилия, за да успеят да достигнат до най-вълнуващите и провокативни формули. Ако трябва да очертаем няколко специфични характеристики, вървящи ръка за ръка с прекрасните нишови аромати, то ще изброим следното:

  • Нишовите парфюми се характеризират със завидна ексклузивност – малко са ароматите, които могат да се похвалят с толкова специфични и будещи любопитство и възхищение съставки;
  • Направата на един нишов парфюм изисква дълго време на проучване, селектиране на съставки и тяхното смесване до достигане на желания краен резултат;
  • Често в съдържанието на нишовите аромати откриваме съвсем необичайни съставки – такива, които рядко бихме срещнали в масово продаваните парфюмерийни продукти;

И през 2021г., както и досега, нишовата парфюмерия бележи завиден възход – все повече хора решават да изпробват от първо лице магията на тези специфични ароматни съвършенства. Ако сте в чудене на кои именно аромати да заложите, за да постигнете най-брилянтните и стилово-издържани визии, то в днешната статия ще обърнем внимание именно на няколко продукта. Убедени сме, че, избирайки тях, никак няма да сгрешите и ще се обзаведете с наистина прелестни благоуханни очарования.

5 изтънчени нишови парфюма, които спират дъха още с първото впръскване

5 изтънчени нишови парфюма, които спират дъха още с първото впръскване

Често срещано е създаването на нишова парфюмерия да бъде насочено едновременно както към дамите, така и към господата. Затова и подбрахме 5 унисекс аромата, които умело ще удовлетворят и най-смелите ви и категорични изисквания.

Mancera Cedrat Boise

Mancera е добре известна марка, съсредоточаваща дейността си в направата на нишови и унисекс парфюми, които определено отговарят на високите клиентски очаквания. Такъв аромат е и Cedrat Boise – чувствената му бленда се разгръща пред сетивата на клиентите, с помощта на съставки като бергамот, лимон, черен касис, пикантни акорди, плодове, жасмин, пачули, сандалово дърво, ветивер, кедър, кожа, дъбов мъх, мускус, ванилия.

Nishane Hacivat Extrait De Parfum

Този многолик унисекс парфюм успява категорично да се впише в характеристиките на нишовата парфюмерия. Можем да го определим като любопитен, екстравагантен и будещ възхищение. Няма да е изненадващо да кажем, че най-взискателните сред клиентите спират избора си именно на тази есенция. А съдържанието й ни впечатлява с внимателна селекция от най-висококачествените съставки – ананас, грейпфрут и бергамот се разтварят във връхните нотки, последвани в сърцевината от кедър, пачули и жасмин, а в базата с наслада се натъкваме на дъбов мъх и дървесни нотки.

Nishane Ani Extrait De Parfum

Бързаме да включим в селекцията още един аромат от марката, категорично заслужаващ внимание и клиентска почит. Тази есенция е изключително нежна, подходяща за носене както от дамите, така и от господата – съставките съумяват да се свържат едни с други в една наистина неустоима ароматна феерия, достойна да впечатли всекиго. Нотките от джинджифил, бергамот, розов пипер, зелени акорди, кардамон, касис, роза, ванилия, сандалово дърво, кедър, пачули, кехлибар и мускус действително правят чудеса и извеждат есенцията на едно наистина високо ниво в парфюмерията.

Mugler Les Exceptions Hot Cologne

Истински фантазен парфюм, способен да разтопи както дамите, така и господата. Това унисекс нишово съвършенство от марката Mugler в никакъв случай няма да ви разочарова. Бихме го определили като една от звездите за парфюмната 2021г.! Определено ви съветваме да дадете шанс на изключителната ароматна композиция – в съдържанието се натъкваме на линейна композиция, която действа в невероятен синхрон с избраните съставки: кафе, бергамот, лимон, мандарина и портокалови цветчета.

Montale Dark Purple

Немислимо е да говорим за нишови и унисекс парфюми, без да споменем представител на марката Montale. В днешната селекция спряхме избора си на Dark Purple – безспорно един от най-известните ароматни продукти на бранда. Есенцията се характеризира с прекрасен аромат, чувствени и висококачествени съставки и завидна дълготрайност върху кожата. Блендата на уханието е умело изградена с участието на акорди от портокал, слива, здравец, пачули, листенца роза, екзотични червени плодове, тиково дърво, кехлибар и мускус.

Определено виждаме 2021г. като особено вълнуваща по отношение на ароматните изкушения, с които я свързваме. Не чакайте дълго, а час по-скоро се снабдете с който и да е от предложените нишови и унисекс парфюми!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Унисекс парфюмите, които ни накараха да мечтаем тази пролет

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Унисекс ароматите на 2018 година

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Gucci Oud – перфектното унисекс ухание

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив