6 мъжки парфюма, които са подходящи за есен 2017

В началото на есента не само жените, но и мъжете трябва да помислят за промяна както на гардероба си, така и на парфюмите си. Но за да не ви се налага да прекарвате дълги часове в търсене на подходящ аромат, ние сме ви подготвили кратък списък с едни от най-популярните, харесвани и подходящи за есента мъжки парфюми. Сигурни сме, че в него всеки ще успее да намери по нещичко за себе си :)  

Musk Oud, Kilian  

Musk Oud на Kilian е истинско произведение на изкуството. Той е подхоящ за силни, харизматични и самоуверени мъже, които не се характеризират със слабости на характера. Парфюмът ще подчертае невероятния вкус и стил на собственика си. Съставът му се разкрива с ярки нотки на лимон, мандарина и здравец. Сърцето омайва с очарователния аромат на българския роза, кардамон, кипарис и екстракт от ром. Последните акорди са топлите мотиви на пачули, тамян, уда и мускус.  

Zegna, Ermenegildo Zegna  

Парфюмът Z ZEGNA е главата на колекцията на марката Zegna, посветена на активните млади мъже, които са свикнали да третират всеки ден като вълнуващо приключение и да получат всичко от живота. Върховите нотки се разкриват от ароматите на сицилианския бергамот, розмарин и екзотичните плодови казоари. В сърцето на аромата живее нежността на пудра ирис в комбинация с оживено индийско орехче. Основата пък се състои от кашмирено дърво, пачули и дъбов мъх.  

Другият популярен парфюм в колекцията - ZEGNA INTENSO, разкрива образа на яркия, стилен и модерен мъж, който живее днес, но в същото време се ръководи от традицията. Бихме могли да кажем, че ароматът има две страни - "светла" и "тъмна". "Светлата страна" се отличава със свежестта на нотки на зелен мандарин и италиански лимон, изтънчеността на кардамон и розов пипер. "Тъмната страна" пък играе с лека мъгла на ирис, ветивер и кедър, и чувствена завеса от сандалово дърво, кехлибар, мускус и ванилия.  

Третият парфюм от колецията на Zegna, който смятаме, че заслужава място в нашата класация, е ZEGNA FORTE. Композицията е създадена за противоречиви мъже, в които се съчетават чувственост и сила, емоционалност и сдържаност, нежност и твърдост. Собственикът на този аромат оценява неговата уникалност и умее да го използва като свое тайно оръжие за постигане на своите цели. Ароматът съчетава енергичната свежест на цитрусовите нотки с дълбочината на дърво-кехлибарената основа на парфюмната пирамида. Парфюмът се отваря с блестящ предвестник на лимон калабрян и грейпфрут, ароматизиран с джинджифилови акорди. С течение на времето, дърво-кехлибарено соло се показва активно, заобиколено от нотки на абсолютен тютюнев лист и мед. Тази уникална хармония на противоположностите завършва със струна от тънки бобчета, слагайки край на чувствената мелодия.  

Invictus, Paco Rabanne  

Invictus е текстурен аромат с богат и дълбок звук. Привлекателността му се създава благодарение на смелия характер и животинския магнетизъм на дърво-кехлибарена хорда, кора от грейпфрут и дафинов лист. Гуайаковото дърво, кехлибарът и пачулито пък създават усещане за благородност.  

Armani Eau Pour Homme, Giorgio Armani

В далечната 1984 г. Giorgio Armani създава изискан аромат, който днес е въплъщение на естественост и лукс. Armani Eau Pour Homme е класика, с която никой не смее да се състезава, елегантността, която винаги управлява модния свят. Върховите нотки се отварят с аромат на сицилиански мандарини, калифорнийски зелен лимон, бергамот, пети грану. Средни нотки: жасмин, лавандула, ядки, кориандър, канела. Базови нотки: сандалово дърво, кедър, ветивер, дъбов мъх, пачули.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 7 мъжки парфюма, които оставиха трайни следи в съзнанието

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Празнични подаръци за мъже - парфюми и комплекти, част 2

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Серията “Eau Sauvage” на Christian Dior – символът на истинския...

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив