5-те най-добри дамски парфюма за 2021

5 най-добри дамски парфюма за 2021

Пролетното вдъхновение, което ни е обзело напоследък, съвсем естествено ни накара да се размечтаем. Мечтите безспорно вървят ръка за ръка с парфюмите, а днес на фокус са дамските аромати, които ще заемат челните места в сърцата на клиентите през 2021.


Първата половина от 2021 очертава благоуханните тенденции


Ако сред дамите има такива, които желаят да добавят някой и друг нов аромат към парфюмната си колекция и се чудят на кой да заложат, то днешната статия пристига точно като по поръчка. Проследихме тенденциите и се поинтересувахме от това кои знакови парфюмни изкушения ще властват в сърцата и сетивата на верните почитатели на благоуханията.

Избрахме 5 дамски парфюма, които ще се радват на особено голяма популярност през 2021. Тенденциите ни отвеждат към нежни и изящни есенции, които ни обгръщат сякаш с магичен воал от невероятни нотки и акорди. С радост и нетърпение ви представяме тазгодишните парфюмни любимци, що се отнася до дамската козметика сред ароматите.


Reveal by Calvin Klein е изкушаващо ароматно предложение от марката


Лансиран през 2014г., този парфюм на известния бранд бързо се превръща във всеобщ любимец и ние никак не сме изненадани от този факт. Ако си търсите аромат, вплитащ в съдържанието си нежност, фина елегантност и дръзко очарование, то категорично сте попаднали на точната есенция.

Calvin Klein Reveal парфюм за жени

Във връхните нотки на композицията се наслаждаваме на сол в комбинация с три вида пипер. Сърцевината ни омайва с акорди от сандалово дърво, кашмир и ветивер, а в базата се натъкваме на ирис и кехлибар за още повече сладост и обаятелност.


Eden by Cacharel – лукс и изисканост в бутилка


Продължаваме ароматното си пътешествие през есенциите на 2021г. и се спираме на Cacharel, които за пореден път съумяват да ни предложат луксозно и блестящо благоуханно предложение. Eden е изтънчен дамски парфюм, съумяващ да впечатли дори и най-взискателната жена.

Cacharel Eden парфюм за жени

Съдържанието на връхните нотки се слави с присъствието на цитруси и водна лилия. Нежните им ухания плавно преминават към средните нотки, изградени от есенции на тубероза, мимоза, жасмин, момина сълза, ананас и пъпеш. Това благоуханно очарование ни изненадва с база от пачули, кедър, сандалово дърво и тонка.


Girl of Now By Eli Saab е сред любимците на модерните и стилни дами


Парфюмът на Eli Saab прави реверанс пред образа на съвременната жена, олицетворяваща смелост, сила и упоритост, съчетани с чувствена нежност и ефирна елегантност. Есенцията безспорно за отрицателно време съумява да намери и своето местенце сред ароманите колекции на много жени по света. Разбира се, успеха дължим на прекрасното съчетание на взимащите участие съставки в съдържанието.

Elie Saab Girl of Now парфюм за жени

Есенцията се отваря с нотки на мандарина, круша и шам-фъстък. Последвани са плътно в сърцевината от акорди от портокалов цвят, магнолия и бадем, а в базата ни очаква вълнуващото присъствие на пачули, кашмир и бадемово мляко. С лекота бихме могли да причислим парфюма и към любимите на мнозина гурме аромати.


Едва ли за някого е изненадващо присъствието на La Vie Est Belle by Lancome


La Vie Est Belle се превърна в парфюмно събитие още с излизането си и вече няколко поредни години не спира да оглавява всевъзможни класации за аромати. Милиони дами по света са впечатлени и сякаш омагьосани от невероятния и приказен подбор на есенции и съставки.

Lancome La Vie Est Belle парфюм за жени

Във връхните нотки на аромата се натъкваме на ирис, портокалови цветчета и жасмин. Нежното флорално присъствие е последвано плътно в сърцевината от акорди от касис и круша, а в изтънчената и чувствена база с удивление откриваме пралина, ванилия, тонка и пачули. Безспорно заявяваме, че този парфюм от Lancome съвсем заслужено печели сърцата на дамите.


Womanity и Thierry Mugler са нестандартното предложение, което всяка дама трябва да притежава в колекцията си


Ако сте в търсене на екстравагантен, будещ любопитство и изненада аромат, то с радост заявяваме, че сте попаднали на съвсем точното място. Парфюмът Womanity by Thierry Mugler с лекота съчетава всичко това в съдържанието си и съумява едновременно и да ни удиви, и да ни впечатли.

Mugler Womanity парфюм за жени

Връхните акорди на есенцията са съставени от плодовете на смокинята, придаващи тръпчива сладост на композицията. Последвани са в сърцевината от необичайната съставка хайвер, а базата е изградена от смокинови дървесни акорди. Интересното при този аромат е, че успява по един изтънчен и любопитен начин да комбинира сладки и солени акорди, предоставящ цяла палитра от ухания на своите притежателки.


Искрено се надяваме да сме успели да ви вдъхновим по отношение на бъдещите ви парфюмни находки и да дадем старт на едно вълнуващо пазаруване. Бъдете неотразими и сияйни през цялата година, избирайки някое от нашите благоуханни предложения.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Какъв парфюм да подарим на любимата жена за 8 март

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамски парфюми, подходящи за есента - част 2

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Toп 10 на най-популярните дамски парфюми, подходящи за зимата - част 2

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив