5 дамски парфюма, подходящи за есента на 2017

Колкото и да не ни се иска, краят на лятото приближава и есента съвсем скоро ще почука на вратата ни. За новия сезон освен промяна в гардероба и в палитрата с гримовете, жените трябва да помислят и за освежаване на парфюмната си колекция. И за да ви помогнем в избора, в тази статия сме събрали някои от най-популярните и обичани от дамите от цял свят аромати и сме сигурни, че всяка от вас ще намери по нещичко и за себе си в тях.  

През есента най-подходящи са източните, дървесни и пикантни нотки, които ще ви затоплят в хладните вечери и, най-важното, ще настроят настроението ви на романтична тъга и спокойствие.   

Dahlia Divin Le Nectar de Parfum от Givenchy  

Аура, въплътена в скъп концентрат... Съставът на Dahlia Divin Le Nectar de Parfum е истински блестящ еликсир, който пее ода на красотата. Мимоза - златно цвете, което може да съществува под горещите лъчи на слънцето в сърцето на пустинята, дава уникален подпис на този аромат. Както деликатното докосване на атлас, Dahlia Divin Le Nectar de Parfum се разкрива с нежност и ненадмината чувственост. Интензивните, блестящи нотки събуждат във въображението образа на ценното златно венчелистче.  

Chloé Fleur de Parfum от Chloé  

Ароматът има великолепен букет, базиран на най-деликатните и перфектни части от цветята - тяхната сърцевина. Парфюмерите Мишел Алмарак и Милен Алън майсторски съчетават съставките, създавайки истински изключителен вкус. Основната нотка идва от самото сърце на розата. Изненадващо, тя се заменя с лек аромат на гроздове, наподобяващи малини. Никога досега розата Chloé не е била в комбинация с такива плодови нюанси. Сърцето на цветята на вербана добавя към аромата билкова свежест, която изявява луксозна роза, като същевременно запазва финото си ухание. Сладките тънки нотки на черешов цвят и нотките на млечни бадеми придават усещане на уникален уют и спокойствие. Умерена комбинация от елегантност и чувственост - Chloé Fleur de Parfum докосва кожата ви като мека коприна.

 

Luna от Nina Ricci  

Красив полет. Очарователно дуо. Сочен и ярък. Заглушени нотки на оранжево цвете и горски плодове. В сърцето на аромата е благородното и гордо безсмъртниче, импрегнирано с карамел. Ново приключение, необичайна зависимост. Едва има забележими нотки за мед. В пътеката на аромата вкусната ванилия се преплита със сандалово дърво, създавайки жива и дръзка чувственост.  

BE TEMPTED от DKNY  

Ароматът на DKNY Be Tempted дава усещане за радостно вълнение, очакване и изкушение. Основните плодови нотки дават на състава ориенталски звук, пред който не може да устои нито един любител на гурмето. Върховите нотки са омаяни от комбинацията от завладяващи цветове от касис, очарователен аромат на пикантен сладник и хорд от зрели червени плодове. Пикантният лимон и сокът от вино и ябълка са опияняващи със своята смелост. В средните нотки на композицията страстните и женствени аромати на виолетка, чувственото оранжево цвете и луксозното етерично масло от розата хармонично се преплитат. Екзотичното масло от индонезийско пачули, кремообразните нотки на ванилия и тайнствената смирна ще оставят зашеметяващо впечатление за състава. Влезте в изкушението!  

BOSS THE SCENT от HUGO BOSS  

Boss The Scent е нов съблазнителен аромат за жени от BOSS. Вдъхновен от изкуството на съблазняването и чувственост на момента, в който двамата се сближават, този луксозен парфюм е предназначен да покаже скритата сила на изкушението и заобикалящата жената аура на завладяващо обжалване. Скъпата праскова и фрезия във връхните нотки се преплитат в уникална комбинация, изпълнена с желание и страст. Както звучи композицията, сърцевинните нотки се появяват по-ярко - топла източна струна от цветове на османтус. А базовата нотка на какаото предизвиква силни чувства и води до плен. Никой мъж не може да остане безразличен!  

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Нови летни парфюми за жени - част 2 (Givenchy, YSL, Mugler)

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Първите дамски парфюми за 2018 г. – част 1

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив