5 мъжки парфюмa, подходящи за есента на 2017

Намирането на подходящите аромати за мъже през есента винаги е трудно начинание, тъй като във всички магазини за парфюми изборът на мъжка парфюмерия е огромен - нови артикули се появяват всеки сезон и есента на 2017-та не е изключение. За да ви спестим дългите часове обикаляне и чудене, в тази статия сме ви подготвили списък с 5 от най-популярните и обичани от мъже и жени мъжки аромати - на който и от тях да се доверите, гарантираме ви, че няма да сбъркате.

Първо, важно е да се вземе предвид начина на живот и характера на човека. Експертите на пазара за парфюми изразяват мнението, че например класически стил с пикантни ориенталски нюанси е идеален за сериозни бизнесмени. В сърцето на пирамидата на такива аромати могат да бъдат кориандърът, кардамонът и индийското орехче. Оптимален избор за силни и страстни мъже тази есен ще бъдат пафюмите с богати дървесно-цитрусови нотки на бергамот, мъх и кехлибар.

На мъжете, които се интересуват от спорта, се препоръчва да изберат парфюм с прохладна свежа миризма. Най-подходящите, според женската аудитория, са аромати с нотки на бергамот, градински чай и мускус. Фенове на нови усещания, готови за експерименти, могат да спрат избора си на необичайни миризми с флорални и плодови нотки на ябълка, лавандула и портокалови цветове.

5-те най-добри нови аромата според жените

За да изключите грешките при вземането на решение, ви препоръчваме да се запознаете с 5-те най-добри нови аромата според жените по целия свят. А какъв по-добър съвет за избор на мъжки парфюм от женското мнение! 

Bleu De Chanel

Chanel Bleu de Chanel е един от най-обичаните мъжки аромати, който се появява на пазара преди три години. Посветен е на безкрайната, безгранична и дълбока свобода на духа и тялото, която не може да се побере в никакви рамки. Композицията съдържа нотки на чувствен кехлибар, лимон, пачули, ветивер, мента, подправки и балансирани дървесни акорди.

Guerlain L`homme Ideal 

Guerlain L`homme Ideal е един от най-впечатляващите мъжки аромати, който беше представен през 2014 г. Неговият дълбок, пикантен и топъл аромат е идеалното решение за есента за всички мъже, които все още търят как да изразят себе си. Ароматната комбинация на L`homme Ideal е събрала нотки на нероли, бобова тонка, бадем, розмарин, цитруси, кедър, ветивер и кожа.

Acqua di Parma Colonia Oud

Acqua di Parma Colonia Oud е парфюм, подходящ за най-смелите мъже, които обичат да експериментират. Това е един изключително интензивен и харизматичен ориенталски аромат, който впечатлява с голяма доза иновация, състояща се в контрастната комбинация на свежи и топли нотки и дълбоки акорди. Парфюмът напомня на уханията, които са използвали аристократичните и кралските семейства.

Lanvin L`Homme Sport 

Lanvin L`Homme Sport е подходящ за спортен тип мъже. Парфюмът носи усещане за младост, енергия, жизненост, забавление, безгрижие и радост. Съдържа нотки на лимон, бергамот, лавандула, градински чай, дъбов мъх и мускус, придаващи мъжествен тон на композицията.

Joop! Homme Extreme

Joop! Homme Extreme е създаден с мисъл за истинския мъж - провокативен, неустоим и силно привлекателен. Уханието гали като с перце по всички дамски сетива, галантно ухажва техните сърца и по очарователен начин провокира в съзнанието им мисли за грях. Композицията съдържа какао, кожа и пачули.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

6 мъжки парфюма, които са подходящи за есен 2017

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Достоен заместител на Creed Aventus на страхотна цена? О, да!

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-предпочитаните мъжки парфюми за 2017 г.

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив